Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hic duymadim cnm okumadim cnm ..ama sen zaten erken gebelik testi yapacaksin gerek yok aslinda..

Ayyy yokk bu msj sana cvp yazmadan onceydi..amann takvimde neymisten once...yani takvim makvim yokk:))
Aynen canim yaa. Takvimde tutmayan cok ama bu yontemde tutmayan gormedim. Aslinda su da var mesela esimizin spermlerini kaliteli yapmak icin hergun keciboynuzu pekmezi versek, 3 gun once iliskiyi kessek bile erkek hareketli oldugu icin cata kadar yine olecek ama kizlar guclendigi icin daha uzun yasayacak. Ne diyorsunuz?

Olabilir cnm aslinda..tuketilen keci boynuzu pekmezi sonucunda sperm sayisi 2 katina cikan varmis tabi 1 ay pek yeterli olmaz en az 6 ay diye biliyorum

Neyse domates edmesi yapacagim kafa dagilsin ardindanda yine meryem okuyayim demetim icin bi an evvel tutsun bebisi ins .. catliyacaz hepbirlikte yoksa

Evet canim pozitif olduğu zaman gene çat olmuyo siliklesmeye başlayınca çat oluyo ben salatalarada dökmeye basladim beklemeden olsada stres olmasak

Canim cok geçmiş olsun bende 16 mayısta ameliyat olcam 20lik diste benimkide gömük diye alcaklar ameliyatla seninki gomukmuydu? Ameliyati nasıl yaptılar? O bolgemi uyustu yoksa bayilttilarmi seni ve suan çok ağrı n varmı canım

Tesekkur ederim cnm darisi basina..ben 1 senedir farkli hastanelerde film tomografi cektirdim benim sorunluydu yani cene sinir kanalina dayaliydi milim oynarsa cene uyusuk kalabilirdi..agrim cok evet..aslinda film cektirdiysen kolay yorum yapabilirim..senin disin gömülu evet onlarda zor oluyo ama köku duzse normal se saga sola yatmamissa bi tık daha kolay..oturur pozisyonya hafif yatik oldum ameliyati.yani normal koltugunda..anliyorum seni banada ameliyat dediklerinde aklima yatis gelmisti..normal ameliyathane gelmisti..oyle olmuyor merak etme..evey aci cok ama sonrasini düsünup mutlu oluyorum..surekli uyusturdular..dr tum uyutmayi uygun gormedi..senide uyutmazlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…