- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.861
Kurbaaan Allah razi olsun bacimmm o dilini yiycem en sonunda heee. Bu smiley cok datluuuuDemet sana yasin okudum canim.
DERMISIIMMMMM
Bir tane meryem okudum , sonra tekrar okurum ozaman eklersin canim
Aynen bebegim yaa takvim bizi gereksiz strese sokuyor..bak o kadar kizi olan var yuzde 90 gibi bir kesimin 2/3/4 gun oncesi iliskisi olmus. Hic 2 gun once lrsip erkek olan duymadim. En bilinen yontem bu bence. Gerisi hikaye tesaduf hurafe bu kadar:))) tmm cnm oyle yapalim takvimde neymiş degil mi:)))
Ayy bugun 2. Gun bitti 6 gun sonra baslarim ben teste. 2 erken gebelik testim mevcut bol bol test yapicam tutmazsa bu ay onumuzdeki aya lh testi ile gebelik testi siparisi vericem lh kac tane var bilmiyorum 50 taneydi ama degistirmiycem bunlara alistim yaKizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.
Simdi gitti cnm. Oglani da goturdu esimfe gec gelicek. Bugun sizleyim. Birde dualarimi okurum. İki duami bitirip kendime baslarim.Whiteandblue cnm geldi mi k.validengil?
Kizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.[/QUOTEgecmis olsun canim neyseki atlatmisin çok zor oldumu hissettinmi
:))) tmm cnm oyle yapalim takvimde neymiş degil mi:)))
Acaba diyorum iki gun önce bırakmak risk limi olur gene üç gün oncemi biraksam ama o zaman da gebelik zorlasiyo zaman yaklaştıkça stres cogaliyo aslında iki gun kala bırakayım diyorum bideerkek sperm kalırsa canlı kafam karışıkAynen bebegim yaa takvim bizi gereksiz strese sokuyor..bak o kadar kizi olan var yuzde 90 gibi bir kesimin 2/3/4 gun oncesi iliskisi olmus. Hic 2 gun once lrsip erkek olan duymadim. En bilinen yontem bu bence. Gerisi hikaye tesaduf hurafe bu kadar
Amin canim hepimizden razi olsun Rabbim .. evet cok hosuma gitti bu .Kurbaaan Allah razi olsun bacimmm o dilini yiycem en sonunda heee. Bu smiley cok datluuuu
Geçmiş olsun canim çok zor oldum u hissediyomusun dış ten çok korkarimdaKizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.
Valla ben 2.5 gun once birakmis oldum. Riskli bulmuyorum sonucta derin iliski olmuyor. Vajinal dus da yapabiliyorsan sorun yok bence. Ben vajinal dus da yapmadim mesela iyi gelmefi bana. Bu ay olmazsa onumuzdekiay 12. Gunu deneyecegim one cekecegim biraz.Acaba diyorum iki gun önce bırakmak risk limi olur gene üç gün oncemi biraksam ama o zaman da gebelik zorlasiyo zaman yaklaştıkça stres cogaliyo aslında iki gun kala bırakayım diyorum bideerkek sperm kalırsa canlı kafam karışık
Canim test takibinde kacinci gun yumurtlaman olmustu eger tabi test yaptiysan ? . Ben 27/28 gunde adet oluyorum , son iki ohglumu en son iliski 13'cu gun oldu ve sonuc erkek ..Acaba diyorum iki gun önce bırakmak risk limi olur gene üç gün oncemi biraksam ama o zaman da gebelik zorlasiyo zaman yaklaştıkça stres cogaliyo aslında iki gun kala bırakayım diyorum bideerkek sperm kalırsa canlı kafam karışık
Kiz yumurtlama dunden bitti , okudugum kadariyla ilk ne zaman test pozitif olduysa o andan sonrasi onemliymis benimki 13'cu gun pozitif oldu . Zaten 11'ci gun akintim cok hafif baslamisti 12'ci gun cok yogundu 13'gunde vardi 14gun neredeyse kesilmisti ..Zuleyhaaa yumurtlaman bitti mi bacim var mi belirtifelan
Bi kac gune gecmezse bu sancilar hamile kalmis olabilirim diye dusunuyorum .. beklemek cok zor be yawZuleyhaaa yumurtlaman bitti mi bacim var mi belirtifelan
Test yaptım canim son ilişki 14 .günde oldu test 17. Gün pozitif oldu yani piç olduCanim test takibinde kacinci gun yumurtlaman olmustu eger tabi test yaptiysan ? . Ben 27/28 gunde adet oluyorum , son iki ohglumu en son iliski 13'cu gun oldu ve sonuc erkek ..
Geçen ay ben vajinal düş yaptım ben tam olarak üç gün önce bıraktım ama tutmadı benim hep derin ilişki oldu mayıs ayında vajinal dusta çok kararsız im mantar oldum ama Ondan mi oldu bilmiyorum çünkü onun üzerinden bir ay geçti yeni oldu bende mi ilişkiyi biraz öne ceksemValla ben 2.5 gun once birakmis oldum. Riskli bulmuyorum sonucta derin iliski olmuyor. Vajinal dus da yapabiliyorsan sorun yok bence. Ben vajinal dus da yapmadim mesela iyi gelmefi bana. Bu ay olmazsa onumuzdekiay 12. Gunu deneyecegim one cekecegim biraz.
Siyah beyaz olan takvimi diyosun degil mi Zuleyhacim tuttu diyeBen itimat etmiyorum canim onlara heryerde farkli gosteriyo ama ondan once attigi bi takvim vardiya orda ucude cikti . Normal cin takviminde kucuk oglumu kiz gosteriyordu
Bak yibemmne takvin diyo yahuu Ozlemim seninde takintin takvim oldu. Bosver takvimi bacim yaaaSiyah beyaz olan takvimi diyosun degil mi Zuleyhacim tuttu diye
Cnm pozitif olur olmaz yumurtlama gerceklesmiyo hemen , test ne zaman tekrar negatif olursa ozaman pic olmus oluyor yani yumurta catlamis oluyo , ben oyle anladim yanlismi acaba ..Test yaptım canim son ilişki 14 .günde oldu test 17. Gün pozitif oldu yani piç oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?