- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #5.981
Günaydın canim amin duaların için bende erken kalktım doktora gitcemGunaydin arkadaslar. Sabah namazimi kildim.dualarimi okudum. 312 Ya Rakib esmasi cektim kendim ve sizler icin. Hepimizin Rabbimin salih kullarindan saglikli hayirli bir kiz evladi olsun insAllah. Rabbim vesile etsin.
Hayirdir cnmGünaydın canim amin duaların için bende erken kalktım doktora gitcem
Günaydın canım Allah kabul etsin.Gunaydin arkadaslar. Sabah namazimi kildim.dualarimi okudum. 312 Ya Rakib esmasi cektim kendim ve sizler icin. Hepimizin Rabbimin salih kullarindan saglikli hayirli bir kiz evladi olsun insAllah. Rabbim vesile etsin.
Hamamlik da etme canım,makul sıcaklık yeterli yani hava iyidir herhalde orda da oda sıcaklığı 18 derece civari olsa yeter.insallah hasta olmazsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine canimSabah kalktigimdan beri nobet gibi usume geliyor. Geliyo geciyo geliyo geciyo. Hasta mi olcam nedir yaa bu durunda ilac surmem agzima nasil olcak. Evi hamam ettim petekler acik
Kadın doğuma git cem canim bi muaynee olayım hep folik asite başlar bi problem varmı bakar bide kac gündür kaşıntı gecmiyo akintida var biraz gitmeye çekiniyorum ama çare yok çıkınca yazarimHayirdir cnm
Canım sessizce sana da bana da okuyacağını söylemişti bence onu tamamlandı yap ben ikisini bu öğlen bitiricem inş seninkileride hafta sonu okurum inşallah .hayatsn 5-5 bitti
zuleyha83 5-5 bitti
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
Whiteandblue 4-4 bitti
muzikk04 4
muzikk04 5-5 bitti
muzikk04 5-3
sessizcekimsesizce Pamuk13 muzikk04 Bursalim 123
Dua bu aksam sondur. Bu hafta hizli okumamiz gerekiyor arkadaslar ben ve zuleyhaya acil okunmasi gerekiyor. Bu yuzden okuyamayacak arkadaslar bildirsinler. Tembellik yapmayalim 10 dakikamizi almiyor duayi okumak. Gonulden okumak isteyeceksiniz yoksa kabul olmaz dualarimiz. Bu aksama kadar firsat yaratip bitirelim lutfen.
günaydın aminnn aminnn demetim hepimizin inşallahhh.Didar bende bitirdim duami. Rabbim salih kullarindan hayirli saglikli bir kiz evlat nasp etsin canim insAllah. Allah kabul etsin.
Allah kabul etsin cnm.Günaydın canım Allah kabul etsin.
Bende bugün dusumu,abdestimi alıp okuyacağım.etiketlerim adet sayısını,ptesi salı senin duan bitmiş olur Allah nasip ederse
Bak sabahta kalktin yaniyorum her yani actim. Dunde boyleydi acaba istanbulun havasi mi dengesizlesti ben mi dengesizlestim.Hamamlik da etme canım,makul sıcaklık yeterli yani hava iyidir herhalde orda da oda sıcaklığı 18 derece civari olsa yeter.insallah hasta olmazsın çok geçmiş olsun dikkat et kendine canim
Gecmis olsun cnm git bakalin ne diyecekKadın doğuma git cem canim bi muaynee olayım hep folik asite başlar bi problem varmı bakar bide kac gündür kaşıntı gecmiyo akintida var biraz gitmeye çekiniyorum ama çare yok çıkınca yazarim
Tamladi yapamam okudugunu bildirmeli ki dua sahibi arkadasin dualari kabul ettigine dair bagislamasi lazimm cnm.Canım sessizce sana da bana da okuyacağını söylemişti bence onu tamamlandı yap ben ikisini bu öğlen bitiricem inş seninkileride hafta sonu okurum inşallah .
Gunaydin cnmgünaydın
Hosgeldin cnm. Bir oglun var sanirim Allah bagislasin. İkinciyi dusunuyor musun?günaydın
Normal cnm. Koyulasirsa gebelik var demektirBu sabah yaptım kızlar yumurt çatladı benim 21 inde hala ikinci çizgi var normal mi sizce
Havadan canım.ankara da öyle dengesiz havaBak sabahta kalktin yaniyorum her yani actim. Dunde boyleydi acaba istanbulun havasi mi dengesizlesti ben mi dengesizlestim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?