Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canim dr yasakladigi aslinda kotu haberler hastaliklar. Burda o yok ki o yuzden sikinti yok. Tek netim kk oldu
Oglun kaca gidiyor canim?
Canim dr yasakladigi aslinda kotu haberler hastaliklar. Burda o yok ki o yuzden sikinti yok. Tek netim kk oldu
Oglun kaca gidiyor canim?
Bencede sen hep ol zaten burda gercekten pozitif enerji aliyorum senden..hersey gonlune gore olsun..oğlum 1.sinif cnm..

Kızlar birde askotonun topiginde yanlış okumadiysam,yumurta catladikdan sonra kız için deneme tavsiye etmiyorlar,yumurtlama öncesi uygun zaman diyorlar
Aynen cnm bende okudum. Ama ben 50 ye kadar okuyabildim..sonlarda varmiydi onemli bisey yontem falan...ayrica napiyoruz bundan sonra dondurma yiyoruz:)))yalniz bisey ilgimi cekti..yumurta catladiktan 3,4 gun sonrada iliski olabikir kiz icin diyodu sanki yanlis mi anladim acaba

Benimde gecen ay oyle oldu gun icinde 2.cizgi siliklesti..1 gunde catladi. Benim gibi erken catliyo seninki. Ornek vereyim. 6 si hastalandim 11 i bitti..20 si catladi..yani benimde 14.gunumde catlamis oluyo..silklestiyse bugun olmasin evet

Evet var daha cnm ama belliolmaz yarin bile cift cizgi koyu olabilir..adet baslangicin nezamandi..ne zaman bitti..gecmisten yazmismiydin hatirlayamadim
Adet başlangıcı m ayın 8 bitişi 13 ama benim adet dongumun arası kısa erken catlaya bilir diye tahmin ediyorum gene de bilmiyorum ben ilk denemeyi akşam yaptım bide bu akşam yapayım yarın gene test yapayım ona göre degerlendiririz

Kızlar birde askotonun topiginde yanlış okumadiysam,yumurta catladikdan sonra kız için deneme tavsiye etmiyorlar,yumurtlama öncesi uygun zaman diyorlar
Zaten oyle canim , yumurta catlayip yola cikinca olgublasmis oldugu icin hizli spermler yani y'ler ve olgublasmis olan yumurtayi dolluyo cabucak . Catlamadan once iliski sik olursa y ler dayaniksiz oldugundan oluyo ve x ler kaliyo cogunluk olduklari icinde x ler dolluyo yumurtayi

Yok Cnm evet bende öyle bir yazı anımsıyorum yanlız bunu askito denememis herhalde.askito yanlizca yumurtlama zamanından üç gün öncesine kadar sık ilişki denemiş.zaten ileriki sayfalarda soranlara da söylemiş ilk sayfalarda uygulamami paylaştım diye..Evet vanilyalı dondurma gelsin,ya demekki süt ve süt urunlerininde etkisi oluyor

Yumurtlamadan 3-4 gun once iliski kesilecek demis . Askito tam uc gun kala kesmisti iliskiyi yanliz adet dongusunu falan yazmamis

lililililiiiiiiii
gozunaydin canim cok sukur hersey yolunda
InsAllah saglikli bir kizin olur canimm

Bencede sen hep ol zaten burda gercekten pozitif enerji aliyorum senden..hersey gonlune gore olsun..oğlum 1.sinif cnm..
saol bitanem enerjiler karsilikli aslinda. bende guzel enerjinizi aldim ki bu topigi actim o gazla iyiki de actim.

benim oglumda 1 e gidiyor odevlerini kendisi yapiyor cok zorlanmadigi mudeetce ogretmeni karismamizi istemiyor. okumada sadece. derslerde sikinti yok da okumaktan hoslanmiyor. yavas yavas alisacaklar onada. devlete mi gidiyor ozele mi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…