- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.741
Evet yumurtlama gunun hangi gune denk geliyorsaYumurtlama gününe mi bakıcaz ben anlamadım
Hadi insAllah canim hayirlisiyla.Benim iki oglandada tutuyo bu ay kalırsam kiz inşallah
Oğlumu bildi karnımdakini kız gösterdi canımMerhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
2 oglumda tutuyor. 20/21/22 nisan kiz gosteriyor insAllah tutarsa.. Bakin bakalim kizlar..
Benim iki oğlum da da tutmuyor bence bu işin sırrı takvimlerde değilMerhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
2 oglumda tutuyor. 20/21/22 nisan kiz gosteriyor insAllah tutarsa.. Bakin bakalim kizlar..
Ay hadi insAllah ben kesin eminim kiz olduguna senin. İlk andan beri oyle doguyor icime. Canim senin yumurtlamadan sonra belirtiler ne zmn basladi?Oğlumu bildi karnımdakini kız gösterdi canım
Tabi ki degil isin sirri Rabbimde canim. Biz egleniyoruz iste kendimizce. Hakkimizda hayirlisi olan yazilsin kaderimize insAllah.Benim iki oğlum da da tutmuyor bence bu işin sırrı takvimlerde değil
O zaman kızEvet yumurtlama gunun hangi gune denk geliyorsa
Benim ilk ikide tutuyo uc numarada tutmuyoMerhabalar gecenlerde komsumuzun kizi soyledi halasi aya gore anne adayinin sahip oldugu bebeginin cinsiyetini hesapliyormus ve dogru cikiyormus. Hatta yumurtlama gunune gore tarih veriyormus bu bayan. Kiz veya erkek isteyenlere gore gun planliyormus. Su ana kadar hic sekmemis. Hep dogru cikmis. Bnm iki oglum var Ucuncuyu sorduydum erkek dedi sizlerde de dogru cikiyor mu merak ediyorum. Asagidaki takvimde ay sayilarina gore kiz ve erkek gunleri var. sizlerin dogru tutuyor mu? cvplarinizi bekliyorum. Tesekkurler :)
20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
Hadi insAllah canimO zaman kız
benimde ilki hatırlamadım pek ama ikinci tutuyor :)Benim ilk ikide tutuyo uc numarada tutmuyo
Merhabalar tesekkürler öncelikle yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalan varsa ki benim öyle bir şüphem var ufak tefek belirtiler dahilinde , genellikle bu zaman kalanların oğlu olmuş benm de var cok sükür bir oğlum bir de kızımız olsun cok istiyoruz bu ay tutmazsa eger yumurtlamadan öncemi denemeliyz
Evet canım en geç yumurta çatlamadan iki gün önce ilişkiyi bırakın yada korununMerhabalar tesekkürler öncelikle yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalan varsa ki benim öyle bir şüphem var ufak tefek belirtiler dahilinde , genellikle bu zaman kalanların oğlu olmuş benm de var cok sükür bir oğlum bir de kızımız olsun cok istiyoruz bu ay tutmazsa eger yumurtlamadan öncemi denemeliyz
1.sayfayı baştan sona okuyun önce sonra kafanıza takılanları sorun canımMerhabalar tesekkürler öncelikle yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalan varsa ki benim öyle bir şüphem var ufak tefek belirtiler dahilinde , genellikle bu zaman kalanların oğlu olmuş benm de var cok sükür bir oğlum bir de kızımız olsun cok istiyoruz bu ay tutmazsa eger yumurtlamadan öncemi denemeliyz
Merhabalar tesekkürler öncelikle yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalan varsa ki benim öyle bir şüphem var ufak tefek belirtiler dahilinde , genellikle bu zaman kalanların oğlu olmuş benm de var cok sükür bir oğlum bir de kızımız olsun cok istiyoruz bu ay tutmazsa eger yumurtlamadan öncemi denemeliyz
