Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
:))) tmm cnm oyle yapalim takvimde neymiş degil mi:)))
Aynen bebegim yaa takvim bizi gereksiz strese sokuyor..bak o kadar kizi olan var yuzde 90 gibi bir kesimin 2/3/4 gun oncesi iliskisi olmus. Hic 2 gun once lrsip erkek olan duymadim. En bilinen yontem bu bence. Gerisi hikaye tesaduf hurafe bu kadar

Ayy bugun 2. Gun bitti 6 gun sonra baslarim ben teste. 2 erken gebelik testim mevcut bol bol test yapicam tutmazsa bu ay onumuzdeki aya lh testi ile gebelik testi siparisi vericem lh kac tane var bilmiyorum 50 taneydi ama degistirmiycem bunlara alistim ya

Aynen bebegim yaa takvim bizi gereksiz strese sokuyor..bak o kadar kizi olan var yuzde 90 gibi bir kesimin 2/3/4 gun oncesi iliskisi olmus. Hic 2 gun once lrsip erkek olan duymadim. En bilinen yontem bu bence. Gerisi hikaye tesaduf hurafe bu kadar
Acaba diyorum iki gun önce bırakmak risk limi olur gene üç gün oncemi biraksam ama o zaman da gebelik zorlasiyo zaman yaklaştıkça stres cogaliyo aslında iki gun kala bırakayım diyorum bideerkek sperm kalırsa canlı kafam karışık

Geçmiş olsun canim çok zor oldum u hissediyomusun dış ten çok korkarimda

Valla ben 2.5 gun once birakmis oldum. Riskli bulmuyorum sonucta derin iliski olmuyor. Vajinal dus da yapabiliyorsan sorun yok bence. Ben vajinal dus da yapmadim mesela iyi gelmefi bana. Bu ay olmazsa onumuzdekiay 12. Gunu deneyecegim one cekecegim biraz.

Canim test takibinde kacinci gun yumurtlaman olmustu eger tabi test yaptiysan ? . Ben 27/28 gunde adet oluyorum , son iki ohglumu en son iliski 13'cu gun oldu ve sonuc erkek ..

Zuleyhaaa yumurtlaman bitti mi bacim var mi belirtifelan
Kiz yumurtlama dunden bitti , okudugum kadariyla ilk ne zaman test pozitif olduysa o andan sonrasi onemliymis benimki 13'cu gun pozitif oldu . Zaten 11'ci gun akintim cok hafif baslamisti 12'ci gun cok yogundu 13'gunde vardi 14gun neredeyse kesilmisti ..
dun gece sancilarim vardi batma vardi , gecede oglana uyandim islatmisti kendi ni onu degistirmek icin kalktim farkettimki acaip bi dogum sancisi var hatta esime verdim oglani oksdardi yani . Tam kasigimin ortasindaydi sancim .. bugunde hala yine rahmin ici fokur fokur gibi , tuaf bi hassaslik var rahmimde bastirinca .. herseye ragmen piskolojiktir diye cok kaptirmamaya calisiyotum kendimi , tabinolmuyo o ayri .

Geçen ay ben vajinal düş yaptım ben tam olarak üç gün önce bıraktım ama tutmadı benim hep derin ilişki oldu mayıs ayında vajinal dusta çok kararsız im mantar oldum ama Ondan mi oldu bilmiyorum çünkü onun üzerinden bir ay geçti yeni oldu bende mi ilişkiyi biraz öne ceksem

Test yaptım canim son ilişki 14 .günde oldu test 17. Gün pozitif oldu yani piç oldu
Cnm pozitif olur olmaz yumurtlama gerceklesmiyo hemen , test ne zaman tekrar negatif olursa ozaman pic olmus oluyor yani yumurta catlamis oluyo , ben oyle anladim yanlismi acaba ..
bence vajinal dustan olmamistir mantarin aradan bir ay gecmis , ben bu sefer tutmazsa vajina dus konusunda tereddutluyum onun yerine acaba salatalara vs sirke koyup icsek bir hafta boyunca olmazmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…