- 26 Şubat 2017
- 225
- 386
- 18
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.761
aynen. eşime diyorum zaten bak iki oğlanda yumurtlama gunu oldular ıkı şampiyonum diye sevdin hep. eğer ki kızımız olursa asıl şampiyon o olacak çünkü içerde 2.5 gun kalmış yumurta beklemiş olacak diyorum. guluyor bana..Ya canım evet haklısın sende daha fazla o duygu tabi halbuki Allah c.c.isteyin veriyim diyor vercek bizede inş. Kalır kalır yada söyle diyim biz ztn o iki gün bile dayanamayan zayıf erkek spermleri değil Amazon kızlarımızı istiyoruz hadi bayanlara öncelik yavrular
Kiz biz gittik kizlqr gelmis hep .. bu ay gecmez ama nedense benim hic umidim yok nedense test yaptim yine pozitif gosterdi ben hic bisey anlamadim bu testlerden yaa.Kimse yok Züleyha forumları okuya okuya başım döndü offfHayırlısıyla bu ayı bitirsek, Mayıs ayı gelse, bizde güzel haberler alsak Allah'ın izniyle. :)
insaAllah tutunmustur canim .. bence nedense benim icime siz ikiniz kesin tutturdunuz bu ay gibi geliyo . Benim test yine pozitif gosterdi hic bisey anlamadim :-(Senin benim zulusumun insAllah tutmustur. 3 umuzde guzel haberler aliriz insAllah.. Cuma mitdi dr kontrolun. Test yaptiracak misin cnm
Hahahayyy giciklar siziiiyemin ediyorum dün o meryem sürelerinin üç tanesini zor okudum gurr gurrr gaz abdestim bozuldu bıraktım :)
ilke kacinci ayda hamile kaldin canim ona gore bi onceki aya bakbenimde ilki hatırlamadım pek ama ikinci tutuyor :)
Kisa ve oz bi anlatim canim valla supersincanım öncelikle yumurtlama gununu tespit etmen gerekiyor. yani akıntıyla belirtiyle saptanmaz. lh testleri alacaksın takip edeceksin. bir iki ay takip edeceksin. sonra yumurtlamadan 2-3 gun once ilişkiyi keseceksin. mesela 5. gun adetin bitti 8. gun ilişkiye başladın. gunde iki kere bile olsa olur. 14. gun yumurtluyorsa 11. gun gecesı son ılışkı olacak. hatta o gun bıle ıkı kere olsa olur. derın ılışkı olmayacak yanı sen esının ustunde olacaksın. zevk almamaya calışacaksın. bol bol dua edeceksin. et muz balık tavuk tuz uzak duracaksın. bol bol tatlı dondurma sut yoğurt peynır yumurta yıyeceksın. vajınal dus var 1 lt suya 1 tatlı kasıgı sırke ıle ılışkıden yarım saat once yapıyorsun. yaabılırsen yaparsın. her bunyede farklı reaksıyon yapıyor dıkkatlı olmak lazım. aklıma gelen bunlar cnm
i
Guler tabi gor bak hele bi kiz olsun neler der ona . Dikkat edelimde bu kizlar gelinceaynen. eşime diyorum zaten bak iki oğlanda yumurtlama gunu oldular ıkı şampiyonum diye sevdin hep. eğer ki kızımız olursa asıl şampiyon o olacak çünkü içerde 2.5 gun kalmış yumurta beklemiş olacak diyorum. guluyor bana..
oda kız gösteriyor tatlım ama ne kadar doğru tartışılır :)Kiz biz gittik kizlqr gelmis hep .. bu ay gecmez ama nedense benim hic umidim yok nedense test yaptim yine pozitif gosterdi ben hic bisey anlamadim bu testlerden yaa.
