- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.941
Canim bu saatten sonra once saglikli hayirli evlat diliyelim. Beninde aklima geliyor bazen aman erkek de kizda basimiz taci diyorum. Bu saatten sonra yapacak birsey yok Rabbim bilir en hayirlisini. Guzel dusunelimAyyy ben yandım vallahi tutarsa erke mi olucak diye hala düşünüyorum
Canim cok guzel gelismis masaAllah .. valla cok anlamam ama baya bi oaralellik varKızlar merhabaWhiteandblue doktora gittik teyzeleri,bi cinsiyet tahmini yaparmisiniz nub tan anlayanlar.Eki Görüntüle 1987756
Kavun gitsin beaaa hafta ici musafir ne kii
Oooo kız hamilemisin yoksamMidem eksiyor benim yaaa agzima gak yapinca aci tad geliyor.
OMidem eksiyor benim yaaa agzima gak yapinca aci tad geliyor.
Didar sesli guldum yeminle ne biliyim hamile miyim fazla mi yiyiyom ondan miOooo kız hamilemisin yoksam
Adetin 9.gunu olmuştu ilişki sadece canim.bakalim 3 hafta sonra tekrar kontrol var inş.hayirlisiyla kız haberi alirimCanim merhaba iyisiniz insAllah. Annesi nuba gore kiz gibi geldi bana paralel durumda. İliskiler ne zmn oldu?
Haha deli kız yat dinlen ne dinliyorsun kendini :):)Bak naptim biliyor musun? Koltuga uzandim sirtustu, kendimi dinliyorum. Nerem agriyo diye. Karnim gurul gurul gazli. Ordan oraya ordan oraya girrguur surekli. Kasik agrim yok. Bakalim yarin neler olacak?
Yumurtlamadan kaç gün önceydi bir ilişkiyle hamile mi kadın yani maşallahAdetin 9.gunu olmuştu ilişki sadece canim.bakalim 3 hafta sonra tekrar kontrol var inş.hayirlisiyla kız haberi alirim
Canım neler uygulamıştı n anlatirmisin sanki kiz gibiKızlar merhabaWhiteandblue doktora gittik teyzeleri,bi cinsiyet tahmini yaparmisiniz nub tan anlayanlar.Eki Görüntüle 1987756
Tek ilişkimi ne zaman yumurtlama olmustuAdetin 9.gunu olmuştu ilişki sadece canim.bakalim 3 hafta sonra tekrar kontrol var inş.hayirlisiyla kız haberi alirim
Yumurtlamam genelde 12-13.gun olur benim ama testlerle takibini yapmadım bizimkisi gelişiguzel oldu plansız.Yumurtlamadan kaç gün önceydi bir ilişkiyle hamile mi kadın yani maşallah
Canım inan hiç bisi uygulamadim.Plansız bir iliskiydi.hatta o an wcye gidip ikindim baya.hamjle kalmayım diye. :))Canım neler uygulamıştı n anlatirmisin sanki kiz gibi
12-13.gunler genelde canım.Tek ilişkimi ne zaman yumurtlama olmustu
ÇOK geçmiş olsun canım kurtulmuşsun şükür hamileliğe ön hazırlık tam gazOlsun kuzum nolcak duşunmen yeterli..süt sut urunleri 1 hafta yasak dedi..senin dedigini biskuvu ve ilik cayla yapiyorum cnm yoksa hicbisey yiyemiyorum..damakla cenenin birlesim yerindeki yanagida kesmis alamadi cunku keserek kucultu sonra koke indi..neyse atlattim Allah kimseye vermesin ya ne konusabiliyorum ne yiyebiliyorum.
Inşallah olur canim bana kiz gibi geldi bidaha ne zaman gitcen vajinal dustami yapmadinYumurtlamam genelde 12-13.gun olur benim ama testlerle takibini yapmadım bizimkisi gelişiguzel oldu plansız.
Canım inan hiç bisi uygulamadim.Plansız bir iliskiydi.hatta o an wcye gidip ikindim baya.hamjle kalmayım diye. :))
12-13.gunler genelde canım.
Ay inşallah kız olur kızlar ya.dua edin benim için nolur.saglikli hayırlı bir kız evladım olur insallah
Teşekkur ederim cnm sagol..gececek insallah..Geçmiş olsun cnm çok kötüya bende olmuştum .Dikkat et
Cnm Zuleyha takvimi takmiyor aslinda o o an bana cvp veriyodu..Demet in yogun istedigi uzerine biraktik zatenZüleyhacım takvimi boşver canım ya bak kendin diyorsun çinde tutmadı birinde diye
Aynen oyle PamukcumÇOK geçmiş olsun canım kurtulmuşsun şükür hamileliğe ön hazırlık tam gaz
Acaba neden Demet imMidem eksiyor benim yaaa agzima gak yapinca aci tad geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?