- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.641
Canım ben en son ilişkiyi salı akşam yapmıştım çatlama cuma akşam üzeri olmuştu ortalama üç gün aslında benim ilişkilerin hepsi derin oldu sola dönüp yattım yarım saat kadar bu ay iki gun kala mi de nesem bilemedimBursalim 123 sen ne zmn birakmistin iliskiyi? Birde nasil oldu iliski derin mi usttemiydin yattin mi sonra
Allah kabul etsin cnm bende simdi yazinca gordum yada gordum unutmusta olabilirim aklim bi milyon bu aralar.Kızlar bir kaç gündür yazamıyorum dün ben eksik yasinleri okuyup bağışlamıştım baktım kizuleyha83 de fazladan okumuş 44 Yasin oldu dün hepiniz için dua ettim kız bebekleriniz olsun sağlıklı sıhatli diye Allah kabul etsin fazladan okumuşsun teşekkürler canım
Allah allah hic fikrim yok cnm. Bence bak senin bebis tutundu bazilarinda sunu da duydum yumurtlama sobrasi surekli akintisi olan da duydum.Kızlar şimdi tuvalete gittim öğleden beri elime peynir gibi beyaz birşey geliyor hemde tane tane bu kullandıpım progestan fitilden midir sizce yoksa şu sirke mi yaptı offf korktum ya
Canim seninkide hemen hemen 2,5 gun sonra catlamis . Allahim cok sabirsizca bi bekleyis olacak .. insaAllah emeklerinin karsiligini gorursun bitanem .. ben korktum acikcasi bugun pozitif testi gorunce . Normalde iki oglanda bugun 13'gun 14'de baglayan gece iliski olmustu buda iki gun once olmus olacak . Test yapmaya korkuyorum nedense .. sivida almadim fazla bugun kafa bi ton .. benim sancimda saat 14- gibi baya bi vardi azaldi ama adet agrisi gibi ortada hissettim .
Bi ara gidip ertesi gunu hapi alsam diye dusundum , sonrada ya tutunduysa kuzucum zarar verirsem diye vazgectim ve oyle biseye niyetlemis olmam bile kendimi cok kotu hissetmeme sebep oldu .. ne olacaksa oldu artik tutunduysa kiz veya erkek onu sevgiyle karsilamak istiyorum .
ikimizinki neredeyse hala ayni ben en son testi 14.40'ta yaptim halen pozitifti bi iki saat sonra tekrar deneyecegim
Haklisin cnm bi an panik yaptim vallakafayi yedirtti bu testler bana
saglikli sihhatli hayirlisindan insaAaallllahhhh..
rica ederim canim Allah sendende razi olsun Dualarimiz kabul olsun ins
Allah saglikla kucagina almayi nasib etsin kuzunu .. herkesin cabasi farkli iste . Ben normalde27-28 gunde adet oluyorum 11'ci gun iliski oldu kaza kurbani oldum sozde ovu testiyle takipteydim esim tutamadi kendi Allahtan 13-14'cu gun degil . Simdi beklemeye gectik bakalim Allah tan hayirlisi . Rabbim insAllah sanada gonlundekini verir cnm
Bu ay da ayni sekilde 2,5 gun kala sirkesiz dene cnm. Sirke yuzunden de olmamis olabilir.Canım ben en son ilişkiyi salı akşam yapmıştım çatlama cuma akşam üzeri olmuştu ortalama üç gün aslında benim ilişkilerin hepsi derin oldu sola dönüp yattım yarım saat kadar bu ay iki gun kala mi de nesem bilemedim
Tutar gibi geldi bana hadi hayırlısı canım,kızımız çıkmış geliyordur insallahİste testlerim. Tahmin ettigim gibi 12:30 civari agrim oldu ve o ara catladi sanirim. Aradan bir saat gecti yine bir agri oldu o ara ya dollendi ya ne oldu bilmiyorum. Agrim bitti. Hakkimizda hayirlisi olsun insAllah. Mavi kalemle yazilmis olan gecen ay siyahla yazilmis olan bu ay. Gecen ay 14. Gun muhtemel 3 gibi catladi bu ay 12: 30 da catladi yani. Ben iliskilerim soyle oldu hep. Mesela bugun pazartesi 24 den sobra saliya geciyoruz ya o gecelerde oldu. 8 den 9 a gectigimiz gece, 9 dan 10 a gectigimiz gece 10 dan 11 e ve 11 den 12 ye gectigimiz gece saat 2:30 gibi oldu son iliskim. Yani tam tamina 2 gun 10 saat once biraktim iliskiyi. İliskilerde sadece ilk iliskide vajinal dus yaptim ama tavsiye etmiyorum bana yaramadi kuruttu beni. Zevk hiic almadim. Misyoner pozisyobda hatta esim oturur pozisyonda oldu. Cunku yatinxada derinde oluyor gibi gelfi boyle sadece uc kismi girdi iceri. İliski biter bitmez bacaklarimi kapatim soluma yattim hemen ve bir yarim saat kalkmadim. Dusumu ilik su ile aldim sicak kullanmadim. Sut dondurma tuketmeye calistim bolca. Ceviz findik badem yedim. Et hic yemedim. Tavuk balik yemedim. Yumurta peynir yedim.
