Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Ben adetten sonra hemen başladım testlere calismalar ada başladım çünkü testlerde negatif ti inşallah kızım gelir ben küçük oğlana adet bitimi hamile kalmışım doktor demişti ama o zaman yumurtlama oldumu bilmiyorum

Gunaydin cnm sende erkencisin..ne guzel sabah sabah guzel oldu.cnm senin 1 hafta kala catliyo sanirim..

Ayyy desene bu yumoslar kokoshlar bize cok maliyetli olacaklar. Her ay 30/40 test harcariz bu gidisle valla. Zira benimde oyle olur muhtemel.

her ay gelisen yumurta sayisi farkli oluyor canim. Simdi yumurtluyorsun mesela bi yumurta dollenmek icin atilirken diger tarafta baska bir yumurta gelisiyor. İlk yumurta dollenmeden atilirken adetle obur yumurta dollenmeye hazir atiliyor o arada adet bitimi oluyor. Ama oyle olsaydi test pozitif cikardi yada digerlerine gore daha koyu olurdu bir fark olurdu yani. Ama bu her zaman olan bir durum degil. Seninde testte farkli birsey yoksa yoktur cnm.

Demekki ogluma hamile kaldigimda oyle oldu kısmet böyleymiş demek

Kizlarrr toplasin hele nihayet gıd gıd gıdakkkk hahahahaha:))) sanki hamile kalacakmisim gibi heyecan yaptım.testime bı bakın 10.45 de yaptım.digerlerini de hepsini bir atacağım buraya

Eklentiler

• _20170315_105857.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 61
Kizlarrr toplasin, sanirim nihayet gıd gıd gıdakkkk hahahahaha:))) sanki hamile kalacakmisim gibi heyecan yaptım.testime bı bakın 10.45 de yaptım.digerlerini de hepsini bir atacağım buraya

Kizlarrr toplasin, sanirim nihayet gıd gıd gıdakkkk hahahahaha:))) sanki hamile kalacakmisim gibi heyecan yaptım.testime bı bakın 10.45 de yaptım.digerlerini de hepsini bir atacağım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…