- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.701
CANIM SEN İLİŞKİYİ KAÇ GÜN ÖNCE KESMİŞTİNAttim simdi canim
Aslinda tek seferlikte daha sans yuksek zuleyha :) hayirlisiyla kizin tutunmustur insInsaAllah canim benim , benimki tek seferlik iliski oldugu icin sansimi biraz dusuk goruyorum ama hic belli olmaz nasibimizde olacaksa olur..
senden cok umitliyim bu ay canim
Kız hiç belli olmaz o işler banada sen gebe kalacaksın gibi geliyor nedenseInsaAllah canim benim , benimki tek seferlik iliski oldugu icin sansimi biraz dusuk goruyorum ama hic belli olmaz nasibimizde olacaksa olur..
senden cok umitliyim bu ay canim
Canm benim catlamadan hemen bi onceki gun yaklasik 15 saat once filan olmustuCANIM SEN İLİŞKİYİ KAÇ GÜN ÖNCE KESMİŞTİN
Canim usgni gordum kese konumuna gore erkek ama bunun hicbi garantisi yok o yuzden her cinsiyete hazirlikli olmak gerekir ..Kese konumuna gore erkek dediler diger grupta kizlar benim yaptigim yorum gibi
Bilmiyorum bekleyip gorecez cnm .. bu gunler gecmezki boyle unutup kendimi biseylere vermem gerekiyo .. bi aydir folik kullaniyorum buda destekci oluyo gebelik icin .. ucumuzde ayni durumdayizKız hiç belli olmaz o işler banada sen gebe kalacaksın gibi geliyor nedense
Erkege cok hazirladim kendimi kizsa kiz dese de inanmicam ya o kadar yani dusun :) hayirlisi tabi ins kizdir hayirlisiyla ama her belirti erkege cikarken kiz beklemek mantiksiz tabi Allah bilir bekleyelim bakalim hayirlisiyla 16.haftayi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler :)Canim usgni gordum kese konumuna gore erkek ama bunun hicbi garantisi yok o yuzden her cinsiyete hazirlikli olmak gerekir ..
Rabbim sağlık versin ondan gelen artık bu saatten sonra kabulumuzdür .Erkege cok hazirladim kendimi kizsa kiz dese de inanmicam ya o kadar yani dusun :) hayirlisi tabi ins kizdir hayirlisiyla ama her belirti erkege cikarken kiz beklemek mantiksiz tabi Allah bilir bekleyelim bakalim hayirlisiyla 16.haftayi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler :)
bende folik asit kullanıyorum 9 nisanda regle oldum 8 nisan gibi bekliyorum bakalım canım hayırlısı olsun.Bilmiyorum bekleyip gorecez cnm .. bu gunler gecmezki boyle unutup kendimi biseylere vermem gerekiyo .. bi aydir folik kullaniyorum buda destekci oluyo gebelik icin .. ucumuzde ayni durumdayiz
Sen ne zaman adet olmustun?
Kacıncı haftadasın canım ?Erkege cok hazirladim kendimi kizsa kiz dese de inanmicam ya o kadar yani dusun :) hayirlisi tabi ins kizdir hayirlisiyla ama her belirti erkege cikarken kiz beklemek mantiksiz tabi Allah bilir bekleyelim bakalim hayirlisiyla 16.haftayi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler :)
Anladim cnm benim hayirlisi olsun ki hicbisey yuzdeyuz degildir..Kese konumuna gore erkek dediler diger grupta kizlar benim yaptigim yorum gibi
iyi canim 27 saat filan oluyo ama ben farkli yorumladim testlerini bence 20 sinde gece bi ara catlamis yani zamanlama gayet iyi bu ay ins tutar tutmazsa da gelecek ay ayni oncelikte yap yani yumurtlamaya yakin yapma zamanlamaEki Görüntüle 1987061 Eki Görüntüle 1987061 Eki Görüntüle 1987062 Eki Görüntüle 1987063 Eki Görüntüle 1987064
Benimde 21nisan da öğleden sonra muhtemelen çatladı en son ilişki 19 nisan gece 12 de oldu sence nasıl cnm.bırakma zamanım.
yarin 8 dolacak canim 9. Haftaya baslicaz insKacıncı haftadasın canım ?
aynen hayirlisiAnladim cnm benim hayirlisi olsun ki hicbisey yuzdeyuz degildir..
