- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.721
Kimse yok Züleyha forumları okuya okuya başım döndü offfEvet bugun cok sessizsiniz kizlarrr .. nerdesiniz
inşallah döllendimiştir tatlımHerkese selam... Gorumcemle avm ye gittik biraz yazlik aldik cocuklara yeni geldik. Ufak uyudu. Birazdan abi gelir az uzandim bende. Sabah saat 1 e kadar kasik bel agrim vardi. Dunde birde catlafi ya bugun bire kadar dollendi dollendi, dollenmedi atilacak adetle. Yani su an eger dollendiyse rahme yolculuk yapiyordur. Dollenmediyse de atilmak icin buzusuyordur yerinde. Hakkimizda hayirlisi.
İnsAllah canim hakkimizda hayirlisi.inşallah döllendimiştir tatlım
Bugun ogleden sonra agri kesildi ay dunden beri asiri gazli dikis yerlerim sis sanki. Hic yoktu boyle dikis yerlerimi elleyince sanki yeni ameliyat olmusum gibi sis ve uyusuk.Günaydın canım benim benim bu hamileliğimde en büyük belirtiydi kasık ağrısı üşütme değildir ben yalın ayak geziyrm evde bişey olmuyr
Birde kizlarda kasik agrisi olurmus. Benim kik oglumda da belim cok agrimisti.Günaydın canım benim benim bu hamileliğimde en büyük belirtiydi kasık ağrısı üşütme değildir ben yalın ayak geziyrm evde bişey olmuyr
Demet bende de dün akşam öyleydi ya gaz gaz ölüyordum birde benim elim ayağım hep soğuk 2-3 gündür üşüyürum çok.Bugun ogleden sonra agri kesildi ay dunden beri asiri gazli dikis yerlerim sis sanki. Hic yoktu boyle dikis yerlerimi elleyince sanki yeni ameliyat olmusum gibi sis ve uyusuk.
inşallah tutmuşturHerkese selam... Gorumcemle avm ye gittik biraz yazlik aldik cocuklara yeni geldik. Ufak uyudu. Birazdan abi gelir az uzandim bende. Sabah saat 1 e kadar kasik bel agrim vardi. Dunde birde catlafi ya bugun bire kadar dollendi dollendi, dollenmedi atilacak adetle. Yani su an eger dollendiyse rahme yolculuk yapiyordur. Dollenmediyse de atilmak icin buzusuyordur yerinde. Hakkimizda hayirlisi.
Allah allah ben de alttan gaz olmaz gastritim var ustten olur hep bu sefer alttan aaa wc ye tasindim resmen. Disatdam geldik ya yoruldum uzandim nasil badladi kasiklarim agrimaya simdi de. Gurgur bagirsaklarim.Demet bende de dün akşam öyleydi ya gaz gaz ölüyordum birde benim elim ayağım hep soğuk 2-3 gündür üşüyürum çok.
Senin benim zulusumun insAllah tutmustur. 3 umuzde guzel haberler aliriz insAllah.. Cuma mitdi dr kontrolun. Test yaptiracak misin cnminşallah tutmuştur
yemin ediyorum dün o meryem sürelerinin üç tanesini zor okudum gurr gurrr gaz abdestim bozuldu bıraktım :)Allah allah ben de alttan gaz olmaz gastritim var ustten olur hep bu sefer alttan aaa wc ye tasindim resmen. Disatdam geldik ya yoruldum uzandim nasil badladi kasiklarim agrimaya simdi de. Gurgur bagirsaklarim.
Ya akşam nöbetçiymiş doktor AKŞAM iş çıkışı gideceğim .Eğer yapalım derse yaptıracağım ama bir taraftan da erken olur diye tereddütteyim, hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum.Senin benim zulusumun insAllah tutmustur. 3 umuzde guzel haberler aliriz insAllah.. Cuma mitdi dr kontrolun. Test yaptiracak misin cnm
Oy kiyamam yaa aksam bende oyleydim. Simdi de ayni. Gargur surekli su ordan oraya gidiyor sanki. Ayy didarimm insAllah olmustur ya. Bu ay ucumuzde hamis olacagiz hisseditorum bi tuhaflik..yemin ediyorum dün o meryem sürelerinin üç tanesini zor okudum gurr gurrr gaz abdestim bozuldu bıraktım :)
Yumurtlama gününe mi bakıcaz ben anlamadımMerhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
2 oglumda tutuyor. 20/21/22 nisan kiz gosteriyor insAllah tutarsa.. Bakin bakalim kizlar..
Demet bende bugün öyle hisssediyorum canım ya çok enteresan bir şekilde inş canım inş.Oy kiyamam yaa aksam bende oyleydim. Simdi de ayni. Gargur surekli su ordan oraya gidiyor sanki. Ayy didarimm insAllah olmustur ya. Bu ay ucumuzde hamis olacagiz hisseditorum bi tuhaflik..
Benim iki oglandada tutuyo bu ay kalırsam kiz inşallahMerhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
2 oglumda tutuyor. 20/21/22 nisan kiz gosteriyor insAllah tutarsa.. Bakin bakalim kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?