Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Birlikte kalalım seneye hamile
olabilir aslinda. ufak oglum daha 26 aylik sanki cok ezilir gibi geliyor. en azindan bezden ciksa diyorum. buyuk oglum saolsun ilgileniyor hep diyorda anne sen bebegi emzirirsin ben selimhani yediririm diye. banada az daha buyusun gibi geliyor.o zaman da rahat ederim yapmak istemezsem diye korkuyorum. bahar bana yaramiyor yaa kafamda deli sorular.

aynen canim bizimkilerde tiyatro yapacaklar ama evde ezber vermedi hocamiz. mayista olacakmis okuma bayrami da. Ben kitap okunayi cok severim inan onada kac set el yazisi aldim belli degil babasi is yerindfn bir suru hikayeler getirdi ben her aksam 2/3 tane okuyorum ama kendisi 1 kitabi zor bitiriyor offlaya pofflaya. seneye ismekte hizli okuma kurslari var oraya gondermek istiyorum.

o sevgi o enerji karsilikli canim. her ne kadar gurbette de olsak baktigimiz gunes soludugumuz hava dusledigimiz hayal ayni.Rabbim hayallerde bulusturdugu gibi hayallerimiz gercek oldugunda da bulustursun insAllah. Bende seni seviyorum bitanemm

ya bu birde nette hep farkli hesaplama gunleri gosteriyorya ona daha gicik oluyorum
ben iki oglani da o hesaplara gore yapmistim o donem. tabi ne biliyim ovi gununde erkek olucak. 2. de bileydim 1 sene olmadi zaten direk ovi test alir takip yapardim. aksam esime diyorum bi sene takip etsem diye o da daha iyi olur ufak daha buyur diyor ama o zmn da cok mu sil badtan olur diye kafam karisiyor.

herkese hayirli sabahlar canlaarr..
tan vakti biraz camlari acalim evimize bereket girsin insAllah.
aksam erken yatinca sabahin korunde uyandim tabisi.

bir sitede bunu buldum paylasmak istefim canlar.

KIZ İSTEME DUASI VE TÜRKÇE ANLAMI

Allahumme inni uridu minke binten salimeten saliheten. Rabbena tekabbel duai

Anlamı: Allahım senden sağlıklı ve saliha bir kız istiyorum, Rabbimiz duamı kabul et. amin

İncir İncir, vajinayı daha asidik yapmasıyla ünlüdür ve doğurganlığı artırmakta etkili bir meyvedir. İncir ph seviyenizi asidikleştirmek için harika elementler içerir. Çok miktarda yenilmesi kan şekerini oynatabileceğinden aşırıya kaçmadan tüketilmelidir. Aperatif olarak ara öğünde bir kaç incir yemek klorojen asit, K, A, B ve E vitaminleri almanızı sağlayacaktır.

0 Shares
kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

Balık Balık zengin mineral, sağlıklı yağlar ve vitamin içeriği ile asidik bir üreme sistemi sağlar. Ton balığı, sardalya, somon gibi civa oranı düşük balıkları tercih edin. Balık kız bebek sahibi olmanızı sağlayan gıdalardandır.

0 Shares
kız çocuk sahibi olmak için neler yemeli

Daha Az Muz Yiyin Muz size büyük miktarda mineral ve vitamin, özellikle potasyum sağlar. Muzun içinde bulunan potasyum Y kromozomunun dölenmesinde etki gösterdiği bilindiğinden, kız çocuk sahibi olmak için muzu pek tüketmeyin. Çok miktarda muz yenildiğinde vajinal ortamınız, kız bebeğin oluşmasına ortam sağlayan asidik ortam yerine, alkali konumuna geçer.

0 Shares
kızın olması için

Baklagil ve Kuruyemiş Yiyin Kuruyemiş ve baklagiller yüksek magnezyum ve kalsiyum içeriği ile, X kromozomu için ideal ortam oluşturur. Badem, kestane kabak gibi erkek çocuk olmasına neden olan Y kromozomuna dost olan gıdalardan uzak durmalısınız. Kız çocuk olması için etkili yiyeceklerden biri de brazilya fındığıdır. Bu fındık, palmitoleik ve oleik asitler bakımında yüksek içeriği ile, vajinal ortamınızın daha asidik olmasını sağlayacak böylece Y kromozomunun hayata tutunmasını zorlaştıracaktır.

0 Shares
kızın olması için

Sert Peynir Ve Süt Ürünleri Tüketin Bu tür beslenme kız çocuk sahibi olma oranınınızı artıracaktır. Kalsiyumlu gıdalar asidik olduğundan ve kız bebek kromozomu olan X kromozomunun asidik ortamda daha kolay döllendiğinden süt ve süt ürünleriyle sık beslenmenizi öneririz.

Ben akşam beri araştırıyorum kızlar eski bir topik var adet bitimi oğlu olanda çok iyice kafam karıştı
adetten hmn temizlendigin gun iliski ile oglan oluyor ama kesin degil nedeni de adetliyken atilmamis gec gelisen yumurta. kadin her daim yumurtlayan bir canli oldugu icin adet bitimi dollenmeyi bekleyen yumurta olursa adetin hmn temizlendigin gun erkek olma olasiligi oluyor. tabi o da yumurtan varsa o anda. yoksa oyle bir sans da yok ovu testinde adet bitince hmn basladiysan zaten orda cikar cnm olsa pozitif cikar.

Benim 30 gun ama 14. Gun catladi gorunuyo ovude
Bence o sayısal verilerde yanlış.bir kadının döngüsü 30 ise 16.gunde catlicak diye bişey yok,yumurtanın canı ne zaman isterse çatlıyor :))))
Benimde genelde 30-32 gun,,ee hani bugun 19.gun halen bekliyorum ( aldığım test bitti valla.24-25 adet harcamisimdir.hanimefendiyi bekliyorum çatlasın :))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…