- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Aynen catlasin artik bir hanfendi gelip tutunuversin kendisine facebookta bi ark kizi resim koymus bi tatliki diyorum rabbim bize de nasip et kiz cocuklari gordukce nazarim degcek diye korkuyoru m asla kotu niyetle bakmiyorum ama imreniyorumBence o sayısal verilerde yanlış.bir kadının döngüsü 30 ise 16.gunde catlicak diye bişey yok,yumurtanın canı ne zaman isterse çatlıyor :))))
Benimde genelde 30-32 gun,,ee hani bugun 19.gun halen bekliyorum( aldığım test bitti valla.24-25 adet harcamisimdir.hanimefendiyi bekliyorum çatlasın :))))))))))
Eveet ahan da yumurta ahan da catlamaya hazir gozunaydin cnm 20. Gun muydu yanlis hatirliyor da olabilirim. Bakalim hemen mi catliyorKizlarrr toplasin hele nihayet gıd gıd gıdakkkk hahahahaha:))) sanki hamile kalacakmisim gibi heyecan yaptım.testime bı bakın 10.45 de yaptım.digerlerini de hepsini bir atacağım buraya
Aa demekki bak baya gec yumurtluyosun o netteki takvimler ortalama degerler en iyisi ovu testi sen bugunu degerlendir yarin da test yap aksam ustu koyuysa yine degerlendir benceBugün 19.gun
Bat 19 mart yani surda 4 gün sonra hastalancam gecikmezse.demekki ben adete 4 gün kala yumurtluyorum,2-3 gün kala da catliyordur arkasından hastalaniyorumdur..
Kızlar demekki ben oğluma adetimin ilk günkü ilişkiden hamile kaldım.(ilk gün leke olur bende,kesilmem) yumurtlama öncesi sonrası olan teori bende de tuttu %90
Aynen katiliyorum ozellikle kiz reyonlarinin ordan geverken kiya.lmam esim kasaltindan bakiyo kiyafetlere :)Aynen catlasin artik bir hanfendi gelip tutunuversin kendisine facebookta bi ark kizi resim koymus bi tatliki diyorum rabbim bize de nasip et kiz cocuklari gordukce nazarim degcek diye korkuyoru m asla kotu niyetle bakmiyorum ama imreniyorum
Simdi pic olusu bekle ve adeti bekle cnm eger adetin gecikmezse evet gec yumurtluyorsun baharda gevikmelerde olabilir demisti doktorum.Bugün 19.gun
Bat 19 mart yani surda 4 gün sonra hastalancam gecikmezse.demekki ben adete 4 gün kala yumurtluyorum,2-3 gün kala da catliyordur arkasından hastalaniyorumdur..
Kızlar demekki ben oğluma adetimin ilk günkü ilişkiden hamile kaldım.(ilk gün leke olur bende,kesilmem) yumurtlama öncesi sonrası olan teori bende de tuttu %90
Canim biter bitmez adetin basladin mi sen? Bende hmn basliyim diyorum.Bugün 19.gun
Benim kocada hic kiz hevesi yok adami sikı sıkı tembihliyorum sakin bu da oglan olsun diye dua etme diye :) dualarina da karisiyorum :)Aynen katiliyorum ozellikle kiz reyonlarinin ordan geverken kiya.lmam esim kasaltindan bakiyo kiyafetlere :)
Cok ilginc yaa aslinda erkekler kiz daha cok sever gibime geliyor. Gerci ilk vevtek askim sevgilim esim oldu baskasini tanimadim da. Sanki kizlar daha cok babaci olur ya, gerci benim iki erkegim de baba asigi babayla bogussunlar etsinler. İnsAllah kiz olur cnm beklenen adet tarihin nedir cnm listeye yaziyimBenim kocada hic kiz hevesi yok adami sikı sıkı tembihliyorum sakin bu da oglan olsun diye dua etme diye :) dualarina da karisiyorum :)
Gozunaydin canim. Hakkimizda hayirlisi bakalim nasil yumurtluyoruz gerci sen bu ay takip etmistinGunaydin canlar ..
sabah 6.30 da uyan cocuklari okula krese gotur alisveris yap derken ancak girebildim. Saat 8.30 itibariyle kirmizilarim geldi . Hadi bakalim bismillah
Olsun canim hayirli evlat olsunlar insAllah. Benim enn buyuk kiz isteme nedenim aslinda esimi bu anlamda mutlu etmek. Ben de gurbete geldim ama her gun enn buyuk yardimcim oldu. İki oglumu birakirim evi supurur siler yemeklerinibyedirir ikisini de yikar giydirir yatirir. Bulasiklari makineye atar. Her isi yapar utu camasir. Sadece yemek yapmaz. O yuzden ikincide aslinda uzuldu dr kiz dedi cok sevindi. Sonra erkek olunca bana belli etmedi ama morali bozuldu. İnsAllah Rabbim kocam icin 7 yasindaki oglum icin benim icin evimize bir kiz bebis gonderir. Birde ufakliga benzerse sari mavi gozlu oyyyyy oyyyyyTam bir erkek delisi kendisi oglunun olacagini ogrenince iki kurban adamisti dusunun sinir ediyor beni
Kiz istiyorum demeyip yumurta takibi istedgiini soyleyebilirsinKizlar birsey danismak istiyorum kafam karisti. Dun gorumceme anlattim bir tane daha istedihmgimi kendisi bendrn 2 yas buyuk 5 ve 2 yasinda iki oglu var. Bana dedi ki yerinde olsam hem doktora takip ettiririm hemde evde kontrol ederim dedi. Acaba oyle birsry yapsam mi? Hic bu konuda doktora giden oldu mu hani kiz istiyorum yumurta takibi yaptirmak istiyorum desem ne tepki alirim aceba
31 mart canimCok ilginc yaa aslinda erkekler kiz daha cok sever gibime geliyor. Gerci ilk vevtek askim sevgilim esim oldu baskasini tanimadim da. Sanki kizlar daha cok babaci olur ya, gerci benim iki erkegim de baba asigi babayla bogussunlar etsinler. İnsAllah kiz olur cnm beklenen adet tarihin nedir cnm listeye yaziyim
Ben bu sy 14 ve 15'ci gunu kirmizi cizgiyi gordum ama16'ci gunumu catladi acaba onu bilemiyorumGozunaydin canim. Hakkimizda hayirlisi bakalim nasil yumurtluyoruz gerci sen bu ay takip etmistin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?