Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Sagol cnm estagfirullah sende okuyosun sonucta..benim yapımda var sanirim bi gorevim bi işim varsa aklimin bi kosesinde beni yer bitirir..yapinca rahatlarim.:)
O bendede var yapma hissi ama aklim hadi demedikce de kilim kipirdamaz. Kafamda bircok soru isareti var acabalar belkiler. Ona firsat veremiyorum aklimda

Züleyhacımmm cok açımm ayy cok severimmm benn
Kiyamam kuzumn ay ibsan acken de herseyi ister cani. İlk ogluna gebel anestezi ile sezeryan oldum. Uyandim agustos 13 syy nasil susadim agliyorum su diye iki yudum verder yal gibi sicak. Delircrm ama serum takili bi yandan dr aradi annem dedi dayanamiyor agliyor azcik soguk koyun dedi gaz yapar dedi. Yetim gazini raziyim ver damacanaya agzimi dayiycam ama soguk olsun o dereceydi. O da neden kaynanam hurma yedirdi ac acina. O gun bu gundur deli su icerim. Bak yanimdan ayirmadigim 2 lt lik sisem var bazen 3. Ye dolar.

Ozlemmm okurken korktumm. 2 20 lik disim var ki kokleri minicik normal cekilecek ben ondan korkarken bu yasadiklarini okiyunca korkumdan utandim yemin ederim.

Valla istiyo kuzum..suyu ne guzel cok iciyosun en iyisi..senin damacana misali bende sofralara aticam kendimi

Geçmiş olsun cnm çok kötüya bende olmuştum .Dikkat et

Ayyy ben yandım vallahi tutarsa erke mi olucak diye hala düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…