insaAllah tutunmustur canim .. bence nedense benim icime siz ikiniz kesin tutturdunuz bu ay gibi geliyo . Benim test yine pozitif gosterdi hic bisey anlamadim :-(
Hahahayyy giciklar siziii
ilke kacinci ayda hamile kaldin canim ona gore bi onceki aya bak
Kisa ve oz bi anlatim canim valla supersin
Guler tabi gor bak hele bi kiz olsun neler der ona . Dikkat edelimde bu kizlar gelinceikinci plana atilmayalim
Hayat sarkisini izliyorum kizlar kendimi zor tuttum aglamamak icin ordaki kucuk kiz bahar cok benziyo benim ogluma konusmalari da cok benziyo ne tatli demi hep derdim esime bizim kizimiz olsa buna benzer diye... benim bugun carpintim oldu kizlar cok kotuyum ben bayagi takildim bu cinsiyet meselesine buraya da surekli girip cikiyorum iyice moralim bozuluyo Allahtan gelir diyorum filan ama kalbime soz dinletemiyorum ben bi süre kk ya girmeme karari aldim didarin meryem suresini tamamlicam
Canim benim niye boyle takildinki .. ne olursa olsun kiz veya erkek , o kipir kipir senin icknde buyuyor annesi .. ama eger biraz kendimi dinliyecem diyorsan tabiki biraz uzak dur bi sure ..cidden bende surekli aklim burda kafayi biseye pek veremiyorum ..
Benim uc numarayida dogru gostermedin..oda kız gösteriyor tatlım ama ne kadar doğru tartışılır :)
Canım sana ne iyi gelecekse onu yap canım ama moral bozmak yok peşin hüküm verip kendini yıpratma olırsa da eğer oğluna arkdaş gelecek diye düşün bak herşey Allahtan gelir .Benim iki erkek kardeşim var o kadar yakın ardakaşlar ki birbirilerini bir öpüşleri var dersin çocuklar ama işte aynı cins te çok farklı unutmaHayat sarkisini izliyorum kizlar kendimi zor tuttum aglamamak icin ordaki kucuk kiz bahar cok benziyo benim ogluma konusmalari da cok benziyo ne tatli demi hep derdim esime bizim kizimiz olsa buna benzer diye... benim bugun carpintim oldu kizlar cok kotuyum ben bayagi takildim bu cinsiyet meselesine buraya da surekli girip cikiyorum iyice moralim bozuluyo Allahtan gelir diyorum filan ama kalbime soz dinletemiyorum ben bi süre kk ya girmeme karari aldim didarin meryem suresini tamamlicamWhiteandblue canm sen de niyetini yaz sira sende sanirim sana da okuyayim biraz uzak kalayim iyi hissedince donerim insallah
O DİLİNİ YERİM ŞAPŞİK SENİ TAMAM TATLIM ALLAH KABUL ETSİN..
OHOOO KİM KAÇINCI PLANDAYIM ZATEN. ÇOK DA TAKMIYORUM BEN AÇIKÇASI. ADAMLA YAŞININ YARISINDAN FAZLADIR BİRLİKTEYİZ YANİ. SEGİLİ OLDUĞUMUZDA 1999 YILIYDI. 15 YAŞINDAYDIK. ŞİMDİ YAŞ 33. 18 SENEDİR HAYATINDAYIM 8 SENEDİR DE KARISIYIM. NEREYE ATACAK BENİ ÖYLE İKİNCİ PLANA FELAN. ALNINI KARIŞLARIM VALLA...Kiz biz gittik kizlqr gelmis hep .. bu ay gecmez ama nedense benim hic umidim yok nedense test yaptim yine pozitif gosterdi ben hic bisey anlamadim bu testlerden yaa.
insaAllah tutunmustur canim .. bence nedense benim icime siz ikiniz kesin tutturdunuz bu ay gibi geliyo . Benim test yine pozitif gosterdi hic bisey anlamadim :-(
Hahahayyy giciklar siziii
ilke kacinci ayda hamile kaldin canim ona gore bi onceki aya bak
Kisa ve oz bi anlatim canim valla supersin
Guler tabi gor bak hele bi kiz olsun neler der ona . Dikkat edelimde bu kizlar gelinceikinci plana atilmayalim
Hahahah tam sapsik ... senin duani niyetini yaz okuyayim canimO DİLİNİ YERİM ŞAPŞİK SENİ TAMAM TATLIM ALLAH KABUL ETSİN..
