- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Ben adetten sonra hemen başladım testlere calismalar ada başladım çünkü testlerde negatif ti inşallah kızım gelir ben küçük oğlana adet bitimi hamile kalmışım doktor demişti ama o zaman yumurtlama oldumu bilmiyorumadetten hmn temizlendigin gun iliski ile oglan oluyor ama kesin degil nedeni de adetliyken atilmamis gec gelisen yumurta. kadin her daim yumurtlayan bir canli oldugu icin adet bitimi dollenmeyi bekleyen yumurta olursa adetin hmn temizlendigin gun erkek olma olasiligi oluyor. tabi o da yumurtan varsa o anda. yoksa oyle bir sans da yok ovu testinde adet bitince hmn basladiysan zaten orda cikar cnm olsa pozitif cikar.
Gunaydim cnmm..benden de erkencisin..7 de kalktim.Enam suremi okudum cok şükür..930 da da testimi yapip cikicam.herkese hayirli sabahlar canlaarr..
tan vakti biraz camlari acalim evimize bereket girsin insAllah.
aksam erken yatinca sabahin korunde uyandim tabisi.
Gunaydin cnm..bu durum cok az insanda oluyor..ihtinali dusuk..Ben akşam beri araştırıyorum kızlar eski bir topik var adet bitimi oğlu olanda çok iyice kafam karıştı
Gunaydin cnm sende erkencisin..ne guzel sabah sabah guzel oldu.cnm senin 1 hafta kala catliyo sanirim..Bence o sayısal verilerde yanlış.bir kadının döngüsü 30 ise 16.gunde catlicak diye bişey yok,yumurtanın canı ne zaman isterse çatlıyor :))))
Benimde genelde 30-32 gun,,ee hani bugun 19.gun halen bekliyorum( aldığım test bitti valla.24-25 adet harcamisimdir.hanimefendiyi bekliyorum çatlasın :))))))))))
Bat:adetinin başlama tarihi Sat:adetinin bitiş tarihiCanım ya ben bat la sat i karıştırıyorum şimdi bat gelecek ayın adet olma tarihimidi
Ayyy desene bu yumoslar kokoshlar bize cok maliyetli olacaklar. Her ay 30/40 test harcariz bu gidisle valla. Zira benimde oyle olur muhtemel.Bence o sayısal verilerde yanlış.bir kadının döngüsü 30 ise 16.gunde catlicak diye bişey yok,yumurtanın canı ne zaman isterse çatlıyor :))))
Benimde genelde 30-32 gun,,ee hani bugun 19.gun halen bekliyorum( aldığım test bitti valla.24-25 adet harcamisimdir.hanimefendiyi bekliyorum çatlasın :))))))))))
Sağ ol canı mBat:adetinin başlama tarihi Sat:adetinin bitiş tarihi
Bat: beklenen adet tarihiCanım ya ben bat la sat i karıştırıyorum şimdi bat gelecek ayın adet olma tarihimidi
Amin bitanem Gunaydin hayirli sabahlarimiz olsun insAllah.Günaydın canlar, evimizden sağlık huzur bereket eksik olmasın İnşallah :)))
Gunaydiinn cnmm kolay gelsin simdiden iyi dersler canim.Gunaydin cnm sende erkencisin..ne guzel sabah sabah guzel oldu.cnm senin 1 hafta kala catliyo sanirim..
her ay gelisen yumurta sayisi farkli oluyor canim. Simdi yumurtluyorsun mesela bi yumurta dollenmek icin atilirken diger tarafta baska bir yumurta gelisiyor. İlk yumurta dollenmeden atilirken adetle obur yumurta dollenmeye hazir atiliyor o arada adet bitimi oluyor. Ama oyle olsaydi test pozitif cikardi yada digerlerine gore daha koyu olurdu bir fark olurdu yani. Ama bu her zaman olan bir durum degil. Seninde testte farkli birsey yoksa yoktur cnm.Ben adetten sonra hemen başladım testlere calismalar ada başladım çünkü testlerde negatif ti inşallah kızım gelir ben küçük oğlana adet bitimi hamile kalmışım doktor demişti ama o zaman yumurtlama oldumu bilmiyorum
Woooo 4 saatmi catlarim ben zaten o kadar bekleyene kdr. 2 saat diye okudum sanki ben ama.Bat tarihin 2 nisan ben de birazdAn testini yapcam kasiklarimda ağır var yoksa yumurtam catlamayami başladı testi yaparken 4 saat hiç tuvalete gitmicezmi nasi dayan caz
Allah kabul eysin canim masallah. Ben de erken yattim cok erken kalktim. Gunaydin bu arada.Gunaydim cnmm..benden de erkencisin..7 de kalktim.Enam suremi okudum cok şükür..930 da da testimi yapip cikicam.
Demekki ogluma hamile kaldigimda oyle oldu kısmet böyleymiş demekher ay gelisen yumurta sayisi farkli oluyor canim. Simdi yumurtluyorsun mesela bi yumurta dollenmek icin atilirken diger tarafta baska bir yumurta gelisiyor. İlk yumurta dollenmeden atilirken adetle obur yumurta dollenmeye hazir atiliyor o arada adet bitimi oluyor. Ama oyle olsaydi test pozitif cikardi yada digerlerine gore daha koyu olurdu bir fark olurdu yani. Ama bu her zaman olan bir durum degil. Seninde testte farkli birsey yoksa yoktur cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?