yumurtlama gunu erkek oluyor ama şöyle de bır teorı var +12 teorısı. yanı yumurtlamadan 12 saat gectıkten sonra kalan 12 saatte de kız olma ıhtımalı varmış tek ılışkıyle baş sayfada var cnm okursan. son saatlerde yumurta erkek spermı ıtermış mantığı var mental olarak. inşallah tutarsa o tutsun cnm. hakkında hayırlısı olsun.Merhabalar tesekkürler öncelikle yumurtlamadan bir gün sonra hamile kalan varsa ki benim öyle bir şüphem var ufak tefek belirtiler dahilinde , genellikle bu zaman kalanların oğlu olmuş benm de var cok sükür bir oğlum bir de kızımız olsun cok istiyoruz bu ay tutmazsa eger yumurtlamadan öncemi denemeliyz
Teşekkürler bilgiler için Allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah başladım ben ilk sayfaları okumaya Bakalım adete bir hafta var eger tutmaZsa yumurta takibine baslıcamyumurtlama gunu erkek oluyor ama şöyle de bır teorı var +12 teorısı. yanı yumurtlamadan 12 saat gectıkten sonra kalan 12 saatte de kız olma ıhtımalı varmış tek ılışkıyle baş sayfada var cnm okursan. son saatlerde yumurta erkek spermı ıtermış mantığı var mental olarak. inşallah tutarsa o tutsun cnm. hakkında hayırlısı olsun.
inşallah cnm Rabbim hepimizin gönlündekini hayra çevirsin inşallah.Teşekkürler bilgiler için Allah herkese gönlünden geçeni versin inşallah başladım ben ilk sayfaları okumaya Bakalım adete bir hafta var eger tutmaZsa yumurta takibine baslıcam
Bende öyle hissediyorum her görende öle diyo ama hani biz oğlan anneleri sanki kızımız hiç olmıcak gibi geliyor ya o duyguyu da atamıyorum canım benim yumurtlamadan sonra ilk fazla belirti hissetmedim hatta tutmıcak falan oldum sonra adete yakın deli gibi midem yandı ilk oğlumda böyle olmamıştı sonra çok kasık ağrım oldu Yen'i Yen'i hafifledi bide nefes nefese kalıyordum hemen adetten önce ilk belirtilerim bunlar bide ara ara vajinama bıçak saplanır gibi olurduAy hadi insAllah ben kesin eminim kiz olduguna senin. İlk andan beri oyle doguyor icime. Canim senin yumurtlamadan sonra belirtiler ne zmn basladi?
ay evet cnım ya bende de var o sanki hamile kalsam da bu erkek olacak gibi hissediyorum. hiç kızım olamazmış gibi geliyor. sizde yine 1 erkek bende 2 erkekten sonra o duygu çok yoğun bende. yine de umut dunyası işte. iki oğlumda da çok erken belirti yaşadım ben hatta ikinci de 14. gun ilişki oldu 2 gun sonrası başladı batmalar bel ağrıları. ikisinde de çok bel ve kasık batması oldu ağrı değilde batma şeklindeydi adete yakın adet olacağım sanardım hep. birde baş dönmem oldu ikisinde de . bir de ikisinde de böyle 10 gn sonra felan damar atar gibi hissederdim pıtpıt atardı birinde sağ birinde sol kasığım. bakalım inşallah çok bekletmez de tutar. birde 2.5 gün once ilişki olduya son. sanki hiç içerde sperm kalmamış gibi geliyor. sadece yumurtlama gunu hamile kalınır mantığını hala aşamadım.Bende öyle hissediyorum her görende öle diyo ama hani biz oğlan anneleri sanki kızımız hiç olmıcak gibi geliyor ya o duyguyu da atamıyorum canım benim yumurtlamadan sonra ilk fazla belirti hissetmedim hatta tutmıcak falan oldum sonra adete yakın deli gibi midem yandı ilk oğlumda böyle olmamıştı sonra çok kasık ağrım oldu Yen'i Yen'i hafifledi bide nefes nefese kalıyordum hemen adetten önce ilk belirtilerim bunlar bide ara ara vajinama bıçak saplanır gibi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?