Sağlıkla al canım kucağınaValla ben de oğlum olsun istiyorum :)))) İkinci kızıma hamileyim. Bence, okuduğum yazılardan da yola çıkarak, tecrübelerimle diyebilirim ki kız olması için:
Adet biter bitmez sık ilişki...
Kız geni taşıyan spermler uzun yaşar fakat pek bi ağırlar kendileri. Yumurtayı bulmaları günler sürüyor..
Erkek geni taşıyanlar da bir o kadar hızlı ve şapşik. Hemencik ölüveriyorlar. O an yumurta varsa kızları geçip yumurtayı dölleyiveriyorlar. Yumurta yoksa yapacak bir şey yok. Sizlere ömür...
Tam yumurtlama günü birkaç günlük cinsel perhizle girilen ilişkilerin erkek olma ihtimali yüksek oluyor.
Biz hiç beceremedik bu işi. Adet biter bitmez hep fazla yüklendik. Cinsel perhiz falan yok. Yumurtlama günü gelmeden enerji bitti ya da bir aksilik oldu. O Günlerde ilişki olmadı. içerideki kızlar çoktaaan yumurtanın kapısında beklemeye başlamışlar. Erkeklere hiç fırsat kalmadı.
Doktorumun dediği bu yöndeydi. Hata yapmışız. Ben reglin 11. günü hamile kaldım. O gün cinsel perhize başlayacaktım. sonra tam 15. gün ilişkiye girecektim ama cadı kızlar çoktaaaan yumurtamı bulmuşlar :)))))
Olsun napalım. nasip... sağlıkla gelsin ikinci prensesim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. Sağlıkla gelsin prensesleriniz...
Canım bu öyle birşey değil hani mantar olursun pamuk gibi dökülür ya bu da öyke elime geldi hatta çok aferdin elimi soktum parmak ucumla topladım yani o derece offf amma iğrenç anlattım ama kusura bakmayın.Bence bu doktrun verdiği krem gibi progrstanmısır be haltsa o içerde birikiyor sonra dışarı attı bugün sözde hamileliği kolaylaşturıyor uş ama benim sinirlerimi bozdu.Bu arada üç rabe meryem süresi okudum 2 tanesini de inş yarın öğlen aradı işte okuycam canımAllah allah hic fikrim yok cnm. Bence bak senin bebis tutundu bazilarinda sunu da duydum yumurtlama sobrasi surekli akintisi olan da duydum.
Beraber gekliycez Demet kolay gelsin bize bu ay çok umud ediyoruz inşallah üzülmeyiZ canımPamuk13 nurum gecmez o 8 gun. Valla bende 8 gun bekliyecegim test icin gecmez o 8 gun. Gecse hamile olsam testi tekrarla. Sonrasi keseyi gor sonra bebegi gor. Ayy bekle babam bekle..
Allah gönlüne göre versin canımValla ben de oğlum olsun istiyorum :)))) İkinci kızıma hamileyim. Bence, okuduğum yazılardan da yola çıkarak, tecrübelerimle diyebilirim ki kız olması için:
Adet biter bitmez sık ilişki...
Kız geni taşıyan spermler uzun yaşar fakat pek bi ağırlar kendileri. Yumurtayı bulmaları günler sürüyor..
Erkek geni taşıyanlar da bir o kadar hızlı ve şapşik. Hemencik ölüveriyorlar. O an yumurta varsa kızları geçip yumurtayı dölleyiveriyorlar. Yumurta yoksa yapacak bir şey yok. Sizlere ömür...
Tam yumurtlama günü birkaç günlük cinsel perhizle girilen ilişkilerin erkek olma ihtimali yüksek oluyor.
Biz hiç beceremedik bu işi. Adet biter bitmez hep fazla yüklendik. Cinsel perhiz falan yok. Yumurtlama günü gelmeden enerji bitti ya da bir aksilik oldu. O Günlerde ilişki olmadı. içerideki kızlar çoktaaan yumurtanın kapısında beklemeye başlamışlar. Erkeklere hiç fırsat kalmadı.
Doktorumun dediği bu yöndeydi. Hata yapmışız. Ben reglin 11. günü hamile kaldım. O gün cinsel perhize başlayacaktım. sonra tam 15. gün ilişkiye girecektim ama cadı kızlar çoktaaaan yumurtamı bulmuşlar :)))))
Olsun napalım. nasip... sağlıkla gelsin ikinci prensesim. Allah gönlünüze göre versin kızlar. Sağlıkla gelsin prensesleriniz...