BAŞ SAYFADA YAZIYOR CNM HEPSİ ORDAN TAKİP EDEBİLİRSİN. BU KADAR TAKILMA BENDE İLK OĞLUMDA ÇOK TAKILDIM HELE DR DA KIZ DEYİP ERKEK DEYİNCE O KADAR KÖTÜ OLDUM Kİ. ŞİMDİ İYİ Kİ OLMUŞ DİYORUM İYİ Kİ DE ERKEK OLMUŞ. ABİSİNE ARKADAŞ OLMUŞ. DAHA YOLUN BAŞINDASIN. BEN BİLE TUTSA KIZ MI ERKEK Mİ FARKETMEZ AMA ERKE DE OLSA HİÇ ÜZÜLMEYECEĞİM ŞİMDİ KIZ EVLAT DİYE DEĞİL HAYIRLI MERHAMETLİ SAĞLIKLI EVLAT NASİP ET DİYORUM. HAYIRSIZSA UZAK ET DİYORUM. SENDE ÜZÜLME RABBİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI YAZSIN. İKİNCİYİ DOĞURUNCA ANLAYACAKSIN ÜÇÜNCÜYEDE BAKARIM DERSİN CNM.Hayat sarkisini izliyorum kizlar kendimi zor tuttum aglamamak icin ordaki kucuk kiz bahar cok benziyo benim ogluma konusmalari da cok benziyo ne tatli demi hep derdim esime bizim kizimiz olsa buna benzer diye... benim bugun carpintim oldu kizlar cok kotuyum ben bayagi takildim bu cinsiyet meselesine buraya da surekli girip cikiyorum iyice moralim bozuluyo Allahtan gelir diyorum filan ama kalbime soz dinletemiyorum ben bi süre kk ya girmeme karari aldim didarin meryem suresini tamamlicamWhiteandblue canm sen de niyetini yaz sira sende sanirim sana da okuyayim biraz uzak kalayim iyi hissedince donerim insallah
EVET BUNU OKUYALI ÇOOOK OLMUŞTU BENDE. BİLDİĞİN AŞILAMA YAPIYORLAR YANİ:Kızlar bir form da gördüm inanamadim valla,biz kadınlarda neler varmış meger
Yaparsin korkulur sendeeeennn .. masaAllah tatlim Allah nice 18' yillar gecirmenizi nasib etsin , mutlugunuz daim olsun ins yavrularinizlaOHOOO KİM KAÇINCI PLANDAYIM ZATEN. ÇOK DA TAKMIYORUM BEN AÇIKÇASI. ADAMLA YAŞININ YARISINDAN FAZLADIR BİRLİKTEYİZ YANİ. SEGİLİ OLDUĞUMUZDA 1999 YILIYDI. 15 YAŞINDAYDIK. ŞİMDİ YAŞ 33. 18 SENEDİR HAYATINDAYIM 8 SENEDİR DE KARISIYIM. NEREYE ATACAK BENİ ÖYLE İKİNCİ PLANA FELAN. ALNINI KARIŞLARIM VALLA...
CUMLEMIZIN INSALLAH CANIMYaparsin korkulur sendeeeennn .. masaAllah tatlim Allah nice 18' yillar gecirmenizi nasib etsin , mutlugunuz daim olsun ins yavrularinizla
Cnmmm msjini okuyuna cok uzuldum..seni cok iyi anliyorum kendine gore haklisin ne diyeyim..seni seviyorum...Hayat sarkisini izliyorum kizlar kendimi zor tuttum aglamamak icin ordaki kucuk kiz bahar cok benziyo benim ogluma konusmalari da cok benziyo ne tatli demi hep derdim esime bizim kizimiz olsa buna benzer diye... benim bugun carpintim oldu kizlar cok kotuyum ben bayagi takildim bu cinsiyet meselesine buraya da surekli girip cikiyorum iyice moralim bozuluyo Allahtan gelir diyorum filan ama kalbime soz dinletemiyorum ben bi süre kk ya girmeme karari aldim didarin meryem suresini tamamlicamWhiteandblue canm sen de niyetini yaz sira sende sanirim sana da okuyayim biraz uzak kalayim iyi hissedince donerim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?