- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.841
Kolay gelsin cnmYoo direk siylerim ki anne haber verseydin keske derim. Tabi desemde o kaile almaz o ayri. Amaaan hic takamam onu benim derdim daha buyuk. İcerde neler oluyor dusuncesi icindeyim. Salon bityi oglandan yardim istedim koltuklari birlikte cektik.
Canım onlar yalan dolan takılma takvimlere bakarsak hepsi birbirinden farklı hangisine inanıcaz !!!Kizlar bende dün Demet in attigi aylara taktim sizde hep tuttu cocuklarda ..benim haziran araligi erkek gosteriyor..inanmayim inanmayim demii:)))ama tutuyoda ayy bilemedimm
Kiz hangi takvim su cine benzeyenmi ??Kizlar bende dün Demet in attigi aylara taktim sizde hep tuttu cocuklarda ..benim haziran araligi erkek gosteriyor..inanmayim inanmayim demii:)))ama tutuyoda ayy bilemedimm
Canım geçmiş olsun hamilelik olabilirse icmeKIZLAR GRİP OLUYORUM SANIRIM BAŞIM GÖZÜM ÇOK KÖTÜ NUROFEN BİR TANE İÇSEM BİRŞEY OLUR MU YA
Benimde arada damar cekiliyo gibi aciyo gibi degisik. Ayy yeni oturdum oturmadim uzandim kapinin onune cikardi buyuk oglani gidesi de yok. Yorulduuuuummmm... Bir ara tansiyonum duser gibi oldu. 2 gundur ani ates basmasi oluyor birden ates geliyor sanki yaz birde usuyorum sanki kar yagiyor. Ellerim sicacik ayaklarda daimi corap patik terlik uclusu oldugundan farkinda degilim ama abdest alirken iyi sicak yani. Bugun namazim da kaldi. İkindiyi kilayim bari simdi. İkindi ile yatsi namazini kilmak cok sevapmis.ya arada aynen öyle oluyor.
Kuzum bana teek dofru gelen yumustlama oncesi kesmek ve sik iliski. Rabbim insAllah nasip edecek onlar eglemce takilmaKizlar bende dün Demet in attigi aylara taktim sizde hep tuttu cocuklarda ..benim haziran araligi erkek gosteriyor..inanmayim inanmayim demii:)))ama tutuyoda ayy bilemedimm
İcme canim hamilelik belirtisi de olur bak. Cogu hamile kalanlar grip oluyor soguj algibligi oluyor. Benimde burnumun ici kimil kimil sankiKIZLAR GRİP OLUYORUM SANIRIM BAŞIM GÖZÜM ÇOK KÖTÜ NUROFEN BİR TANE İÇSEM BİRŞEY OLUR MU YA
Yok cnm o degil..Demet dün bi yazi atti sonunda da aylara gore dagilim vardi..20nisan-20 mayis kız gibi...Kiz hangi takvim su cine benzeyenmi ??
Eger onu kastediyorsan.benkmki tutuyordu . Nisan ne gosteriyo bakmadim nerdeydi o ya bi baksam ..
Allah kabul etsin cnm..Benimde arada damar cekiliyo gibi aciyo gibi degisik. Ayy yeni oturdum oturmadim uzandim kapinin onune cikardi buyuk oglani gidesi de yok. Yorulduuuuummmm... Bir ara tansiyonum duser gibi oldu. 2 gundur ani ates basmasi oluyor birden ates geliyor sanki yaz birde usuyorum sanki kar yagiyor. Ellerim sicacik ayaklarda daimi corap patik terlik uclusu oldugundan farkinda degilim ama abdest alirken iyi sicak yani. Bugun namazim da kaldi. İkindiyi kilayim bari simdi. İkindi ile yatsi namazini kilmak cok sevapmis.
:))) tmm cnm oyle yapalim takvimde neymiş degil mi:)))Kuzum bana teek dofru gelen yumustlama oncesi kesmek ve sik iliski. Rabbim insAllah nasip edecek onlar eglemce takilma
.bak zuleyhadaikisi tuttu biri tutmadi. Cok da inanasim gelmiyor cinede itimadim bitti ben araliksiz deneyecegim. Bahtima ne tutarsa artik. Bu yoldan donmek yok Rabbimin izniyle.
Ićme cnm n'olur n'olmazKIZLAR GRİP OLUYORUM SANIRIM BAŞIM GÖZÜM ÇOK KÖTÜ NUROFEN BİR TANE İÇSEM BİRŞEY OLUR MU YA
Yalniz her kapi testlere cikiyo..disten konuyu nasilda bebege getirmisimKizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.
Ben itimat etmiyorum canim onlara heryerde farkli gosteriyo ama ondan once attigi bi takvim vardiya orda ucude cikti . Normal cin takviminde kucuk oglumu kiz gosteriyorduYok cnm o degil..Demet dün bi yazi atti sonunda da aylara gore dagilim vardi..20nisan-20 mayis kız gibi...
Hahaha alemsin. Gecmis olsun bu arada canim . 20lik disler berbat bisey ustekiler kolay oluyo ama alttakiler biraz zorluyo , gerci benim sadece bitane zor olmustu gerisini pek hissetmedim . Icerde kalip agri yaptigi zaman cok pis agrisi oluyor ..Yalniz her kapi testlere cikiyo..disten konuyu nasilda bebege getirmisim
Ayy kuzum coook ozur dilerim. Unuttum vallaha ben bugun ameliyatin vardi yaa. Nolur kusura bakma bebegim ya bu belirti vs bizi bizden aldi. Cok buyuk gecmis olsun kurtulmussun canim. Acligini gidermesi icin sut icine yulaf atip yunusayinca yemeni tavsiye ederim damada oyle yaptik biz. Yanaginda neden dikis var cnm onu anlamadim bizin icerdeydi butun dikisler.Kizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?