- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.901
Hic duymadim cnm okumadim cnm ..ama sen zaten erken gebelik testi yapacaksin gerek yok aslinda..Ayy hadi bakalim insAllah vakii yumurtlarsin canim. Benim 24 tane varmis testim yapsam mi acaba ya hergun 1 tane. Varsa koyulasma okuyormus. Bir tane konu vardi bunla alakali hergun lh testi yapmis hamile oldugunu anlamis aradim aradim bulamadim o konuyu.
Aynen canim yaa. Takvimde tutmayan cok ama bu yontemde tutmayan gormedim. Aslinda su da var mesela esimizin spermlerini kaliteli yapmak icin hergun keciboynuzu pekmezi versek, 3 gun once iliskiyi kessek bile erkek hareketli oldugu icin cata kadar yine olecek ama kizlar guclendigi icin daha uzun yasayacak. Ne diyorsunuz?Ayyy yokk bu msj sana cvp yazmadan onceydi..amann takvimde neymisten once...yani takvim makvim yokk:))
Ya erken gebrlik testine baktim su kadar erken yapin iliskiden su kadar gun sonra yazmiyor ne zmn yapayim onudaHic duymadim cnm okumadim cnm ..ama sen zaten erken gebelik testi yapacaksin gerek yok aslinda..
Aynen kuzumm ılık iciyom hepCanim yaaa kiyamam dinlen bolca , sicak yiyecekler tuketme yara taze oldugu icin iltihaplanmasin
Oyle yapiyorum konusamayinca:) ama simdi gidip senin duana baslicam cnm..cok şükür abdest alirken zorlanmadimKiyamam cok buyuk gecmis olsun cnm Allah beterinden korusun insAllah. Sen bizle konus hayatim biz burdayiz.
Sagol cnm benimm kurtuldum valla :)Ohhh kurtuldun,çok geçmiş olsun canım.acil şifalar
Aynen canim lazim olacak ;-)Bu belirtilerin hepsini kaydediyorum belki benzerini yasarim:)))
Masallah cnm yorma kendini. Allah kabul etsin caliskan gulom.. Banada versene o caliskanligini hayatim vallaha aklimi veremiyorum.Oyle yapiyorum konusamayinca:) ama simdi gidip senin duana baslicam cnm..cok şükür abdest alirken zorlanmadim
Ufakta 4 gun kala sabah ilk idrarla cook silikti ama vardi. O da normal gebelik testiydi ama. Erken gebelik testi ne zmn belli olur bilemedimEn erken yapilabilinecek test 3/4 gun oncedir canim ben kucugumde adete uc gun kala testi silikk gordum yani
Olabilir cnm aslinda..tuketilen keci boynuzu pekmezi sonucunda sperm sayisi 2 katina cikan varmis tabi 1 ay pek yeterli olmaz en az 6 ay diye biliyorumAynen canim yaa. Takvimde tutmayan cok ama bu yontemde tutmayan gormedim. Aslinda su da var mesela esimizin spermlerini kaliteli yapmak icin hergun keciboynuzu pekmezi versek, 3 gun once iliskiyi kessek bile erkek hareketli oldugu icin cata kadar yine olecek ama kizlar guclendigi icin daha uzun yasayacak. Ne diyorsunuz?
Onu hic denemedim o yuzden bilmiyorum nette bi baksana bulursu. BelkiUfakta 4 gun kala sabah ilk idrarla cook silikti ama vardi. O da normal gebelik testiydi ama. Erken gebelik testi ne zmn belli olur bilemedim
Amin cnm hepimizin bekletmeden tutunsun bebisi insAllah.Neyse domates edmesi yapacagim kafa dagilsin ardindanda yine meryem okuyayim demetim icin bi an evvel tutsun bebisi ins .. catliyacaz hepbirlikte yoksa
Cnmbenim bendeki teste baktim..dollenmeden sonra en az 5 gun icinde belli olur diyor.Ya erken gebrlik testine baktim su kadar erken yapin iliskiden su kadar gun sonra yazmiyor ne zmn yapayim onuda
Evet canim pozitif olduğu zaman gene çat olmuyo siliklesmeye başlayınca çat oluyo ben salatalarada dökmeye basladim beklemeden olsada stres olmasakCnm pozitif olur olmaz yumurtlama gerceklesmiyo hemen , test ne zaman tekrar negatif olursa ozaman pic olmus oluyor yani yumurta catlamis oluyo , ben oyle anladim yanlismi acaba ..
bence vajinal dustan olmamistir mantarin aradan bir ay gecmis , ben bu sefer tutmazsa vajina dus konusunda tereddutluyum onun yerine acaba salatalara vs sirke koyup icsek bir hafta boyunca olmazmi ??
Canim cok geçmiş olsun bende 16 mayısta ameliyat olcam 20lik diste benimkide gömük diye alcaklar ameliyatla seninki gomukmuydu? Ameliyati nasıl yaptılar? O bolgemi uyustu yoksa bayilttilarmi seni ve suan çok ağrı n varmı canımOlsun kuzum nolcak duşunmen yeterli..süt sut urunleri 1 hafta yasak dedi..senin dedigini biskuvu ve ilik cayla yapiyorum cnm yoksa hicbisey yiyemiyorum..damakla cenenin birlesim yerindeki yanagida kesmis alamadi cunku keserek kucultu sonra koke indi..neyse atlattim Allah kimseye vermesin ya ne konusabiliyorum ne yiyebiliyorum.
Sagol cnm estagfirullah sende okuyosun sonucta..benim yapımda var sanirim bi gorevim bi işim varsa aklimin bi kosesinde beni yer bitirir..yapinca rahatlarim.:)Masallah cnm yorma kendini. Allah kabul etsin caliskan gulom.. Banada versene o caliskanligini hayatim vallaha aklimi veremiyorum.
Tesekkur ederim cnm darisi basina..ben 1 senedir farkli hastanelerde film tomografi cektirdim benim sorunluydu yani cene sinir kanalina dayaliydi milim oynarsa cene uyusuk kalabilirdi..agrim cok evet..aslinda film cektirdiysen kolay yorum yapabilirim..senin disin gömülu evet onlarda zor oluyo ama köku duzse normal se saga sola yatmamissa bi tık daha kolay..oturur pozisyonya hafif yatik oldum ameliyati.yani normal koltugunda..anliyorum seni banada ameliyat dediklerinde aklima yatis gelmisti..normal ameliyathane gelmisti..oyle olmuyor merak etme..evey aci cok ama sonrasini düsünup mutlu oluyorum..surekli uyusturdular..dr tum uyutmayi uygun gormedi..senide uyutmazlar..Canim cok geçmiş olsun bende 16 mayısta ameliyat olcam 20lik diste benimkide gömük diye alcaklar ameliyatla seninki gomukmuydu? Ameliyati nasıl yaptılar? O bolgemi uyustu yoksa bayilttilarmi seni ve suan çok ağrı n varmı canım
Züleyhacımmm cok açımm ayy cok severimmm bennNeyse domates edmesi yapacagim kafa dagilsin ardindanda yine meryem okuyayim demetim icin bi an evvel tutsun bebisi ins .. catliyacaz hepbirlikte yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?