Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
İste testlerim. Tahmin ettigim gibi 12:30 civari agrim oldu ve o ara catladi sanirim. Aradan bir saat gecti yine bir agri oldu o ara ya dollendi ya ne oldu bilmiyorum. Agrim bitti. Hakkimizda hayirlisi olsun insAllah. Mavi kalemle yazilmis olan gecen ay siyahla yazilmis olan bu ay. Gecen ay 14. Gun muhtemel 3 gibi catladi bu ay 12: 30 da catladi yani. Ben iliskilerim soyle oldu hep. Mesela bugun pazartesi 24 den sobra saliya geciyoruz ya o gecelerde oldu. 8 den 9 a gectigimiz gece, 9 dan 10 a gectigimiz gece 10 dan 11 e ve 11 den 12 ye gectigimiz gece saat 2:30 gibi oldu son iliskim. Yani tam tamina 2 gun 10 saat once biraktim iliskiyi. İliskilerde sadece ilk iliskide vajinal dus yaptim ama tavsiye etmiyorum bana yaramadi kuruttu beni. Zevk hiic almadim. Misyoner pozisyobda hatta esim oturur pozisyonda oldu. Cunku yatinxada derinde oluyor gibi gelfi boyle sadece uc kismi girdi iceri. İliski biter bitmez bacaklarimi kapatim soluma yattim hemen ve bir yarim saat kalkmadim. Dusumu ilik su ile aldim sicak kullanmadim. Sut dondurma tuketmeye calistim bolca. Ceviz findik badem yedim. Et hic yemedim. Tavuk balik yemedim. Yumurta peynir yedim.

Eklentiler

• _20170424_150341.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 49
  • _20170424_150323.webp
    19 KB · Görüntüleme: 50
Selam kizlar .. ben sabah test yaptim ama ilk idrarla pozitif oldu testim bugun 13 gun . Eve geldim isten tekrar yaptim halen pozitif aksama tekrar yapicam bakalim ne zaman pic olacak . Bizim son iliskiden su anda tam 52 saat gecti . Yani iki gun ve 4 saat .. Allahim kafayi yememek mumkun degil bu islerde . Benim bu sefer testim bir gun erken pozitif oldu , moralim bozuldu biraz yalan olmasin . Ben galiba eger hamile kaldiysam yine erkegi yakalamis olabilirim

Bende 2 gün 3 saat önce önce bıraktım canım o zaman bizim demi erkek olucak

Erkek spermin icerde 2 gun yasadigini hiiic duymadim ki ne kadar arastirdim halada arastiriyorum bikiyorsun. Bu konuda garanti veririm ki erkek spermler cok harwketliliklerinin gazabina ugrayanlardir. 2 gun gecmis ve pic durumu daha belli degil. Bence endiselenecek bir durum yok cnm gayet iyi zamanlama. Benimde 2 gun 10 saat sonra test pic oldu ki ben iyi bir zmn oldugunu dusunuyorum. Cunku cogu yerde 24 ile 72 saat yasarlar diyor. Yani 1 ve 3 gun arasi degisiyor. 4-5 gun onceden iliskiyi birakanlari etik bulmuyorum cunku cogu yumurtlamayi saptamis degil sadece netten takip edilen yada akinti ile takip ediyor. Ben de akibti olmuyor mesela yumurta akintisi bile yok bende. Ve oncekilerde birinde 11. Gun sivama yapmisim tutmadi. Ama oncesi iliski olmamisti tabi. Bu da tutmazsa 12. Gun aksami da yapacagim iliski.

Valla ben de oğlum olsun istiyorum :)))) İkinci kızıma hamileyim. Bence, okuduğum yazılardan da yola çıkarak, tecrübelerimle diyebilirim ki kız olması için:
Adet biter bitmez sık ilişki...
Kız geni taşıyan spermler uzun yaşar fakat pek bi ağırlar kendileri. Yumurtayı bulmaları günler sürüyor..
Erkek geni taşıyanlar da bir o kadar hızlı ve şapşik. Hemencik ölüveriyorlar. O an yumurta varsa kızları geçip yumurtayı dölleyiveriyorlar. Yumurta yoksa yapacak bir şey yok. Sizlere ömür...

Tam yumurtlama günü birkaç günlük cinsel perhizle girilen ilişkilerin erkek olma ihtimali yüksek oluyor.

Biz hiç beceremedik bu işi. Adet biter bitmez hep fazla yüklendik. Cinsel perhiz falan yok. Yumurtlama günü gelmeden enerji bitti ya da bir aksilik oldu. O Günlerde ilişki olmadı. içerideki kızlar çoktaaan yumurtanın kapısında beklemeye başlamışlar. Erkeklere hiç fırsat kalmadı.

