Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cook kasiklarim agriyor. Alttan bicak saplaniyor sanki oturup kalkarken. Hic boyle olmadi usutmedim de neden acaba sicak su koydum ayagima usutsem gecerdi. Ay ilac da icemiyorum. Ne yapayim kizlar bilemedim.

İ

inş çok beklemezsin bekledikçe korkular kaygılar başlıyor
Aynen canim..
olabilir netten bak bakalim akinti yapiyormu

Beraber gekliycez Demet kolay gelsin bize bu ay çok umud ediyoruz inşallah üzülmeyiZ canım
İnsAllah bu ay ucumuzde oluruz olmmazsak birdahaki ay olur.
Evet ama bunun net saati yok bence. Gun olarak denk gelmesi onemli olan.
insAllah evde 15 normal iki erlen olmakla 17 test hazir bekliyor. İlk testte insAllah pozitif gorurum.

Aynen hayatsn ozlemim yaa cok duzensizdim. MasaAllah iki aydir duzenli gidiyor cok mutlu etti bu beni ve isimi kolaylastirdi aslinda. İbsallah esimin spermleri de sagliklidir da en azindan kiz olanlar saglam kalip dollemistir yumurtacagizimi...

Keske cnm degil mi?topluca topikte olurduk..evet kizın da bizim gibi oglak olsun:)
Evet yaa .. buyuk oglumda oglak
Canim ben kendim erkek diye yorumladim tam oglumdaki gibi konumu kese konumuna yorum yapan bayan bayadir girmiyomus kk ya
Usgsini atarmisin cnm bi arkadas var o iyi anliyo
Cook kasiklarim agriyor. Alttan bicak saplaniyor sanki oturup kalkarken. Hic boyle olmadi usutmedim de neden acaba sicak su koydum ayagima usutsem gecerdi. Ay ilac da icemiyorum. Ne yapayim kizlar bilemedim.
tutundumu seninki acaba ondanmidir ins ondandir cnm

Evet cnm aynen ilk yazdigin zamanlari hatirliyorum..kimi zaman 30 kimi zaman 35 gunde derdin. Nasip iste Rabbim yol gostermis..

Oy canim kiyamam ya , hamileligin en zor haftalari su anda , insaAllah ilk ucay gecer gecmez rahatlarsin biraz .. bende hamileliklerimde hep ishal gibi olurum millet normalde kabiz olur .
Bende tam ishal değilde gibi ama nasıl rahatlattın beni anlatamam Allah razı olsunbende olurum deyince kocanda bence iyi yapmış stressiz dertsiz kız bebekse inş tutar diyim

Sağlıkla al canım kucağına
Hoşgeldin bu arada :)
Adet dongun kaç günde bir
Ve kaç gün sürüyor da 11. Gün ilişki oldu

hoşbulduk sağolasın. :)

işte nasıl hamile kaldım anlamadım. döngüm 35 gün. ya da 33. ama hiçbir zaman 30 dahi olmadı. bu ayın 7siinde olduysam diğer ay mutlaka 10 ya da 11inde olurdum. o yüzden yumurtlama günümü 16-17. gün olarak hesapladım. reglim 6 gün sürer en fazla. 6. günden sonra ilişki başladı. 11. gün bıraktık. arada 5 gün cinsel perhiz ve hop yumurtlama günümde oğlum olacaktı.

ne bileyim anacım. benim eşin spermleri 10 gün falan yaşıyor herhalde. 11. günden sonra hiç ilişki olmadı. anneme kalmaya gitmiştim. sonra da garip bi akıntı başladı. hemen doktora gittim. rahim ağzında doğumdan kalma yara var dedi. sonra yarayı duyunca ben ilişkiyi tamamen kestim. adet ol gel anbiyotiğe başlayalım dedi doktor. ama gel gör ki uyanık kızlardan biri kapmış yumurtayı :) nasip...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…