- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.881
Evet canim hic bir yerde tutmadi ama o takvimde tuttuBak yibemmne takvin diyo yahuu Ozlemim seninde takintin takvim oldu. Bosver takvimi bacim yaaa
Olsun kuzum nolcak duşunmen yeterli..süt sut urunleri 1 hafta yasak dedi..senin dedigini biskuvu ve ilik cayla yapiyorum cnm yoksa hicbisey yiyemiyorum..damakla cenenin birlesim yerindeki yanagida kesmis alamadi cunku keserek kucultu sonra koke indi..neyse atlattim Allah kimseye vermesin ya ne konusabiliyorum ne yiyebiliyorum.Ayy kuzum coook ozur dilerim. Unuttum vallaha ben bugun ameliyatin vardi yaa. Nolur kusura bakma bebegim ya bu belirti vs bizi bizden aldi. Cok buyuk gecmis olsun kurtulmussun canim. Acligini gidermesi icin sut icine yulaf atip yunusayinca yemeni tavsiye ederim damada oyle yaptik biz. Yanaginda neden dikis var cnm onu anlamadim bizin icerdeydi butun dikisler.
HahahBak yibemmne takvin diyo yahuu Ozlemim seninde takintin takvim oldu. Bosver takvimi bacim yaaa
Bende kendimi dinleyince cok belirti yasiyorum dinlemeyince tik yok. Sadece sabahtan beri bi vajin agrisi var degisik batiyo gibi kemigim agriyor gibi. Dinlenince geciyor.Kiz yumurtlama dunden bitti , okudugum kadariyla ilk ne zaman test pozitif olduysa o andan sonrasi onemliymis benimki 13'cu gun pozitif oldu . Zaten 11'ci gun akintim cok hafif baslamisti 12'ci gun cok yogundu 13'gunde vardi 14gun neredeyse kesilmisti ..
dun gece sancilarim vardi batma vardi , gecede oglana uyandim islatmisti kendi ni onu degistirmek icin kalktim farkettimki acaip bi dogum sancisi var hatta esime verdim oglani oksdardi yani . Tam kasigimin ortasindaydi sancim .. bugunde hala yine rahmin ici fokur fokur gibi , tuaf bi hassaslik var rahmimde bastirinca .. herseye ragmen piskolojiktir diye cok kaptirmamaya calisiyotum kendimi , tabinolmuyo o ayri .
Canim yaaa kiyamam dinlen bolca , sicak yiyecekler tuketme yara taze oldugu icin iltihaplanmasinOlsun kuzum nolcak duşunmen yeterli..süt sut urunleri 1 hafta yasak dedi..senin dedigini biskuvu ve ilik cayla yapiyorum cnm yoksa hicbisey yiyemiyorum..damakla cenenin birlesim yerindeki yanagida kesmis alamadi cunku keserek kucultu sonra koke indi..neyse atlattim Allah kimseye vermesin ya ne konusabiliyorum ne yiyebiliyorum.
Kiyamam cok buyuk gecmis olsun cnm Allah beterinden korusun insAllah. Sen bizle konus hayatim biz burdayiz.Olsun kuzum nolcak duşunmen yeterli..süt sut urunleri 1 hafta yasak dedi..senin dedigini biskuvu ve ilik cayla yapiyorum cnm yoksa hicbisey yiyemiyorum..damakla cenenin birlesim yerindeki yanagida kesmis alamadi cunku keserek kucultu sonra koke indi..neyse atlattim Allah kimseye vermesin ya ne konusabiliyorum ne yiyebiliyorum.
Ohhh kurtuldun,çok geçmiş olsun canım.acil şifalarKizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.
Bende ondan korktum vajinanin ph dengesi bozulunca mantar oluyormus. Muhtemel ondan olmustur canim. Sonucta orda da bi denge var yani.Geçen ay ben vajinal düş yaptım ben tam olarak üç gün önce bıraktım ama tutmadı benim hep derin ilişki oldu mayıs ayında vajinal dusta çok kararsız im mantar oldum ama Ondan mi oldu bilmiyorum çünkü onun üzerinden bir ay geçti yeni oldu bende mi ilişkiyi biraz öne ceksem
Benimkidi dinlensemde var . sanki rahmimim icine su basilmis hava ile birlikte gurul gurul ediyo ..Bende kendimi dinleyince cok belirti yasiyorum dinlemeyince tik yok. Sadece sabahtan beri bi vajin agrisi var degisik batiyo gibi kemigim agriyor gibi. Dinlenince geciyor.
