- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
ya bu birde nette hep farkli hesaplama gunleri gosteriyorya ona daha gicik oluyorumBenim 30 gun ama 14. Gun catladi gorunuyo ovude
olabilir aslinda. ufak oglum daha 26 aylik sanki cok ezilir gibi geliyor. en azindan bezden ciksa diyorum. buyuk oglum saolsun ilgileniyor hep diyorda anne sen bebegi emzirirsin ben selimhani yediririm diye. banada az daha buyusun gibi geliyor.o zaman da rahat ederim yapmak istemezsem diye korkuyorum. bahar bana yaramiyor yaa kafamda deli sorular.Birlikte kalalım seneye hamile
Allah razi olsun canim. vallaha akszm cocuklar uyudu bende yattim. bu sefer de sabahin korunde hortladim.Okudum canım senin adını zikrederek,şifa olsun ins
aynen canim bizimkilerde tiyatro yapacaklar ama evde ezber vermedi hocamiz. mayista olacakmis okuma bayrami da. Ben kitap okunayi cok severim inan onada kac set el yazisi aldim belli degil babasi is yerindfn bir suru hikayeler getirdi ben her aksam 2/3 tane okuyorum ama kendisi 1 kitabi zor bitiriyor offlaya pofflaya. seneye ismekte hizli okuma kurslari var oraya gondermek istiyorum.Devlet okulunda cnm..oglumda kendi yapiyor oyle alissinlar zaten nekadar once alisirlarsa okadar iyi..okuma bayraminda tiyatro gosterileri var onu ezberlemesi gerekiyor..o rolunu soylerken bende diger kisi oluyorum..1.donem cok yogundular ya oyuzden okuma deyince bi geri duruyolar malesef
o sevgi o enerji karsilikli canim. her ne kadar gurbette de olsak baktigimiz gunes soludugumuz hava dusledigimiz hayal ayni.Rabbim hayallerde bulusturdugu gibi hayallerimiz gercek oldugunda da bulustursun insAllah. Bende seni seviyorum bitanemmYani simdi diger iki si buyuk olduklari icin ucuncu olunca farkli oluyo. Ilgin iki tane icinkennuce bolunuyo ister istemez . Ama tarli yorgunluk ve telaslar .. iki numara yazdan sonra okullu oluyo kucugumde ise baslarsam ister istemez yuvaya baslatacagim ama belki bi sure annem bakar , burda tek maas ile gecim zor malesef ..
bu arada canim gecmis olsun rahatsizligin Rabbim insaAllah sifani versin yoldasim kendine mukayet ol , sen bu guzel kalbinle enerjinle inancinla burada hepimize isik saciyorsun canim . Seviyorum kiz seni gormesemde burada bu kadar kisa surede cok icim kaynadi sana
Korkma canim InsAllah kizin olur bol bol dua oku. Enam suresini oku.Benim ovu testini yotumlamam dogruysa benim gibi olmus askotonunki tahminime gore bugun catladi dun calosma oldu ama bana tutmucak gibi geliyor kotuyu cagirmak istemiyorum ama kotkuyorum ya
ben iki oglani da o hesaplara gore yapmistim o donem. tabi ne biliyim ovi gununde erkek olucak. 2. de bileydim 1 sene olmadi zaten direk ovi test alir takip yapardim. aksam esime diyorum bi sene takip etsem diye o da daha iyi olur ufak daha buyur diyor ama o zmn da cok mu sil badtan olur diye kafam karisiyor.ya bu birde nette hep farkli hesaplama gunleri gosteriyorya ona daha gicik oluyorum
adetten hmn temizlendigin gun iliski ile oglan oluyor ama kesin degil nedeni de adetliyken atilmamis gec gelisen yumurta. kadin her daim yumurtlayan bir canli oldugu icin adet bitimi dollenmeyi bekleyen yumurta olursa adetin hmn temizlendigin gun erkek olma olasiligi oluyor. tabi o da yumurtan varsa o anda. yoksa oyle bir sans da yok ovu testinde adet bitince hmn basladiysan zaten orda cikar cnm olsa pozitif cikar.Ben akşam beri araştırıyorum kızlar eski bir topik var adet bitimi oğlu olanda çok iyice kafam karıştı
gunaydin hayirli sabahlar. senin bat ne zmndi canim listemize ekleyecegim. insallah ugur getirsin.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
canlariiiimmmm bir nazar duasi okuyuverin bana cok basim agriyooo.. gozlerim kapaniyor resmen agridan.
En sağlam mı,bence deEvet oyle yaziyordu cnm.ovu testi kullanirsak yanlis hesaplama ortadan kalkar..
Bence o sayısal verilerde yanlış.bir kadının döngüsü 30 ise 16.gunde catlicak diye bişey yok,yumurtanın canı ne zaman isterse çatlıyor :))))Benim 30 gun ama 14. Gun catladi gorunuyo ovude
Sorma,bendeya bu birde nette hep farkli hesaplama gunleri gosteriyorya ona daha gicik oluyorum
Canım ya ben bat la sat i karıştırıyorum şimdi bat gelecek ayın adet olma tarihimidigunaydin hayirli sabahlar. senin bat ne zmndi canim listemize ekleyecegim. insallah ugur getirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?