Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kızlar bir form da gördüm inanamadim valla,biz kadınlarda neler varmış meger
Valla millette deli cesareti var ben vajinal dustan cekinirken onlar resmen asilama yapiyiiii

Allah kabul etsin insaAllah canim . Yarin baslarim ins

CUMLEMIZIN INSALLAH CANIM

OĞLANIN SINIF TEMSİLCİSİYİM. OKUMA BAYRAMI İÇİN SLAYT HAZIRLIYORUM GÖZLERİM KÖR OLCAK EKRANA BAKARKEN VALLAHA BITIĞIM...
Kolay gelsin cnm benim hic vaktim yok derslerini yaparsak iyiyiz futbola gidiyo birde buyuk oglum fazlasiyla yetiyo ..

Kızlarrr benim yine misafirim vardı.evi yeni topluyorum(( Allah razı olsun ev icin geldiler hayirli olsuna))...okudum yazilanlari ama yorum yapamadim...sessizceye uzuldum acikcasi..hepinizi cok sevdim burda ayriliyomus gibi hissettim.ne diyim oda hakli...buarada yarin 20 lik disimden ameliyat oluyorum..kemik traşlancak zor olcak. Dua edin olur mu 1 yildir icimde tasa oldu korkum cok..

ÇOCUKLARDAKİ ENERJİ BİZDE OLSA OHOOO GERÇİ BEN SEVERİM UĞRAŞMAYI. HELE BİLGİSAYARSA SÖZ KONUSU EN SEVDĞİM..ARAŞTIRMAK FARKLI TASARIMLAR YAPMAK BENİM İŞİMDİR :)

BENİM BUYUK DE KICK BOKS A GİDİYOR. DEDESİ GÖTÜRÜYOR SAOLSUN. AY ZÜLÜ GEÇMİYOR VAKİT YAHUU

GEÇMİŞ OLSUN CNM AMAN DİKKAT ET KENDİNE. GÖRÜMCEMİN EŞŞİ DE AYNEN AMELİYAT OLDU ÇOK İYİ ŞÜKÜR. HEMEN ATLATIRSIN İNŞALLAH CANIM.

BENİM DE 2 20LİK VAR ALLAHTAN KOK YOK DOĞRU DUZGUN. ÇEKTİRMEYE BİLE KORKUYORUM. ALLAH YARDIMCIN OLSUN HAYATIM

sessizcekimsesizce canım şuan hamilelik psikolojisi hormonlar tavan seni çok iyi anlıyorum,insanoğlu işte.
Şöyle düşün çok şükür ki sağlıklı bebisin,iyi haberlerini alabiliyorsun.su dk kimbilir kaç kişi elini açmış Allah'a dua ediyor bebeğinin sağlığı için,ya engeli olan bebekler..Ya sorunsuz hamile kalmanız..Vs..
Değil mı? (Bin şükür yaradana,onları verene)
Benim hamileligimin 5yada 6.ayi idi.doktor demezmi kalbi delik detayliya gir incelet.ben nasıl hüngür hüngür ağlıyorum elimi açtım yere oturdum yalvarıyorum lütfen Allah'ım bebeğim sağlıklı olsun güzel anlarını yasat bana diye,bir haftam zindan oldu şükür ki saglikliydi.hayatta herşey sağlık.ne mutlu ki içindeki canlı ya,dunyanin sonu değil ya,annesi bebisin hissediyor bak hem daha bişey belli değil.bizimde duamizdasin inşaallah kızdır en önemlisi de bak sağlıkla gün gün deviriyorsun.uzme kendini kuzum,tadını çıkar yahu kadınlara has bişey bu.erkwkler bilemiyor bak hamilelik tadını
Dayım 60 yaşına geldi çocuğu yok inan çocuğum dede dedikçe gözümden yaş akar (görmez) Allah vermedi evlat ama o da bana düşkün bende ona.aklima geldi bunuda yazayım dedim

Canimmm şimdiden çok geçmiş olsun.benlik bir durum olursa haber ver yardıma ihtiyaç olursa,acil sifalar

Kizlar usteki test saat 19.40'da pozitifti
Alltakini yeni yaptim pic olmus sonunda pic oldu ama 82 saat gecmis oldu , su durumda tutmus olabilirmiki ??? Offff bu ne kotu bi belirsizliktir yaaa

Cnm bu cogunuzda tuttu mu?ben haziran dusunuyorum ya adetim 1 i gibi olursa yumurtlama 20sinden once olur 20 mayis-20haziran da kızı gosteriyor..benim haziran yapmamam lazim buna gore..

GEÇMİŞ OLSUN CNM AMAN DİKKAT ET KENDİNE. GÖRÜMCEMİN EŞŞİ DE AYNEN AMELİYAT OLDU ÇOK İYİ ŞÜKÜR. HEMEN ATLATIRSIN İNŞALLAH CANIM.
Teşekkur ederim cnm aminn...kurtulcam iyi bir sekilde ins..

Duygulandim kuzumm ya...katiliyorum dediklerine..ama insan gonlune soz geciremiyor degil mi

Canimmm şimdiden çok geçmiş olsun.benlik bir durum olursa haber ver yardıma ihtiyaç olursa,acil sifalar
Sagol cnm dusunmen yeter..eşim istanbulda gorevde malesef ama kayinpederim kayinvalidem benle gelcek..annemgilde oglumu okula gotur getir yapacaklar..cok sagol..dua et olur mu cnm.

Kizlar ben de sizleri sevdim gelcem yine ama azcik toparlanmaya ihtiyacim var herseyin farkindayim ama gercekten ozlemin dedigi gibi insan gonlune aklina soz geciremiyor cok degisik bisey Allah olmayanlara da nasip etsin insallah görüşürüz yine gelcem dua edin bana da gorusuruz ins dualarimdasiniz

Eki Görüntüle 1987421
Alltakini yeni yaptim pic olmus sonunda pic oldu ama 82 saat gecmis oldu , su durumda tutmus olabilirmiki ??? Offff bu ne kotu bi belirsizliktir yaaa
Cnm kesin olur olmustur diyemiyorum..normali 72 saat diye biliyorum ama yanlista olabilir..mutlu guzel bir haber almani inan cok isterim

Cnm bu cogunuzda tuttu mu?ben haziran dusunuyorum ya adetim 1 i gibi olursa yumurtlama 20sinden once olur 20 mayis-20haziran da kızı gosteriyor..benim haziran yapmamam lazim buna gore..
Tutmayanda var cnm. Ya bu takvim vs kere cok takilmayalim vallaha bunlarda sapitir insani.

Eki Görüntüle 1987421
Canim okudugum yerlerde maksimum 72 saat diyor. Lakin 4 gun once tek iliski ile kizi olan var bastada gorursun. 96 saat yani. Eger tutunursa erkek olma sansi sifir olur bence cunku imkansiz erkek durmaz o kadar cnm.

Ahh gecmez canim gecmez hic soz. Sende dualarimizdasin cnm. Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin cnm. Bizi cok ihmal etme . seviyoruz senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…