Umarim oyledir canim bekleyip gorecez . Bu saatten sonra tutunduysa gelene raziyiz ..Aslinda tek seferlikte daha sans yuksek zuleyha :) hayirlisiyla kizin tutunmustur ins
haklisin ne olursa olsun cok kaptirmayalim , hersey kurban oldugum Allahin elinde ezelden yazmis zatende bizimkisi caba iste .. 16 haftaya kadarda beklemek cok zor yaaa ben 20'ci haftada ogrenebilecegim olmus olsa .. istersem ucretli gidip ogrenebilirim 14-15 haftalikken ama bubsefer heyecani yasamak istiyorum bekliyecegim ..Erkege cok hazirladim kendimi kizsa kiz dese de inanmicam ya o kadar yani dusun :) hayirlisi tabi ins kizdir hayirlisiyla ama her belirti erkege cikarken kiz beklemek mantiksiz tabi Allah bilir bekleyelim bakalim hayirlisiyla 16.haftayi Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler :)
oohh aramizda uc gun var ..bende folik asit kullanıyorum 9 nisanda regle oldum 8 nisan gibi bekliyorum bakalım canım hayırlısı olsun.
Yani tabi ki düşünüyorum hatta sürekli bu sayfaya girip çıkıyorum. gece mesela tuvalete kalktığımda bile önce bu topiğe bakıyorum sonra gidiyorum çişe. Allah akıl fikir versin bize haha :) :) :)Umarim oyledir canim bekleyip gorecez . Bu saatten sonra tutunduysa gelene raziyiz ..
haklisin ne olursa olsun cok kaptirmayalim , hersey kurban oldugum Allahin elinde ezelden yazmis zatende bizimkisi caba iste .. 16 haftaya kadarda beklemek cok zor yaaa ben 20'ci haftada ogrenebilecegim olmus olsa .. istersem ucretli gidip ogrenebilirim 14-15 haftalikken ama bubsefer heyecani yasamak istiyorum bekliyecegim ..
oohh aramizda uc gun var ..
yaaa ben kendimi hic biseye veremiyorum hep gebelik ve tuttumu tuttuysa ne surekli bunlari dusunuyorum .. sizdemi oylesiniz
iyi canim 27 saat filan oluyo ama ben farkli yorumladim testlerini bence 20 sinde gece bi ara catlamis yani zamanlama gayet iyi bu ay ins tutar tutmazsa da gelecek ay ayni oncelikte yap yani yumurtlamaya yakin yapma zamanlama
yarin 8 dolacak canim 9. Haftaya baslicaz ins
aynen hayirlisi[/Q
Dimi ben yanlış hesapladım sanırım.Yani anladığım canım bu ay tutmazsa yine 11. gün mü olsun yumurtlama aynı olursa tabi
Aynen bende surekli bakiyorum bende ne yazdiniz diye ..y
Yani tabi ki düşünüyorum hatta sürekli bu sayfaya girip çıkıyorum. gece mesela tuvalete kalktığımda bile önce bu topiğe bakıyorum sonra gidiyorum çişe. Allah akıl fikir versin bize haha :) :) :)
BENİMDE ÖYLEYDİ BUGÜN İYİYİM AMAAynen bende surekli bakiyorum bende ne yazdiniz diye ..
benim sol tarafimda tuaf bi cekilme var bazen bacagima iniyo , acaba gercekten dollenme olduda onu mu hissediyorum yoksa piskolojikmi yapiyorum diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?