- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.001
Günaydın hoşgeldin canım.günaydın
Havalar dan canım çok dengesiz havalar. Aman dikkat et zaten grip salgını da varmışBak sabahta kalktin yaniyorum her yani actim. Dunde boyleydi acaba istanbulun havasi mi dengesizlesti ben mi dengesizlestim.
Anlamadım canim.bu testi sabah mı yaptin?Bu sabah yaptım kızlar yumurt çatladı benim 21 inde hala ikinci çizgi var normal mi sizce
Vallaha sastim resmen kahvalti hazirladim kaynanayla oglum gelecekti gelmediler. Oglan gelmek istememis. Bizde yedik minkosumla. Sabah kahvalti edince rehavet cokuyo banaHavadan canım.ankara da öyle dengesiz hava
Anlamadım canim.bu testi sabah mı yaptin?
Diğerleriyle birlikte hepsini birlikte resim atarmisin yorumlayalim.oncekileri goremedigim için yorum yapamadım.uzerleeinde tarih saat yazsın ama[/QUOT
evet canım sabah yaptım da ben diğer testleri attım ya telde kayıtlı olanlar var onlarıda birleştirip ekliyemiyorum maalesef.
Vücut isin yükselmiştir,bende de olur aradaVallaha sastim resmen kahvalti hazirladim kaynanayla oglum gelecekti gelmediler. Oglan gelmek istememis. Bizde yedik minkosumla. Sabah kahvalti edince rehavet cokuyo bana
evet canım inş ikinciyi düşünüyorum. bir kızım olsaHosgeldin cnm. Bir oglun var sanirim Allah bagislasin. İkinciyi dusunuyor musun?
Anlamadım canim.bu testi sabah mı yaptin?
Diğerleriyle birlikte hepsini birlikte resim atarmisin yorumlayalim.oncekileri goremedigim için yorum yapamadım.uzerleeinde tarih saat yazsın ama
Atmıştım kız ben testleriYeniden diz çek canim,bende yapamiyorum birleştirme,yeniden dizip cekiyordum hep :)))
Ayyy sorma tecrübesizlik işte hepsini attım sonuçlar kalınca değişir nasıl olur diyeKiz testler atilirmi yaaaa karsilastircan onlari. Ben bi kutu yaptim hepsi orda. Ve ben sevmemistim ama 5 dk icinde sonuc neyse oyle kaliyor benimkiler degisim gostermiyor. İki aylik test var kutumda. Minik orkid kutusu vardi ona koydum
İnsAllah cnm ovulasyon testi kullaniyor musun? Herhangi bir yontem denedin mi?evet canım inş ikinciyi düşünüyorum. bir kızım olsa
canım ben iki tane kaybettim.İnsAllah cnm ovulasyon testi kullaniyor musun? Herhangi bir yontem denedin mi?
İnsAllah Rabbim saglikli bir kiz evladi nasip etsin cnm.canım ben iki tane kaybettim.
sonra bir oğlum oldu şuan tam bir yaşında.
ama yaşım var o yüzden
bir tane daha evladım olsun istiyorum
ben bu çocuğu yaparken çok rahattım hiç stres yapmadım. ama devamlı maydonoz suyu ve soğan suyu içtim
Canım senin 20 nisan akşam 8 de koyu testin,21 nisan gece yaptığında yumurtlamissin.yani çok çabuk yumurtlamissin sanırım 4 saat gibi sürede..Bugün ku test silik artık tamamen
amin canım benimİnsAllah Rabbim saglikli bir kiz evladi nasip etsin cnm.
Aaa afedersin canım,tek tek attığın için resimleri karistirdim.20 nisan sabah koyu,21 nisan sabah açılmış çizgi yani 24 saatte yumurtlamissin görünüyor canimCanım senin 20 nisan akşam 8 de koyu testin,21 nisan gece yaptığında yumurtlamissin.yani çok çabuk yumurtlamissin sanırım 4 saat gibi sürede..Bugün ku test silik artık tamamen
Biraz olmasi normal canimBu sabah yaptım kızlar yumurt çatladı benim 21 inde hala ikinci çizgi var normal mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?