Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım ben bunlara bakıp üzülmek istemiyorum bu yüzden doktora kalp atışını bile sormadım hani 140 dan üsteyse kız diyorlar ya sen biliynmu bu konum olayını nasıl
İkinci oglumun 168 di ona inanmiyorum. Ya kese durusu vs bana cok mantikli gelmiyor da eglence olsun diye. Dedigin gibi kendini de uzmeye gerek yok. Rabbim hayirli evlat versin.

Muhtemel gece pic oldu canim. Hadi insAllah bir kizce tutunuvermistir. Hakkimizda hayirlisi olsun.

canım kazı çalışmaları başladımı naptı Ağrı sızı falan ne ayaksın...
Gunaydin cnm. Dun aksama dogru baslayan hala devam eden kssik agrim var adet olacakmisim gibi arada siddetli arada geciyor. Usuttum mu diyorum ama ayakta corap patik terlik yani. Bakalim insAllah tutunmustur bir minnos...

Usg fotosuna karsidan baktiginizda sola dogru olunca mi erkek oluyor yani sagda olunca mi? Sola yatma olayinda da farkli cinsiyeti olanlar var..ne kadar inandirici bilmiyorum

Bu yöntem bircok kişide dogru sonuc verdii.
bebegin7-8 haftalıkkenki usg resimine direkt baktıgınızda;
bebek kesenin soluna yakınsa bebek erkek,
sagına yakınsa kız.

Yontem buymus cnm

Anlatiminiz o kadar güzel ki bayıldım :)))))
Allah'ım da sizi o apansız yumurtayı kapan oğlan sperminden sürpriz bir şekilde güldürsün inşallah (ilerde,sağlıkla) :))))))
O zaman şöyle mı: 6 gün adet sürüyorsa,7.gun ile 11. Gün sık ilişki oldu? 5 gün yani.
Erkek bebek için,En iyisi lh testi (ovulasyon testi) kullanıp çift çizgi görüldüğü gün ilişkiye girmek,yani burda yumurtlamayı da iyi hesaplamış olmak lazım.
Benimde eşimin erkek spermler iyi çalışıyor olmalı :))) adetin ilk günü hamile kaldım diye tahmin ediyorum (ilk gün kesilmem,leke olarak belirti verir geliyorum der adetim) ve tabi ayaklarımı kaldirmistim havaya 20 dk beklemistim.arkadasimin ablasının doktoru bu yöntemi söylemiş çok gulmustum denedigim ay ben hamile kaldım:)))) gülme komsuna işte )

Gunaydin cnm. Dun aksama dogru baslayan hala devam eden kssik agrim var adet olacakmisim gibi arada siddetli arada geciyor. Usuttum mu diyorum ama ayakta corap patik terlik yani. Bakalim insAllah tutunmustur bir minnos...
Günaydın canım benim benim bu hamileliğimde en büyük belirtiydi kasık ağrısı üşütme değildir ben yalın ayak geziyrm evde bişey olmuyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…