Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bursalim 123 sen ne zmn birakmistin iliskiyi? Birde nasil oldu iliski derin mi usttemiydin yattin mi sonra
Canım ben en son ilişkiyi salı akşam yapmıştım çatlama cuma akşam üzeri olmuştu ortalama üç gün aslında benim ilişkilerin hepsi derin oldu sola dönüp yattım yarım saat kadar bu ay iki gun kala mi de nesem bilemedim

Allah kabul etsin cnm bende simdi yazinca gordum yada gordum unutmusta olabilirim aklim bi milyon bu aralar.

Kızlar şimdi tuvalete gittim öğleden beri elime peynir gibi beyaz birşey geliyor hemde tane tane bu kullandıpım progestan fitilden midir sizce yoksa şu sirke mi yaptı offf korktum ya
Allah allah hic fikrim yok cnm. Bence bak senin bebis tutundu bazilarinda sunu da duydum yumurtlama sobrasi surekli akintisi olan da duydum.

Valla boyle en guzeli olur cnm olursa. Stressiz sikintisiz hoop geliverir kizin miss olur. Her serde nir hayir vardir. Sen o anlik esim tutamadi diyoesun ama onda da bir hayir vardir bak. Seninle ayni ay hamis kalmayi ne cok isterim zulooommm insAllah bacimmmm

Bu ay da ayni sekilde 2,5 gun kala sirkesiz dene cnm. Sirke yuzunden de olmamis olabilir.

Tutar gibi geldi bana hadi hayırlısı canım,kızımız çıkmış geliyordur insallah

Sağlıkla al canım kucağına
Hoşgeldin bu arada :)
Adet dongun kaç günde bir
Ve kaç gün sürüyor da 11. Gün ilişki oldu

Pamuk13 nurum gecmez o 8 gun. Valla bende 8 gun bekliyecegim test icin gecmez o 8 gun. Gecse hamile olsam testi tekrarla. Sonrasi keseyi gor sonra bebegi gor. Ayy bekle babam bekle..

Allah allah hic fikrim yok cnm. Bence bak senin bebis tutundu bazilarinda sunu da duydum yumurtlama sobrasi surekli akintisi olan da duydum.
Canım bu öyle birşey değil hani mantar olursun pamuk gibi dökülür ya bu da öyke elime geldi hatta çok aferdin elimi soktum parmak ucumla topladım yani o derece offf amma iğrenç anlattım ama kusura bakmayın.Bence bu doktrun verdiği krem gibi progrstanmısır be haltsa o içerde birikiyor sonra dışarı attı bugün sözde hamileliği kolaylaşturıyor uş ama benim sinirlerimi bozdu.Bu arada üç rabe meryem süresi okudum 2 tanesini de inş yarın öğlen aradı işte okuycam canım

A
Allah gönlüne göre versin canım

Valla haklisin gulum hic beklemedigim bi anda oldu demekki hersey nasib kismet isi.
Ayni ay hamile kalmis olmayi hep dusunuyordum ama ben isten dolayi ertelediydim ama tutarsa O ovuc23 ve ikimizinki ucumuz birlikte surekli bekleyis icinde olucaz , kalbim kipir kipir be yea ..
Ben birden cok erken yumurtlamis gibi hissettim cnm . Bak iki ay ayni gunlerde pozitif oldu bu ay erken geldi , aslinda hamile kalmak isteyenlerin siki bi takip yapip yumurtlamalarini az cok bilmeleri iyi olur .

Canim kasinti falan varmi acaba mantarmi oldu?

Cnm ayrintilida yazmissin sagolasin..testlerinin fotosunu cektim.ornek olsun diye..evet gecen ayla ayni cnm..oncesinde hep duzensizdi derdin 28 gunde bir olmam derdim bak Rabbim in işine gecen ayla ayni:)) simdide hamilelik testini bekliyoruz ins..

Oy canim kiyamam ya , hamileligin en zor haftalari su anda , insaAllah ilk ucay gecer gecmez rahatlarsin biraz .. bende hamileliklerimde hep ishal gibi olurum millet normalde kabiz olur .

Canım inş üçümüz beraber oluruz.Artık ocak anneleri diye topik açarız

Kızlar şimdi tuvalete gittim öğleden beri elime peynir gibi beyaz birşey geliyor hemde tane tane bu kullandıpım progestan fitilden midir sizce yoksa şu sirke mi yaptı offf korktum ya
Cnm yanliş da hatirliyo olabilirim ama hamile kalan arkadaslardan birine daha boyle olmustu sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…