Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar birde askotonun topiginde yanlış okumadiysam,yumurta catladikdan sonra kız için deneme tavsiye etmiyorlar,yumurtlama öncesi uygun zaman diyorlar

Kizlaaarr benim yimirta sabah koyuyken az once yaptigim tesste silik cikti yani gun icinde catlamis yaaa dun biliyosunuz calisma olmustu bugun olmasin demi artik bekleme evresine gecelim ben yarin yine de test yapicam yine cok mu erken catladi 1 inde olmustum regl bugun 14 u

Gecmis olsun canim cok her seyi dusunmemek lazim allah sifa versin

Tam gununde catlamis aslinda ne guzel. Dunkumiliski kafi bence. Artik bekleme evresi 8 gun sonra kan testinde belli.olur canim İnsAllah guzel haberler alirsin cnm. Ayyy ne heyecan simdiii

Yok olmasın canım.testte koyu gördüğünüz an bırakın deniliyor hatta koyulasmadan 2-3 gün öncesi kız bebek için ideal deniliyor.bence yeterli.rast gelsin ins

Ben geldim kızlar kusura bakmayın Cok yoğun bir gündü.kan değerim 670 e yükselmiş çok şükür Dr gayet iyi demiş rahimde kalınlaşma da başlamış dedi ama keseyi göremedik daha çok küçük olduğu için.iki hafta sonra tekrar gidecez

Tam gununde catlamis aslinda ne guzel. Dunkumiliski kafi bence. Artik bekleme evresi 8 gun sonra kan testinde belli.olur canim İnsAllah guzel haberler alirsin cnm. Ayyy ne heyecan simdiii
Heyecan cok fazla takiyorum bir de ben gecen iki ayda da bu sekilde olmustu tutmayinca umudum kalmiyor ya olmaz yine tutmaz gibi geliyor hayirlisi olsun hakkimizda

Canim bende ayni sekilde hepsini okumustum ve tuylerim diken diken olmustu kizi olacagini okudugumda , Rabbim o ani yasamayi bizlerede hayirlisi ile nasib etsin canim .
Ben adetten hep 10'cu gunlerinde iliskide bulunmustum taki yumurtlamaya kadar ve hepsude erkek 3 tanecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…