Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kız hiç belli olmaz o işler banada sen gebe kalacaksın gibi geliyor nedense
Bilmiyorum bekleyip gorecez cnm .. bu gunler gecmezki boyle unutup kendimi biseylere vermem gerekiyo .. bi aydir folik kullaniyorum buda destekci oluyo gebelik icin .. ucumuzde ayni durumdayiz
Sen ne zaman adet olmustun?

Canim usgni gordum kese konumuna gore erkek ama bunun hicbi garantisi yok o yuzden her cinsiyete hazirlikli olmak gerekir ..
Erkege cok hazirladim kendimi kizsa kiz dese de inanmicam ya o kadar yani dusun :) hayirlisi tabi ins kizdir hayirlisiyla ama her belirti erkege cikarken kiz beklemek mantiksiz tabi Allah bilir bekleyelim bakalim hayirlisiyla 16.haftayi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler :)

Rabbim sağlık versin ondan gelen artık bu saatten sonra kabulumuzdür .

Bilmiyorum bekleyip gorecez cnm .. bu gunler gecmezki boyle unutup kendimi biseylere vermem gerekiyo .. bi aydir folik kullaniyorum buda destekci oluyo gebelik icin .. ucumuzde ayni durumdayiz
Sen ne zaman adet olmustun?
bende folik asit kullanıyorum 9 nisanda regle oldum 8 nisan gibi bekliyorum bakalım canım hayırlısı olsun.

Kacıncı haftadasın canım ?

iyi canim 27 saat filan oluyo ama ben farkli yorumladim testlerini bence 20 sinde gece bi ara catlamis yani zamanlama gayet iyi bu ay ins tutar tutmazsa da gelecek ay ayni oncelikte yap yani yumurtlamaya yakin yapma zamanlama

Kacıncı haftadasın canım ?
yarin 8 dolacak canim 9. Haftaya baslicaz ins

Anladim cnm benim hayirlisi olsun ki hicbisey yuzdeyuz degildir..
aynen hayirlisi

Aslinda tek seferlikte daha sans yuksek zuleyha :) hayirlisiyla kizin tutunmustur ins
Umarim oyledir canim bekleyip gorecez . Bu saatten sonra tutunduysa gelene raziyiz ..

haklisin ne olursa olsun cok kaptirmayalim , hersey kurban oldugum Allahin elinde ezelden yazmis zatende bizimkisi caba iste .. 16 haftaya kadarda beklemek cok zor yaaa ben 20'ci haftada ogrenebilecegim olmus olsa .. istersem ucretli gidip ogrenebilirim 14-15 haftalikken ama bubsefer heyecani yasamak istiyorum bekliyecegim ..

bende folik asit kullanıyorum 9 nisanda regle oldum 8 nisan gibi bekliyorum bakalım canım hayırlısı olsun.
oohh aramizda uc gun var ..
yaaa ben kendimi hic biseye veremiyorum hep gebelik ve tuttumu tuttuysa ne surekli bunlari dusunuyorum .. sizdemi oylesiniz

y
Yani tabi ki düşünüyorum hatta sürekli bu sayfaya girip çıkıyorum. gece mesela tuvalete kalktığımda bile önce bu topiğe bakıyorum sonra gidiyorum çişe. Allah akıl fikir versin bize haha :) :) :)

y

Yani tabi ki düşünüyorum hatta sürekli bu sayfaya girip çıkıyorum. gece mesela tuvalete kalktığımda bile önce bu topiğe bakıyorum sonra gidiyorum çişe. Allah akıl fikir versin bize haha :) :) :)
Aynen bende surekli bakiyorum bende ne yazdiniz diye ..
benim sol tarafimda tuaf bi cekilme var bazen bacagima iniyo , acaba gercekten dollenme olduda onu mu hissediyorum yoksa piskolojikmi yapiyorum diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…