Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Kizlar bende dün Demet in attigi aylara taktim sizde hep tuttu cocuklarda ..benim haziran araligi erkek gosteriyor..inanmayim inanmayim demii:)))ama tutuyoda ayy bilemedimm

Kizlar bende dün Demet in attigi aylara taktim sizde hep tuttu cocuklarda ..benim haziran araligi erkek gosteriyor..inanmayim inanmayim demii:)))ama tutuyoda ayy bilemedimm
Kiz hangi takvim su cine benzeyenmi ??
Eger onu kastediyorsan.benkmki tutuyordu . Nisan ne gosteriyo bakmadim nerdeydi o ya bi baksam ..

ya arada aynen öyle oluyor.
Benimde arada damar cekiliyo gibi aciyo gibi degisik. Ayy yeni oturdum oturmadim uzandim kapinin onune cikardi buyuk oglani gidesi de yok. Yorulduuuuummmm... Bir ara tansiyonum duser gibi oldu. 2 gundur ani ates basmasi oluyor birden ates geliyor sanki yaz birde usuyorum sanki kar yagiyor. Ellerim sicacik ayaklarda daimi corap patik terlik uclusu oldugundan farkinda degilim ama abdest alirken iyi sicak yani. Bugun namazim da kaldi. İkindiyi kilayim bari simdi. İkindi ile yatsi namazini kilmak cok sevapmis.

Kuzum bana teek dofru gelen yumustlama oncesi kesmek ve sik iliski. Rabbim insAllah nasip edecek onlar eglemce takilma
.bak zuleyhadaikisi tuttu biri tutmadi. Cok da inanasim gelmiyor cinede itimadim bitti ben araliksiz deneyecegim. Bahtima ne tutarsa artik. Bu yoldan donmek yok Rabbimin izniyle.

Allah kabul etsin cnm..

:))) tmm cnm oyle yapalim takvimde neymiş degil mi:)))

Kizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.

Yalniz her kapi testlere cikiyo..disten konuyu nasilda bebege getirmisim

Yalniz her kapi testlere cikiyo..disten konuyu nasilda bebege getirmisim
Hahaha alemsin. Gecmis olsun bu arada canim . 20lik disler berbat bisey ustekiler kolay oluyo ama alttakiler biraz zorluyo , gerci benim sadece bitane zor olmustu gerisini pek hissetmedim . Icerde kalip agri yaptigi zaman cok pis agrisi oluyor ..

Ayy kuzum coook ozur dilerim. Unuttum vallaha ben bugun ameliyatin vardi yaa. Nolur kusura bakma bebegim ya bu belirti vs bizi bizden aldi. Cok buyuk gecmis olsun kurtulmussun canim. Acligini gidermesi icin sut icine yulaf atip yunusayinca yemeni tavsiye ederim damada oyle yaptik biz. Yanaginda neden dikis var cnm onu anlamadim bizin icerdeydi butun dikisler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…