- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.961
Aaaa ayni ben gibi , sozde bizimki haziranda olacakti , 11'ci gun iliski oldu benimkide 14/15 ci gun catlar. Bakalim bizimkide tutacakmi ..Yumurtlamam genelde 12-13.gun olur benim ama testlerle takibini yapmadım bizimkisi gelişiguzel oldu plansız.
Canım inan hiç bisi uygulamadim.Plansız bir iliskiydi.hatta o an wcye gidip ikindim baya.hamjle kalmayım diye. :))
12-13.gunler genelde canım.
Ay inşallah kız olur kızlar ya.dua edin benim için nolur.saglikli hayırlı bir kız evladım olur insallah
İlk belirtilerin nelerdi canimAdetin 9.gunu olmuştu ilişki sadece canim.bakalim 3 hafta sonra tekrar kontrol var inş.hayirlisiyla kız haberi alirim
Amin ins.cnmYumurtlamam genelde 12-13.gun olur benim ama testlerle takibini yapmadım bizimkisi gelişiguzel oldu plansız.
Canım inan hiç bisi uygulamadim.Plansız bir iliskiydi.hatta o an wcye gidip ikindim baya.hamjle kalmayım diye. :))
12-13.gunler genelde canım.
Ay inşallah kız olur kızlar ya.dua edin benim için nolur.saglikli hayırlı bir kız evladım olur insallah
Cnm Zuleyha takvimi takmiyor aslinda o o an bana cvp veriyodu..Demet in yogun istedigi uzerine biraktik zaten
Ayy zuleyha insAllah seninde tutar bebeginnmAaaa ayni ben gibi , sozde bizimki haziranda olacakti , 11'ci gun iliski oldu benimkide 14/15 ci gun catlar. Bakalim bizimkide tutacakmi ..
InsaAllah hayirli saglikl bi kizin olur cnm
Aminnnn cnmAaaa ayni ben gibi , sozde bizimki haziranda olacakti , 11'ci gun iliski oldu benimkide 14/15 ci gun catlar. Bakalim bizimkide tutacakmi ..
InsaAllah hayirli saglikl bi kizin olur cnm
Telden cook zor oluyor kuzum yaasCnm 2 tane okudum ama yazma ugrasma bitince yazarsin.
Acaba neden Demet im:))))))
Yok canım yapmadım vajinal duş.bende kronik sistit var yılda 3-4 kez tekrarlar,onu tetikliyor vajinal duş o yüzden yapmam hiç Mayıs 15 gibi fkn gidicem tekrar doktoraInşallah olur canim bana kiz gibi geldi bidaha ne zaman gitcen vajinal dustami yapmadin
İlişkiden 2 gün sonra fln kasiklarimda ağrı başladı ve adet günüme kadar devam etti.hatta ayakta duramiyordum canım açıyordu çok fena.tansiyon düşüklüğü yaşadım bı de anidn bir anca acikmalarim,mide kazinmalarim oluyordu beklenen adet tarihinden önce.adete 5 gün kala kanla yapılan idrar testinde çıkmıştı 2.cizgi ilk kez.ertesi gün kan verdim 34 çıkmıştı sonuç sanırım.İlk belirtilerin nelerdi canim
Kasik agrisi kizda olurmus canim zaten. Bende bu ay deneme yaptim 2.5 gun once biraktik iliskiyi. İnsAllah tutar. Bugun 17. Gun. Gaz var sadece suanda. Birde arada adet agrisi gibi bir agri okuyor hafif.İlişkiden 2 gün sonra fln kasiklarimda ağrı başladı ve adet günüme kadar devam etti.hatta ayakta duramiyordum canım açıyordu çok fena.tansiyon düşüklüğü yaşadım bı de anidn bir anca acikmalarim,mide kazinmalarim oluyordu beklenen adet tarihinden önce.adete 5 gün kala kanla yapılan idrar testinde çıkmıştı 2.cizgi ilk kez.ertesi gün kan verdim 34 çıkmıştı sonuç sanırım.
Ben kesin kez kiz oldugundan yanayim hayirli saluha bir kiz olsun saglikli oksun insAllah tatlim.Yok canım yapmadım vajinal duş.bende kronik sistit var yılda 3-4 kez tekrarlar,onu tetikliyor vajinal duş o yüzden yapmam hiç Mayıs 15 gibi fkn gidicem tekrar doktora
İnşallah canım tutar.Evet bende de gaz olmuştu baya sen yazınca hatırladım.adet sancısı gibi sancı ben çok yaşadım bu kez.ilk oğlumda biraz olmuştu ama bu defa çok yoğun ve acılı yaşadım.beklenen adet tarihien ne zaman canım? Bana haber etmeyi unutma sakın.Kasik agrisi kizda olurmus canim zaten. Bende bu ay deneme yaptim 2.5 gun once biraktik iliskiyi. İnsAllah tutar. Bugun 17. Gun. Gaz var sadece suanda. Birde arada adet agrisi gibi bir agri okuyor hafif.
Hamişlikten olmasin:) utkumuzunda kasıkları cok agrimiş senin gibiOzlemim bi bilsem. Yediklerimden mi acabe
Etiketlerim tutarsa canim. 11 gun var bata.İnşallah canım tutar.Evet bende de gaz olmuştu baya sen yazınca hatırladım.adet sancısı gibi sancı ben çok yaşadım bu kez.ilk oğlumda biraz olmuştu ama bu defa çok yoğun ve acılı yaşadım.beklenen adet tarihien ne zaman canım? Bana haber etmeyi unutma sakın.
İnsAllah canim.ay gece gece uyandim ki nasil gaz. Gaz dikislerimi agritiyor.Hamişlikten olmasin:) utkumuzunda kasıkları cok agrimiş senin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?