- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Gecmis olsun canim cok her seyi dusunmemek lazim allah sifa versinSoyle anlatiyim mesela birinin hasta oldugunu duyuyorum kendimi de o hastaliktan olmisun gibi hissediyorum aa bak benimde bursm agriyor demek ki bende bu hastaliktan oldum gibi deli seyler iste... Amaaann bosviiirr gelip gecici seyler olsun tek ki ohh gerisi bosd
Tam gununde catlamis aslinda ne guzel. Dunkumiliski kafi bence. Artik bekleme evresi 8 gun sonra kan testinde belli.olur canim İnsAllah guzel haberler alirsin cnm. Ayyy ne heyecan simdiiiKizlaaarr benim yimirta sabah koyuyken az once yaptigim tesste silik cikti yani gun icinde catlamis yaaa dun biliyosunuz calisma olmustu bugun olmasin demi artik bekleme evresine gecelim ben yarin yine de test yapicam yine cok mu erken catladi 1 inde olmustum regl bugun 14 u
Cumlemize canim. Hamd olsun. Gelip gecici seyler olsun beterinden korusun Rabbim.Gecmis olsun canim cok her seyi dusunmemek lazim allah sifa versin
Evet zaten yabanci cogu bilim sitesinde de hep yumurtlama 24 ile 72 sast oncesi kesin diyor.Kızlar birde askotonun topiginde yanlış okumadiysam,yumurta catladikdan sonra kız için deneme tavsiye etmiyorlar,yumurtlama öncesi uygun zaman diyorlar
Yok olmasın canım.testte koyu gördüğünüz an bırakın deniliyor hatta koyulasmadan 2-3 gün öncesi kız bebek için ideal deniliyor.bence yeterli.rast gelsin insKizlaaarr benim yimirta sabah koyuyken az once yaptigim tesste silik cikti yani gun icinde catlamis yaaa dun biliyosunuz calisma olmustu bugun olmasin demi artik bekleme evresine gecelim ben yarin yine de test yapicam yine cok mu erken catladi 1 inde olmustum regl bugun 14 u
Hahah alemsin , oyle bisey yapsam benimki tozuttun temelli der cekilir koseye dalga gecer benimle ..O sperlwr varya ah o spermler, adamlar ped bardaga bosalsa bizde kizlari alip iceri koysak ne iyi olurduu
Negatif ikiside canimKızlar bunlar benim testler yumurta catlamasina daha var gibi Eki Görüntüle 1967727
Sag ol canım cevabın için o zaman calismay a devamNegatif ikiside canim
Sen her gun yap birden koyulasiveriyor benim oyle olduKızlar bunlar benim testler yumurta catlamasina daha var gibi Eki Görüntüle 1967727
Inşallah hepimizin kızı olsa ne güzel olurİnsAllah gelir canim. Sut yogurt bol tuket canim srbze agirlikli beslen. Gelicek insAllah topikce kizlarimizin resmini attigimiz gunlerimiz de olacak insAllahhhh
Heyecan cok fazla takiyorum bir de ben gecen iki ayda da bu sekilde olmustu tutmayinca umudum kalmiyor ya olmaz yine tutmaz gibi geliyor hayirlisi olsun hakkimizdaTam gununde catlamis aslinda ne guzel. Dunkumiliski kafi bence. Artik bekleme evresi 8 gun sonra kan testinde belli.olur canim İnsAllah guzel haberler alirsin cnm. Ayyy ne heyecan simdiii
Ben her gün yapcam zaten bende birden koyulasmasindan korkuyorum ilişki de geç kalmam inşallah bide birden catlarsaSen her gun yap birden koyulasiveriyor benim oyle oldu
Esim nelerle ugrasiyorum diyor bana catlama oncesi iliskide kiz olur bugun olursa erkek dedigime dedi.bunu desem ne der acaba :)Hahah alemsin , oyle bisey yapsam benimki tozuttun temelli der cekilir koseye dalga gecer benimle ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?