Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Olsun kuzum nolcak duşunmen yeterli..süt sut urunleri 1 hafta yasak dedi..senin dedigini biskuvu ve ilik cayla yapiyorum cnm yoksa hicbisey yiyemiyorum..damakla cenenin birlesim yerindeki yanagida kesmis alamadi cunku keserek kucultu sonra koke indi..neyse atlattim Allah kimseye vermesin ya ne konusabiliyorum ne yiyebiliyorum.

Bende kendimi dinleyince cok belirti yasiyorum dinlemeyince tik yok. Sadece sabahtan beri bi vajin agrisi var degisik batiyo gibi kemigim agriyor gibi. Dinlenince geciyor.

Canim yaaa kiyamam dinlen bolca , sicak yiyecekler tuketme yara taze oldugu icin iltihaplanmasin

Kiyamam cok buyuk gecmis olsun cnm Allah beterinden korusun insAllah. Sen bizle konus hayatim biz burdayiz.

Ohhh kurtuldun,çok geçmiş olsun canım.acil şifalar

Bende ondan korktum vajinanin ph dengesi bozulunca mantar oluyormus. Muhtemel ondan olmustur canim. Sonucta orda da bi denge var yani.

Alistigin testle devam et ozaman cnm..bende yeni aldim dun geldi..50 lik..ayyy cok az kaldi 1 hafta yani:)

Tabi cnm bazen 3 gun tutmayadabilir saat onemli..haa 4gun once birakip kalanda var iste spermin kalitesi dedikleri seyle alakali..saat bazinda hesap yapmali aslinda

Alistigin testle devam et ozaman cnm..bende yeni aldim dun geldi..50 lik..ayyy cok az kaldi 1 hafta yani:)
Ayy hadi bakalim insAllah vakii yumurtlarsin canim. Benim 24 tane varmis testim yapsam mi acaba ya hergun 1 tane. Varsa koyulasma okuyormus. Bir tane konu vardi bunla alakali hergun lh testi yapmis hamile oldugunu anlamis aradim aradim bulamadim o konuyu.

Cnm ilk defa boyle bir belirtin oluyosa döllenme sonucu belirtidir ozaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…