- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Hahah evet aynen . Bugun bi arkadasin gelinleri uc erkekten sonra kizi buldu yeni dogum yapti . Allahim kiz bebisleri gorunce gozum kaliyo yaya ama yani ise kolay cozum buluyoruz onlar isin zevk kismini hallediversin getisi bizde
Benimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beniHahah evet aynen . Bugun bi arkadasin gelinleri uc erkekten sonra kizi buldu yeni dogum yapti . Allahim kiz bebisleri gorunce gozum kaliyo ya
Siliklestigi gun catliyormus cnm. Bazen 3/4 gun hep kirmizi oldugu da oluyormus bu da yumurtanin olgunlastigini kabindan henuz cikmadigini nazlandigini gosteriyormus ayyy biz kadinlarin yumurtasi bile nazli. Bizim yumurtamiza tahammulumuz yok adamlar bizle ne yapsinBen bu sy 14 ve 15'ci gunu kirmizi cizgiyi gordum ama16'ci gunumu catladi acaba onu bilemiyorum
İnsAllah kizin olur cnm Rabbim buyuk. Esler oyle benimki de diyordu sende kiz dogurucak tip yok diyordu nasil bir tipi varsa kiz annelerininBenimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beni
Canim.merhabaa nasil gidiyor hamilelik? Arada ugra bizede unutma bizi.Merhaba kizlar..birileri kız delisi mi dediişte geldiiimm şuan hamile olan ve tekrar hamile kalmak isteyen tek kişi benm sanırım topikte....3.yolda anlaşılacağı üzere hepsi erkek...coookkkk seviyorum tatlı kuzularimi ama kızım da olsun istiyorum e bide yaş 36 olunca hemen arkasından yaptım yaptım.....
Canım 24 Şubat cuma bitti.h sonu kursa gidiyorum diye yapmadım.27 Şubat p.tesi basladimCanim biter bitmez adetin basladin mi sen? Bende hmn basliyim diyorum.
Pic: Koyudan açığa dönmesiydi degilmiSimdi pic olusu bekle ve adeti bekle cnm eger adetin gecikmezse evet gec yumurtluyorsun baharda gevikmelerde olabilir demisti doktorum.
Kızlar size bi konuda yarınlarımızı bekliyorum benim eş im 16 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ve O zaman doktor demis ki çocuğu olur ama aynı cinsiyette n olma ihtimali var demiş eşimin demesi ben böyle birşeyi n olabileceğine inanmıyorum eşim çocuk istemiyo diye böyle birşey demiş olabilir mi sizin bu konuda bi bilginiz varmı ben kız doguracam dedikçe bizim kızımız olmaz diyor sonuçta bir test is olmasa da diğeri onun görevini ustlenmiyomu sağ ayrı sol ayrımı sperm uretiyo düşündükçe işin içinden çıkamıyorum
Canım ben Allah ömür verirse 2018 nisan hamilelik düşünüyorum.simdi takip amaçlı yapıyorum.yeme içme olarak da dikkat etmeye başladım.hatta müsait oldugumda liste yapcam..İyice uzmanlasayim diyorum su 12 ayda:))) master a giderim bu gidişle Amerika'ya:)))Aa demekki bak baya gec yumurtluyosun o netteki takvimler ortalama degerler en iyisi ovu testi sen bugunu degerlendir yarin da test yap aksam ustu koyuysa yine degerlendir bence
Evet cnm yumurta o anda catliyormus o anda dolleniyormus yaniPic: Koyudan açığa dönmesiydi degilmi
Üç ay takip ederim
Eveet ahan da yumurta ahan da catlamaya hazir gozunaydin cnm 20. Gun muydu yanlis hatirliyor da olabilirim. Bakalim hemen mi catliyor
Anladim cnm ben bitince hmn basliyim diyorum belli olmaz belki erken yumurtluyorumdur. Bu ay hergun olsun sonraki aylar bakariz.Canım 24 Şubat cuma bitti.h sonu kursa gidiyorum diye yapmadım.27 Şubat p.tesi basladim
Sen yazinca nettede baktim birazda oyle birsey de yazmiyor yani. O zmn gidelim adamlarin erkek yumurtasini korelttirelim. Nede olsa digeri de ustleniyor direk atis serbest..Kızlar size bi konuda yarınlarımızı bekliyorum benim eş im 16 yaşında inmemiş testis ameliyatı olmuş ve O zaman doktor demis ki çocuğu olur ama aynı cinsiyette n olma ihtimali var demiş eşimin demesi ben böyle birşeyi n olabileceğine inanmıyorum eşim çocuk istemiyo diye böyle birşey demiş olabilir mi sizin bu konuda bi bilginiz varmı ben kız doguracam dedikçe bizim kızımız olmaz diyor sonuçta bir test is olmasa da diğeri onun görevini ustlenmiyomu sağ ayrı sol ayrımı sperm uretiyo düşündükçe işin içinden çıkamıyorum
Canım ben seneye düşünüyorum hamilelik 2018 nisan gibi..oglumla arası 4 yaş olsun ki zorlanmiyim dedim.bu arada bilgileneyim.hemde vücudumu taniyim dedim.dualarimi okurum beslenmeme dikkat ederim.musait olunca zaten beslenme listesi yapayım diyorum :)) seneye kadar uzmanlasirim..Gerisi yaradana kalmış.hakkimizda ne hayırlı ise onu nasip etsin insAynen catlasin artik bir hanfendi gelip tutunuversin kendisine facebookta bi ark kizi resim koymus bi tatliki diyorum rabbim bize de nasip et kiz cocuklari gordukce nazarim degcek diye korkuyoru m asla kotu niyetle bakmiyorum ama imreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?