- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.921
Ay bendeki de oyle m acaba markasi ne cnmCnmbenim bendeki teste baktim..dollenmeden sonra en az 5 gun icinde belli olur diyor.
O bendede var yapma hissi ama aklim hadi demedikce de kilim kipirdamaz. Kafamda bircok soru isareti var acabalar belkiler. Ona firsat veremiyorum aklimdaSagol cnm estagfirullah sende okuyosun sonucta..benim yapımda var sanirim bi gorevim bi işim varsa aklimin bi kosesinde beni yer bitirir..yapinca rahatlarim.:)
Kiyamam kuzumn ay ibsan acken de herseyi ister cani. İlk ogluna gebel anestezi ile sezeryan oldum. Uyandim agustos 13 syy nasil susadim agliyorum su diye iki yudum verder yal gibi sicak. Delircrm ama serum takili bi yandan dr aradi annem dedi dayanamiyor agliyor azcik soguk koyun dedi gaz yapar dedi. Yetim gazini raziyim ver damacanaya agzimi dayiycam ama soguk olsun o dereceydi. O da neden kaynanam hurma yedirdi ac acina. O gun bu gundur deli su icerim. Bak yanimdan ayirmadigim 2 lt lik sisem var bazen 3. Ye dolar.Züleyhacımmm cok açımm ayy cok severimmm benn
Ozlemmm okurken korktumm. 2 20 lik disim var ki kokleri minicik normal cekilecek ben ondan korkarken bu yasadiklarini okiyunca korkumdan utandim yemin ederim.Tesekkur ederim cnm darisi basina..ben 1 senedir farkli hastanelerde film tomografi cektirdim benim sorunluydu yani cene sinir kanalina dayaliydi milim oynarsa cene uyusuk kalabilirdi..agrim cok evet..aslinda film cektirdiysen kolay yorum yapabilirim..senin disin gömülu evet onlarda zor oluyo ama köku duzse normal se saga sola yatmamissa bi tık daha kolay..oturur pozisyonya hafif yatik oldum ameliyati.yani normal koltugunda..anliyorum seni banada ameliyat dediklerinde aklima yatis gelmisti..normal ameliyathane gelmisti..oyle olmuyor merak etme..evey aci cok ama sonrasini düsünup mutlu oluyorum..surekli uyusturdular..dr tum uyutmayi uygun gormedi..senide uyutmazlar..
Iyi ediyorsun cnm . Sirke kalmamis yarin alayim bari ben bi sonraki denemeye kadar pehrizede gidtecem sebze agirlikkli beslenmeye calisacagimEvet canim pozitif olduğu zaman gene çat olmuyo siliklesmeye başlayınca çat oluyo ben salatalarada dökmeye basladim beklemeden olsada stres olmasak
Canim benim kiyamam , yeni vurdum bir hafta eksiyecek.. yakin degilki gondereyim ya tuhhZüleyhacımmm cok açımm ayy cok severimmm benn
Laboguick cnmAy bendeki de oyle m acaba markasi ne cnm
Yemiş kadar oldum cnm sagol..ahh bi iylesim neler var aklimda neler..hamislerimiz var demeyeyimCanim benim kiyamam , yeni vurdum bir hafta eksiyecek.. yakin degilki gondereyim ya tuhh
Valla istiyo kuzum..suyu ne guzel cok iciyosun en iyisi..senin damacana misali bende sofralara aticam kendimiKiyamam kuzumn ay ibsan acken de herseyi ister cani. İlk ogluna gebel anestezi ile sezeryan oldum. Uyandim agustos 13 syy nasil susadim agliyorum su diye iki yudum verder yal gibi sicak. Delircrm ama serum takili bi yandan dr aradi annem dedi dayanamiyor agliyor azcik soguk koyun dedi gaz yapar dedi. Yetim gazini raziyim ver damacanaya agzimi dayiycam ama soguk olsun o dereceydi. O da neden kaynanam hurma yedirdi ac acina. O gun bu gundur deli su icerim. Bak yanimdan ayirmadigim 2 lt lik sisem var bazen 3. Ye dolar.
Ozaman hic korkma cnm cok şükür rahat cekilir senin.Ozlemmm okurken korktumm. 2 20 lik disim var ki kokleri minicik normal cekilecek ben ondan korkarken bu yasadiklarini okiyunca korkumdan utandim yemin ederim.
Cnm ne guzel masallah yaaKızlar merhabaWhiteandblue doktora gittik teyzeleri,bi cinsiyet tahmini yaparmisiniz nub tan anlayanlar.Eki Görüntüle 1987756
Bir hafta kala en erken yap cnmYa erken gebrlik testine baktim su kadar erken yapin iliskiden su kadar gun sonra yazmiyor ne zmn yapayim onuda
Ayy benim disci korkum var. Hamileyken dis cektirdim bayilcaktim. Aslinda bu ay cektirsem olurdu. Onun yuzunden sik sik lenflerim sisip agriyor.Ozaman hic korkma cnm cok şükür rahat cekilir senin.
Canım misafirim hala oturuyor mesajda yazdığım gibi işten geldim banyoyu temizledim çamaşır ütüledim şimdide misafir sözde yormuycaktım kendimi ama dayanamıyorum ya
Geçmiş olsun cnm çok kötüya bende olmuştum .Dikkat etKizlar 20 ligimi aldirdim sabah..1 saat surdu..cok dikisim var yanakta dikili agzimi acamiyorum..cook açımm:))) ama belalı bir 20liktwn kurtuldum şükür hersey gelip geciyor..hele zaman cok hizli...2 haftaya testlerinizi bile yapicaz.
Ayyy ben yandım vallahi tutarsa erke mi olucak diye hala düşünüyorumValla ben 2.5 gun once birakmis oldum. Riskli bulmuyorum sonucta derin iliski olmuyor. Vajinal dus da yapabiliyorsan sorun yok bence. Ben vajinal dus da yapmadim mesela iyi gelmefi bana. Bu ay olmazsa onumuzdekiay 12. Gunu deneyecegim one cekecegim biraz.
Kavun gitsin beaaa hafta ici musafir ne kiiCanım misafirim hala oturuyor mesajda yazdığım gibi işten geldim banyoyu temizledim çamaşır ütüledim şimdide misafir sözde yormuycaktım kendimi ama dayanamıyorum ya
Canim merhaba iyisiniz insAllah. Annesi nuba gore kiz gibi geldi bana paralel durumda. İliskiler ne zmn oldu?Kızlar merhabaWhiteandblue doktora gittik teyzeleri,bi cinsiyet tahmini yaparmisiniz nub tan anlayanlar.Eki Görüntüle 1987756
Züleyhacım takvimi boşver canım ya bak kendin diyorsun çinde tutmadı birinde diyeEvet cnmm ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?