Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372

Kiz testler atilirmi yaaaa karsilastircan onlari. Ben bi kutu yaptim hepsi orda. Ve ben sevmemistim ama 5 dk icinde sonuc neyse oyle kaliyor benimkiler degisim gostermiyor. İki aylik test var kutumda. Minik orkid kutusu vardi ona koydum

Kiz testler atilirmi yaaaa karsilastircan onlari. Ben bi kutu yaptim hepsi orda. Ve ben sevmemistim ama 5 dk icinde sonuc neyse oyle kaliyor benimkiler degisim gostermiyor. İki aylik test var kutumda. Minik orkid kutusu vardi ona koydum
Ayyy sorma tecrübesizlik işte hepsini attım sonuçlar kalınca değişir nasıl olur diye

İnsAllah cnm ovulasyon testi kullaniyor musun? Herhangi bir yontem denedin mi?
canım ben iki tane kaybettim.
sonra bir oğlum oldu şuan tam bir yaşında.
ama yaşım var o yüzden
bir tane daha evladım olsun istiyorum

ben bu çocuğu yaparken çok rahattım hiç stres yapmadım. ama devamlı maydonoz suyu ve soğan suyu içtim

İnsAllah Rabbim saglikli bir kiz evladi nasip etsin cnm.

Canım senin 20 nisan akşam 8 de koyu testin,21 nisan gece yaptığında yumurtlamissin.yani çok çabuk yumurtlamissin sanırım 4 saat gibi sürede..Bugün ku test silik artık tamamen
Aaa afedersin canım,tek tek attığın için resimleri karistirdim.20 nisan sabah koyu,21 nisan sabah açılmış çizgi yani 24 saatte yumurtlamissin görünüyor canim

Selam hanimlar 2 mayista beklnen adet tarihim bu sabah cok sancili uyandim akintim vardi hafif cok cok acik pembe gibi kasiklarim patlicak gibi bir kac gundur kendimi dinliyorum butun belirtiler var gibiydi yada psikolojik bilemiyorum test yapsam mi acaba ya​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…