Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
birazdan düşünmeye vaktim kalmayacak belki taa gece geleceğim. dur da iki stresimi dökem şu köşeye bacım yaa... sonra topla yemek temizlik gelen giden derken hareketten gece beynim dönecek. iki hamileliğimde de tansiyon düşüklüğü ile kesin demiştim hamileyim.

Geliyor mu kayınvalidenler amaninnnn

ya oğlan aradı dedem gelsin alsın sana gelcem diye o da ben gelecem akşama bize getirirm seni demiş. anlamadığım bana neden haber verilmiyor. hiç telefonda da anneni ver vs demedi. dur gelsin ben şimdi temizliğe girişeyim de o geldiğinde de temizlik yapıyorum derim kızına kaçar. ya insan gibi ara kızım sana gelicem de başım üstüne. böyle dolanbaçlı işlerden nefret ederim yapmam yapanında burnundan getirirm.

Cnm ara bence..herzaman ufak bir mesafen olsun ama ilişkinide koparma ara sor kutla..oyle daha iyi oluyo..senin gonlun kırgın cok zor bir dönem atlattin..bunun sonucunda bide boyle seylerle aklini mesgul etme..arayimmi aramayimmi falan diye dusunme bosver ara gec.ustunde bile durma..sen kendi evinde onemlisin kendi huzurunu dusun yeter

Aynen iş çıkar kendine en azından haberim yoktu misafir geleceğinden yoksa girişmezdim falan dersin.Onalar da anlarlar en azından hatalarını.

Aynen iş çıkar kendine en azından haberim yoktu misafir geleceğinden yoksa girişmezdim falan dersin.Onalar da anlarlar en azından hatalarını.
Yoo direk siylerim ki anne haber verseydin keske derim. Tabi desemde o kaile almaz o ayri. Amaaan hic takamam onu benim derdim daha buyuk. İcerde neler oluyor dusuncesi icindeyim. Salon bityi oglandan yardim istedim koltuklari birlikte cektik.

Yoo direk siylerim ki anne haber verseydin keske derim. Tabi desemde o kaile almaz o ayri. Amaaan hic takamam onu benim derdim daha buyuk. İcerde neler oluyor dusuncesi icindeyim. Salon bityi oglandan yardim istedim koltuklari birlikte cektik.
AMAN DİKAKT ET VALLA BENDE AKŞAM SENLE YAZIŞTIKTAN SONRA YATAK ODASI DOLAP ÇEKMECELERİNİ AYAKKABILIKLARI SALON TV ÜNİTESİ İÇLERİNİ BİRDE ÇOCUK OADI DOLAP İÇ DIŞ HEPSİNİ SİLDİM DÜZENLEDİM BUGÜN BANYOYU YAPACAM KOLTUK YIKMACI GELECEK AKŞAM KÖŞEMİ YIKATICAM YARINDA ÇAM PERDE :) CTESİ DE ANNEM GELSİN DUVARLARI MUTFAK DOLAPLARINI SİLİP TEMİZ KHALILARI SERİP FİNİŞ YAPARIZ :) BAHAR TEMİZLİĞİMDE BİTER .BELKİ BEBİŞTE GELİRSE KENDİMİ YORMAMIŞ OLURUM.

Ohh eline saglik. Ben ozellikle baharim yazim olmuyor daimi temizlik modundayiz evde oldugumuz icin cocuklar doker sacar. Her hafta dip kose temuzlerim mutemadiyen.. Ayy ne biliyim Didarim ya bu ay olacak mi dersin..dusununce heyrcan basiyor beni cok. Ay olsa varya dunyalar benim olur. Bu ay hamile olursan bir yoksul cocugu giydirmek istiyorum sevindirmek istiyorum sy ne biliyim boyle bir suru seyler geciyo aklindan

Cnm kesin olur olmustur diyemiyorum..normali 72 saat diye biliyorum ama yanlista olabilir..mutlu guzel bir haber almani inan cok isterim
hayirlisi cnm zaten bu ay deneme olmiyacakti tutmazsa en azindan bi dahakine 11'ci gun tutmayacagini bilirim yada aksamina olur iliski .. stres yapmayim diyorum ama ister istemez dusunmeden edemiyorum

Canim okudugum yerlerde maksimum 72 saat diyor. Lakin 4 gun once tek iliski ile kizi olan var bastada gorursun. 96 saat yani. Eger tutunursa erkek olma sansi sifir olur bence cunku imkansiz erkek durmaz o kadar cnm.
Oda artik bizim adamin spermlerininn kalitesine kalmis bisey bakalim nasibte varsa tutmustur . Ama gece cok kotu bi sanciya uyandim resmen dogum sancisiydi hayret ettim valla sabaha kadar devam etti simdi yok ..

Neler neler yaptim.Sirkeden tutunda yumurtlama gününüñ öncesine kadar herşeyi yaptım.Doğuma 2 3 gün var dogururum geleyim herşeyi anlatacağım size
hayirli olsun saglikla al kizini kucagina canim merakla bekliyecez seni

Cnm bende hic sevmiyorum habersiz ani misafirlikleri , hani musait olunurmu olunmazmi . Uygun bi dille belli et sende .

Canim bencede buyukluk sende kalsin , bosver yuzu varsa kendi utanir zaten .. belki cok karisip dahil olmak istememistir olaylara .. mesafeli ol en iyisi tebrik eder kapatirsinn

Valla kalktim basladi az az agrimaya hassaslasmaya ki normalde de olur. Anladim benim tutmadi. İnsAllah sizin tutar canim
ins hepimizinki birlikte tutar kuzular .. bende heyecan tavan yapti .. vallahi kafayi hic biseye veremiyorum yaaa

Neyse senin duana basliyacam kucugu uyutttum abdest alip bari okuyumda kafam dagilsin biraz .

inş hayırlısıyla olur canım olmadı başka aylar da var acelemiz yok çok şükür .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…