Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cuma gününden itibaren Whiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET YA RABBİM." 1 hafta süresi var. 28 Nisan Cuma başlıyor, 4 Mayis Persembe akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn 5-2
@zuleyha83 5-1
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
Whiteandblue 5
muzikk04 4
@Birdemetumut 5
O ovuc23 4

Okuyamayacak bildirsin lutfen sure bir hafta ama 3-4 gune tamamlayalim ki @zuleyha83 arkadasimiDa beklemede acil. Haydi guzeller agzimiza saglik.

Gunaydin arkadaslar. Sabah namazimi kildim.dualarimi okudum. 312 Ya Rakib esmasi cektim kendim ve sizler icin. Hepimizin Rabbimin salih kullarindan saglikli hayirli bir kiz evladi olsun insAllah. Rabbim vesile etsin.
Günaydın canım Allah kabul etsin.
Bende bugün dusumu,abdestimi alıp okuyacağım.etiketlerim adet sayısını,ptesi salı senin duan bitmiş olur Allah nasip ederse

Sabah kalktigimdan beri nobet gibi usume geliyor. Geliyo geciyo geliyo geciyo. Hasta mi olcam nedir yaa bu durunda ilac surmem agzima nasil olcak. Evi hamam ettim petekler acik
Hamamlik da etme canım,makul sıcaklık yeterli yani hava iyidir herhalde orda da oda sıcaklığı 18 derece civari olsa yeter.insallah hasta olmazsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine canim

Canım sessizce sana da bana da okuyacağını söylemişti bence onu tamamlandı yap ben ikisini bu öğlen bitiricem inş seninkileride hafta sonu okurum inşallah .

Bu sabah yaptım kızlar yumurt çatladı benim 21 inde hala ikinci çizgi var normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_4472.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 45
Hamamlik da etme canım,makul sıcaklık yeterli yani hava iyidir herhalde orda da oda sıcaklığı 18 derece civari olsa yeter.insallah hasta olmazsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine canim
Bak sabahta kalktin yaniyorum her yani actim. Dunde boyleydi acaba istanbulun havasi mi dengesizlesti ben mi dengesizlestim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…