Doktorumun dediği bu yöndeydi. Hata yapmışız. Ben reglin 11. günü hamile kaldım. O gün cinsel perhize başlayacaktım. sonra tam 15. gün ilişkiye girecektim ama cadı kızlar çoktaaaan yumurtamı bulmuşlar :)))))

Olsun napalım. nasip... sağlıkla gelsin ikinci prensesim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. Sağlıkla gelsin prensesleriniz...

Pamuk13 nasilsin canim? Nasil gidiyor bulantilarin azaldi mi?
İY
Pamuk13 nasilsin canim? Nasil gidiyor bulantilarin azaldi mi?
İyi diyelim iyi olsun canım fena değilim kusma yokta bulantı var halsizlik var biraz biraz da ishal gibiyim günde birkere işiyorum ama biraz cıvık şekilsiz çok ayrıntı verdim kusura bakmayın diğer hamilelerde öylemi korkudan bişey yiyemiyorum sen naptın beklemedesin

Nur 10. Haftaya geldin saka maka 12. Haftada ikili tarama testi var bazen dr lar tahmin yapar. Belki cinsiyeti soyler dr. Bende bugun yumurtladim 8 gun bekliyecegim bakalim cnm

İnsAllah canim. Rabbim saglikli dogum nasip etsin saglikla kavusun insAllah cnm. Benimde iki oglum var ikisibde de yumurtlama gunune kdr adami yaklastirmazdim yanima birde pekmezler cevuzli sucuklar. 14. Gun iliski oldumu erkek olurmus o zmn bilmiyoruz tabi hiz sadece o zmn hamile kalinir saniyoruz. Hakkimizda hayirlisi olsun. Bende 12. Gece son iliski oldu bakalim insAllah tutunur minik bir kizimiz olur topikteki arkadaslarimizla.

De
Nur 10. Haftaya geldin saka maka 12. Haftada ikili tarama testi var bazen dr lar tahmin yapar. Belki cinsiyeti soyler dr. Bende bugun yumurtladim 8 gun bekliyecegim bakalim cnm
demetcim öyle valla çabuk geçiyor zaman ben erken öğrenmeyim diyorum ama 14/16. Haftayı beklicem durabilirsem oy geçmez bu 8 gün ay çok heyecanlı

İ
inş çok beklemezsin bekledikçe korkular kaygılar başlıyor

Canim seninkide hemen hemen 2,5 gun sonra catlamis . Allahim cok sabirsizca bi bekleyis olacak .. insaAllah emeklerinin karsiligini gorursun bitanem .. ben korktum acikcasi bugun pozitif testi gorunce . Normalde iki oglanda bugun 13'gun 14'de baglayan gece iliski olmustu buda iki gun once olmus olacak . Test yapmaya korkuyorum nedense .. sivida almadim fazla bugun kafa bi ton .. benim sancimda saat 14- gibi baya bi vardi azaldi ama adet agrisi gibi ortada hissettim .
Bi ara gidip ertesi gunu hapi alsam diye dusundum , sonrada ya tutunduysa kuzucum zarar verirsem diye vazgectim ve oyle biseye niyetlemis olmam bile kendimi cok kotu hissetmeme sebep oldu .. ne olacaksa oldu artik tutunduysa kiz veya erkek onu sevgiyle karsilamak istiyorum .

Bende 2 gün 3 saat önce önce bıraktım canım o zaman bizim demi erkek olucak
ikimizinki neredeyse hala ayni ben en son testi 14.40'ta yaptim halen pozitifti bi iki saat sonra tekrar deneyecegim

Haklisin cnm bi an panik yaptim vallakafayi yedirtti bu testler bana
Yok be yavrum relax sakin... Olursa tutaraa kiz olacak Allahin izniyle
saglikli sihhatli hayirlisindan insaAaallllahhhh..

rica ederim canim Allah sendende razi olsun Dualarimiz kabul olsun ins

Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin kuzunu .. herkesin cabasi farkli iste . Ben normalde27-28 gunde adet oluyorum 11'ci gun iliski oldu kaza kurbani oldum sozde ovu testiyle takipteydim esim tutamadi kendi Allahtan 13-14'cu gun degil . Simdi beklemeye gectik bakalim Allah tan hayirlisi . Rabbim insAllah sanada gonlundekini verir cnm

Evet cnm öyle olmuş

Kızlar şimdi tuvalete gittim öğleden beri elime peynir gibi beyaz birşey geliyor hemde tane tane bu kullandıpım progestan fitilden midir sizce yoksa şu sirke mi yaptı offf korktum ya

Bursalim 123 sen ne zmn birakmistin iliskiyi? Birde nasil oldu iliski derin mi usttemiydin yattin mi sonra
Canım ben en son ilişkiyi salı akşam yapmıştım çatlama cuma akşam üzeri olmuştu ortalama üç gün aslında benim ilişkilerin hepsi derin oldu sola dönüp yattım yarım saat kadar bu ay iki gun kala mi de nesem bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…