Alistigin testle devam et ozaman cnm..bende yeni aldim dun geldi..50 lik..ayyy cok az kaldi 1 hafta yani:)Ayy bugun 2. Gun bitti 6 gun sonra baslarim ben teste. 2 erken gebelik testim mevcut bol bol test yapicam tutmazsa bu ay onumuzdeki aya lh testi ile gebelik testi siparisi vericem lh kac tane var bilmiyorum 50 taneydi ama degistirmiycem bunlara alistim ya
Evet cnmm ,Siyah beyaz olan takvimi diyosun degil mi Zuleyhacim tuttu diye
Tabi cnm bazen 3 gun tutmayadabilir saat onemli..haa 4gun once birakip kalanda var iste spermin kalitesi dedikleri seyle alakali..saat bazinda hesap yapmali aslindaAcaba diyorum iki gun önce bırakmak risk limi olur gene üç gün oncemi biraksam ama o zaman da gebelik zorlasiyo zaman yaklaştıkça stres cogaliyo aslında iki gun kala bırakayım diyorum bideerkek sperm kalırsa canlı kafam karışık
Tesekkur eder cnm sagolasin..zor oldu 1 saatte zor alindi kes biç anca..Allahtan morartim ve şişligim yok..ama 3 tane onceden aldirmistim 5 dk surmustu korkma yani..bubenim yandan cikmistiGeçmiş olsun canim çok zor oldum u hissediyomusun dış ten çok korkarimda
Dun oyleydi benim gaz vardi gurgurgur.. Bugun daha iyiBenimkidi dinlensemde var . sanki rahmimim icine su basilmis hava ile birlikte gurul gurul ediyo ..
Bu belirtilerin hepsini kaydediyorum belki benzerini yasarim:)))Benimkidi dinlensemde var . sanki rahmimim icine su basilmis hava ile birlikte gurul gurul ediyo ..
Ayy hadi bakalim insAllah vakii yumurtlarsin canim. Benim 24 tane varmis testim yapsam mi acaba ya hergun 1 tane. Varsa koyulasma okuyormus. Bir tane konu vardi bunla alakali hergun lh testi yapmis hamile oldugunu anlamis aradim aradim bulamadim o konuyu.Alistigin testle devam et ozaman cnm..bende yeni aldim dun geldi..50 lik..ayyy cok az kaldi 1 hafta yani:)
Cnm ilk defa boyle bir belirtin oluyosa döllenme sonucu belirtidir ozaman.Kiz yumurtlama dunden bitti , okudugum kadariyla ilk ne zaman test pozitif olduysa o andan sonrasi onemliymis benimki 13'cu gun pozitif oldu . Zaten 11'ci gun akintim cok hafif baslamisti 12'ci gun cok yogundu 13'gunde vardi 14gun neredeyse kesilmisti ..
dun gece sancilarim vardi batma vardi , gecede oglana uyandim islatmisti kendi ni onu degistirmek icin kalktim farkettimki acaip bi dogum sancisi var hatta esime verdim oglani oksdardi yani . Tam kasigimin ortasindaydi sancim .. bugunde hala yine rahmin ici fokur fokur gibi , tuaf bi hassaslik var rahmimde bastirinca .. herseye ragmen piskolojiktir diye cok kaptirmamaya calisiyotum kendimi , tabinolmuyo o ayri .
İnsAllah cnm tez vakitteBu belirtilerin hepsini kaydediyorum belki benzerini yasarim:)))
Ayyy yokk bu msj sana cvp yazmadan onceydi..amann takvimde neymisten once...yani takvim makvim yokk:))Bak yibemmne takvin diyo yahuu Ozlemim seninde takintin takvim oldu. Bosver takvimi bacim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?