Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Aaaa ayni ben gibi , sozde bizimki haziranda olacakti , 11'ci gun iliski oldu benimkide 14/15 ci gun catlar. Bakalim bizimkide tutacakmi ..

InsaAllah hayirli saglikl bi kizin olur cnm

Amin ins.cnm

İlk belirtilerin nelerdi canim
İlişkiden 2 gün sonra fln kasiklarimda ağrı başladı ve adet günüme kadar devam etti.hatta ayakta duramiyordum canım açıyordu çok fena.tansiyon düşüklüğü yaşadım bı de anidn bir anca acikmalarim,mide kazinmalarim oluyordu beklenen adet tarihinden önce.adete 5 gün kala kanla yapılan idrar testinde çıkmıştı 2.cizgi ilk kez.ertesi gün kan verdim 34 çıkmıştı sonuç sanırım.

Kasik agrisi kizda olurmus canim zaten. Bende bu ay deneme yaptim 2.5 gun once biraktik iliskiyi. İnsAllah tutar. Bugun 17. Gun. Gaz var sadece suanda. Birde arada adet agrisi gibi bir agri okuyor hafif.

Kasik agrisi kizda olurmus canim zaten. Bende bu ay deneme yaptim 2.5 gun once biraktik iliskiyi. İnsAllah tutar. Bugun 17. Gun. Gaz var sadece suanda. Birde arada adet agrisi gibi bir agri okuyor hafif.
İnşallah canım tutar.Evet bende de gaz olmuştu baya sen yazınca hatırladım.adet sancısı gibi sancı ben çok yaşadım bu kez.ilk oğlumda biraz olmuştu ama bu defa çok yoğun ve acılı yaşadım.beklenen adet tarihien ne zaman canım? Bana haber etmeyi unutma sakın.

Etiketlerim tutarsa canim. 11 gun var bata.

hayatsn 5-5 bitti
zuleyha83 5-5 bitti
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
Whiteandblue 4-4 bitti
muzikk04 4
muzikk04 5-5 bitti
muzikk04 5-3

sessizcekimsesizce Pamuk13 muzikk04 Bursalim 123

Dua bu aksam sondur. Bu hafta hizli okumamiz gerekiyor arkadaslar ben ve zuleyhaya acil okunmasi gerekiyor. Bu yuzden okuyamayacak arkadaslar bildirsinler. Tembellik yapmayalim 10 dakikamizi almiyor duayi okumak. Gonulden okumak isteyeceksiniz yoksa kabul olmaz dualarimiz. Bu aksama kadar firsat yaratip bitirelim lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…