Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bisey olmaz heralde cnm sanmiyorum
Ya korkudan adami yaklastirmiyorum vslla birsey olur diye
Neler neler yaptim.Sirkeden tutunda yumurtlama gününüñ öncesine kadar herşeyi yaptım.Doğuma 2 3 gün var dogururum geleyim herşeyi anlatacağım size

Hayirli dogumlar canim. Rabbim saglikla kavustursun kizina. peki ilk belirtilerin neydi yumurtlama gununden sonra kisaca bahseder misin?

Herkese gunaydin. Hayirli bir gun olsun insAllah. iki gun teog sinavi dolayisiyla okul yok. bugun de kaynanam gelecek sanirim ogluna size oturmaya gelicem demis ama benim haberim yok. En sinir oldugum sey dun konustu benle gelicem demedi. bende bugun ararsa yapistircam lafi cam siliyorum temizlige giristim diycem gelicem demeye firsati olmayacak. Ya bazi insanlar gercekten insani gorevlerini unutuyorlar ya arada hatirlatmak lazim.

bu arada sabah kalktim goguslerim az az sizliyor arada. adete 10 gun kala siddetleniyor normalde. benim %100 tutmadi kizlar. Hakkimizda hayirlisi. Mayis da kiz bende onda da deneriz artik. O ovuc23 ve zuleyha83 sizden guzel haber bekliyorum artikin. benim bu ay foss cikti. Belki benim herifin spermleri o kadar uzun yasamiyordur.

Bende nefret ederim habersiz gelenden,gelmek isteyenden..Kendi istemiş öyle de canım..Sana neden soylemiyorsa

Aynen bende hiç hoşlanmam.yap kız arkdandayız :)

Yavrum o daha belli olmaz bir dur bismillah

Kızlar fikrinize ihtiyacım var,konu dışı.
Şimdi ben annemde kaldığım üç hafta boyunca eltim hiç aramadı.esimle annemin evde yaşadığımız tartışma ardından hemen eltimi aramıştım kocanı da alıp gel anneme diye,tel de konuşurken küçük kızının burnu kanadigi için arayacağım diyip kapatmıştı teli sonra bir daha aramadı.aradan iki hafta sonra sms atmış ne diyeceğini bilemiyormus o yüzden aramamis.bu yüzden kırgınım ona....5 haftadır aramadi,ne yaptın bile demedi...
Şimdi yarın da küçük kızının doğum günü yarın akşam arasam mı? Oğlumun ocak sonu doğum günüydü o aradi kutladı,büyük kızı da kutladı hatta (10 yaşında) kaynım da oğlumla konuştu (soğuk nevale,anası kılıklı)
Şimdi ben ne yapsam,insani yonum ara diyor,çocuğun ne suçu var (arayınca nasıl bir konuşma geçmeli,mesafeli mı? )
Yoksa hiç aramada mı? Bilemedim.
Bana bir yol gösterin kafam karisik

Aman canim 3 gunluk dunyada bosver aramasin sormasin isterse mana bulsun basina gelmeden olmezmis insan. Bazi insanlarin zorluklarla mucadele edebilme kapasitesi cok dusuktur. Eltinin de oyle olabilir. Kocasi karisma demis olabilir. Sen biraz mesafeli ara bence. Hem cocugun gunahi ne tabi ki. Mesafeni koy ama aramamazlik etme canim.

Canım Demete katılıyorum boş ver ara ama mesafeli davran çocuğun suçu yok neticede

hoş bulduk canım benim .
istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorumki.
öncelikle denenmiş ve tutmuş yontemler arkadaşlarımızın kaleminden baş sayfada var canım. bunları oku. shletts yöntemi deniyoruz onu da oku. öncelikle lh takibi yapmalısın 1/2 ay kadar. atıyorum 14. gun yumurtluyorsan 8/9/10/11/12. gunler ılışkı olmalı hatta ılk zmaanlar 11. gun bıle kessen olur ılışkıyı yada korunmaya gecsen olur. vajınal duş var sırkelı ama her bunyede farklı tepkıler verıyor dıkkatlı kullanılmalı. yemene dıkkat edıyorsun. bu donemde eşin et balık ve tavuk yememeye ozen gostermelı. sende muz balık et tavuk yememelısın. bol bol dondurma tatlı yumurta sut yoğurt peynır cevız badem fındık yemelısın. ılışkı derın olmamalı yanı sen ustte olmalısın ve hemen soluna yatmalısın yarın saat kadar. dusunu ılık almalısın. bol bol dua etmelısın tabi ki herşey Rabbimden cnm. biz bunları deniyoruz.

hoş bulduk canım benim .
istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorumki.
şöyle kısa bir bilgi vereyim ki kız spermleri yavaş hareket eder ama güçlüdür. erkekler hızlı hareket eder çabuk yorulur çabuk ölür. burdaki mantık yumurtlama döneminde içerde bolca kız spermi biriktirmek. gunde iki krede ilişki olabılır. ne kadar çok ılışkı o kadar çok sperm demek. tabı erkekler 2 gun dayanamıyor hareketli olduklarından oluyorlar. umarım anlatabılmışımdır. sormak ıstedığın birşey olursa sorabılırsın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…