Valla haklisin gulum hic beklemedigim bi anda oldu demekki hersey nasib kismet isi.Valla boyle en guzeli olur cnm olursa. Stressiz sikintisiz hoop geliverir kizin miss olur. Her serde nir hayir vardir. Sen o anlik esim tutamadi diyoesun ama onda da bir hayir vardir bak. Seninle ayni ay hamis kalmayi ne cok isterim zulooommm insAllah bacimmmm
Canim kasinti falan varmi acaba mantarmi oldu?Canım bu öyle birşey değil hani mantar olursun pamuk gibi dökülür ya bu da öyke elime geldi hatta çok aferdin elimi soktum parmak ucumla topladım yani o derece offf amma iğrenç anlattım ama kusura bakmayın.Bence bu doktrun verdiği krem gibi progrstanmısır be haltsa o içerde birikiyor sonra dışarı attı bugün sözde hamileliği kolaylaşturıyor uş ama benim sinirlerimi bozdu.Bu arada üç rabe meryem süresi okudum 2 tanesini de inş yarın öğlen aradı işte okuycam canım
Cnm ayrintilida yazmissin sagolasin..testlerinin fotosunu cektim.ornek olsun diye..evet gecen ayla ayni cnm..oncesinde hep duzensizdi derdin 28 gunde bir olmam derdim bak Rabbim in işine gecen ayla ayni:)) simdide hamilelik testini bekliyoruz ins..İste testlerim. Tahmin ettigim gibi 12:30 civari agrim oldu ve o ara catladi sanirim. Aradan bir saat gecti yine bir agri oldu o ara ya dollendi ya ne oldu bilmiyorum. Agrim bitti. Hakkimizda hayirlisi olsun insAllah. Mavi kalemle yazilmis olan gecen ay siyahla yazilmis olan bu ay. Gecen ay 14. Gun muhtemel 3 gibi catladi bu ay 12: 30 da catladi yani. Ben iliskilerim soyle oldu hep. Mesela bugun pazartesi 24 den sobra saliya geciyoruz ya o gecelerde oldu. 8 den 9 a gectigimiz gece, 9 dan 10 a gectigimiz gece 10 dan 11 e ve 11 den 12 ye gectigimiz gece saat 2:30 gibi oldu son iliskim. Yani tam tamina 2 gun 10 saat once biraktim iliskiyi. İliskilerde sadece ilk iliskide vajinal dus yaptim ama tavsiye etmiyorum bana yaramadi kuruttu beni. Zevk hiic almadim. Misyoner pozisyobda hatta esim oturur pozisyonda oldu. Cunku yatinxada derinde oluyor gibi gelfi boyle sadece uc kismi girdi iceri. İliski biter bitmez bacaklarimi kapatim soluma yattim hemen ve bir yarim saat kalkmadim. Dusumu ilik su ile aldim sicak kullanmadim. Sut dondurma tuketmeye calistim bolca. Ceviz findik badem yedim. Et hic yemedim. Tavuk balik yemedim. Yumurta peynir yedim.
Oy canim kiyamam ya , hamileligin en zor haftalari su anda , insaAllah ilk ucay gecer gecmez rahatlarsin biraz .. bende hamileliklerimde hep ishal gibi olurum millet normalde kabiz olur .İY
İyi diyelim iyi olsun canım fena değilim kusma yokta bulantı var halsizlik var biraz biraz da ishal gibiyim günde birkere işiyorum ama biraz cıvık şekilsiz çok ayrıntı verdim kusura bakmayın diğer hamilelerde öylemi korkudan bişey yiyemiyorum sen naptın beklemedesin
Kaşıntı yok canım çok şükürCanim kasinti falan varmi acaba mantarmi oldu?
Ayy nasil durcan cnm ogren oğren:)))De
demetcim öyle valla çabuk geçiyor zaman ben erken öğrenmeyim diyorum ama 14/16. Haftayı beklicem durabilirsem oy geçmez bu 8 gün ay çok heyecanlı
Canım inş üçümüz beraber oluruz.Artık ocak anneleri diye topik açarızValla haklisin gulum hic beklemedigim bi anda oldu demekki hersey nasib kismet isi.
Ayni ay hamile kalmis olmayi hep dusunuyordum ama ben isten dolayi ertelediydim ama tutarsa O ovuc23 ve ikimizinki ucumuz birlikte surekli bekleyis icinde olucaz , kalbim kipir kipir be yea..
Ben birden cok erken yumurtlamis gibi hissettim cnm . Bak iki ay ayni gunlerde pozitif oldu bu ay erken geldi , aslinda hamile kalmak isteyenlerin siki bi takip yapip yumurtlamalarini az cok bilmeleri iyi olur .
Nisan 12'de son sat , 10 mayis gibi tekrar olmam gerekiyo ..zuleyha83 senin regle tarihin ne zaman cnm
Cnm yanliş da hatirliyo olabilirim ama hamile kalan arkadaslardan birine daha boyle olmustu sanki..Kızlar şimdi tuvalete gittim öğleden beri elime peynir gibi beyaz birşey geliyor hemde tane tane bu kullandıpım progestan fitilden midir sizce yoksa şu sirke mi yaptı offf korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?