- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.661
Evet yaa super olur , aslinda keske butun guruptaki kizlar hep birlikteayni ay hamis olsaydik cok heyecanli olurdu .. ben kendimde ocak dogumluyum , eger hamilekalirsam kuzumda benim gibiiglak olacakCanım inş üçümüz beraber oluruz.Artık ocak anneleri diye topik açarız
Keske cnm degil mi?topluca topikte olurduk..evet kizın da bizim gibi oglak olsun:)Evet yaa super olur , aslinda keske butun guruptaki kizlar hep birlikteayni ay hamis olsaydik cok heyecanli olurdu .. ben kendimde ocak dogumluyum , eger hamilekalirsam kuzumda benim gibiiglak olacak
Canim ben kendim erkek diye yorumladim tam oglumdaki gibi konumu kese konumuna yorum yapan bayan bayadir girmiyomus kk yaPamuk13 ve sessizcekimsesizce canlar kese icinde bebek konumuna baktirdiniz mi usg foto atsaniza bakalim
Aynen canim..İ
inş çok beklemezsin bekledikçe korkular kaygılar başlıyor
olabilir netten bak bakalim akinti yapiyormuCanım bu öyle birşey değil hani mantar olursun pamuk gibi dökülür ya bu da öyke elime geldi hatta çok aferdin elimi soktum parmak ucumla topladım yani o derece offf amma iğrenç anlattım ama kusura bakmayın.Bence bu doktrun verdiği krem gibi progrstanmısır be haltsa o içerde birikiyor sonra dışarı attı bugün sözde hamileliği kolaylaşturıyor uş ama benim sinirlerimi bozdu.Bu arada üç rabe meryem süresi okudum 2 tanesini de inş yarın öğlen aradı işte okuycam canım
İnsAllah bu ay ucumuzde oluruz olmmazsak birdahaki ay olur.Beraber gekliycez Demet kolay gelsin bize bu ay çok umud ediyoruz inşallah üzülmeyiZ canım
Evet ama bunun net saati yok bence. Gun olarak denk gelmesi onemli olan.Valla haklisin gulum hic beklemedigim bi anda oldu demekki hersey nasib kismet isi.
Ayni ay hamile kalmis olmayi hep dusunuyordum ama ben isten dolayi ertelediydim ama tutarsa @ovuc23 ve ikimizinki ucumuz birlikte surekli bekleyis icinde olucaz , kalbim kipir kipir be yea..
Ben birden cok erken yumurtlamis gibi hissettim cnm . Bak iki ay ayni gunlerde pozitif oldu bu ay erken geldi , aslinda hamile kalmak isteyenlerin siki bi takip yapip yumurtlamalarini az cok bilmeleri iyi olur .
insAllah evde 15 normal iki erlen olmakla 17 test hazir bekliyor. İlk testte insAllah pozitif gorurum.Cnm ayrintilida yazmissin sagolasin..testlerinin fotosunu cektim.ornek olsun diye..evet gecen ayla ayni cnm..oncesinde hep duzensizdi derdin 28 gunde bir olmam derdim bak Rabbim in işine gecen ayla ayni:)) simdide hamilelik testini bekliyoruz ins..
Olur mu crazy var super anneler 2017 grubunda orada paylas cnm yardimci olurlarCanim ben kendim erkek diye yorumladim tam oglumdaki gibi konumu kese konumuna yorum yapan bayan bayadir girmiyomus kk ya
Evet yaa .. buyuk oglumda oglakKeske cnm degil mi?topluca topikte olurduk..evet kizın da bizim gibi oglak olsun:)
Usgsini atarmisin cnm bi arkadas var o iyi anliyoCanim ben kendim erkek diye yorumladim tam oglumdaki gibi konumu kese konumuna yorum yapan bayan bayadir girmiyomus kk ya
tutundumu seninki acaba ondanmidir ins ondandir cnmCook kasiklarim agriyor. Alttan bicak saplaniyor sanki oturup kalkarken. Hic boyle olmadi usutmedim de neden acaba sicak su koydum ayagima usutsem gecerdi. Ay ilac da icemiyorum. Ne yapayim kizlar bilemedim.
Dollendiyse anlarim da rahme tutunmasi 2/3 gunu buluyor cnm. Ay bilemedim bir iste yapmadim dinlendim kizce tutunursa rahat yol alsin deye :)Evet yaa .. buyuk oglumda oglak
Usgsini atarmisin cnm bi arkadas var o iyi anliyo
tutundumu seninki acaba ondanmidir ins ondandir cnm
Ayy dogruya kese konumuna bakacaktik degil mi?Canim ben kendim erkek diye yorumladim tam oglumdaki gibi konumu kese konumuna yorum yapan bayan bayadir girmiyomus kk ya
Evet cnm aynen ilk yazdigin zamanlari hatirliyorum..kimi zaman 30 kimi zaman 35 gunde derdin. Nasip iste Rabbim yol gostermis..Aynenhayatsn ozlemim yaa cok duzensizdim. MasaAllah iki aydir duzenli gidiyor cok mutlu etti bu beni ve isimi kolaylastirdi aslinda. İbsallah esimin spermleri de sagliklidir da en azindan kiz olanlar saglam kalip dollemistir yumurtacagizimi...
Bende tam ishal değilde gibi ama nasıl rahatlattın beni anlatamam Allah razı olsunbende olurum deyince kocanda bence iyi yapmış stressiz dertsiz kız bebekse inş tutar diyimOy canim kiyamam ya , hamileligin en zor haftalari su anda , insaAllah ilk ucay gecer gecmez rahatlarsin biraz .. bende hamileliklerimde hep ishal gibi olurum millet normalde kabiz olur .
Sağlıkla al canım kucağına
Hoşgeldin bu arada :)
Adet dongun kaç günde bir
Ve kaç gün sürüyor da 11. Gün ilişki oldu
canım kazı çalışmaları başladımı naptı Ağrı sızı falan ne ayaksın...Dollendiyse anlarim da rahme tutunmasi 2/3 gunu buluyor cnm. Ay bilemedim bir iste yapmadim dinlendim kizce tutunursa rahat yol alsin deye :)
Canım ben bunlara bakıp üzülmek istemiyorum bu yüzden doktora kalp atışını bile sormadım hani 140 dan üsteyse kız diyorlar ya sen biliynmu bu konum olayını nasılPamuk13 ve sessizcekimsesizce canlar kese icinde bebek konumuna baktirdiniz mi usg foto atsaniza bakalim
Aslinda gerek yokki elimde oglumun usg si var kapi gibi aynisi :)Olur mu crazy var super anneler 2017 grubunda orada paylas cnm yardimci olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?