- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.021
senin az kalmış canım bence erken gebelik test yada kan testi yaparsan çıkar gibi.Ay çok heyecanlı yapda bize de bildir canım.Selam hanimlar 2 mayista beklnen adet tarihim bu sabah cok sancili uyandim akintim vardi hafif cok cok acik pembe gibi kasiklarim patlicak gibi bir kac gundur kendimi dinliyorum butun belirtiler var gibiydi yada psikolojik bilemiyorumtest yapsam mi acaba ya
En garanti kan testi cnm insAllah hamilesindirEvde normal test vardi yaptm bisey cikmadi oglumuda 4,5 gun kala ogrenmistim ne bilim bi tuhafim midemde bulamiyo ara ara olmadi erken testlerden alicam hepimiz hayirli haberler alalim insallah
Hayırlısı canım inşallahEn garanti kan testi cnm insAllah hamilesindir
Canım benim, 5 adet okudum şimdi bitti duan,Allah kabul etsin inşallah.saglikli,Salih,elli kollu hayırlı bir kız evlat nasip etsin yaradan inşallah (aminnnnnnn)Cuma gününden itibarenWhiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET YA RABBİM." 1 hafta süresi var. 28 Nisan Cuma başlıyor, 4 Mayis Persembe akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
@hayatsn 5-2
@zuleyha83 5-1
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
Whiteandblue 5
muzikk04 4
@Birdemetumut 5
O ovuc23 4
Okuyamayacak bildirsin lutfen sure bir hafta ama 3-4 gune tamamlayalim ki @zuleyha83 arkadasimiDa beklemede acil. Haydi guzeller agzimiza saglik.
Yok canım bugün d günü kızın.aksama arayacağım kızla konuscam ya ondan,eltim çalışıyor,kız da Ana okulunda gündüz ondan aramadım hem eşimde duymuş olur aradığımı@Birdemetumut naptin cnm aradin mi eltini?
Arkadaşlar yarım kalmasın lütfen 22 adeti bitmiş daha kızcağızın..hayatsn 5-5 bitti
zuleyha83 5-5 bitti
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
Whiteandblue 4-4 bitti
muzikk04 4
muzikk04 5-5 bitti
muzikk04 5-3
sessizcekimsesizce Pamuk13 muzikk04 Bursalim 123
Dua bu aksam sondur. Bu hafta hizli okumamiz gerekiyor arkadaslar ben ve zuleyhaya acil okunmasi gerekiyor. Bu yuzden okuyamayacak arkadaslar bildirsinler. Tembellik yapmayalim 10 dakikamizi almiyor duayi okumak. Gonulden okumak isteyeceksiniz yoksa kabul olmaz dualarimiz. Bu aksama kadar firsat yaratip bitirelim lutfen.
Zaman dursa keskeeee,iş biter mı sürekli bişey çıkıyor :))))Off evi topla supur sil ufakligi yedir uyutuyorum sonra mutfaga girip yemek yapicam sobra utuye giricem o ara oglan gelir yemek yer ufak uyanir yer. Ayyyy biri zamani durdursa..
Bencede katiliyorum hepimiz bastan beri bi hevesle okuyoruz itinali olalimhayatsn 5-5 bitti
zuleyha83 5-5 bitti
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
Whiteandblue 4-4 bitti
muzikk04 4
muzikk04 5-5 bitti
muzikk04 5-3
sessizcekimsesizce Pamuk13 muzikk04 Bursalim 123
Dua bu aksam sondur. Bu hafta hizli okumamiz gerekiyor arkadaslar ben ve zuleyhaya acil okunmasi gerekiyor. Bu yuzden okuyamayacak arkadaslar bildirsinler. Tembellik yapmayalim 10 dakikamizi almiyor duayi okumak. Gonulden okumak isteyeceksiniz yoksa kabul olmaz dualarimiz. Bu aksama kadar firsat yaratip bitirelim lutfen.
Allah kabul etsin cnmGunaydin arkadaslar. Sabah namazimi kildim.dualarimi okudum. 312 Ya Rakib esmasi cektim kendim ve sizler icin. Hepimizin Rabbimin salih kullarindan saglikli hayirli bir kiz evladi olsun insAllah. Rabbim vesile etsin.
Bencede bagislamadan okudum demeden olmaz..ama sessizce okur mutlukaTamladi yapamam okudugunu bildirmeli ki dua sahibi arkadasin dualari kabul ettigine dair bagislamasi lazimm cnm.
canım sen arapçasını mı okuyorsun yoksa mealini mi ?Arkadaşlar yarım kalmasın lütfen 22 adeti bitmiş daha kızcağızın..
sessizcekimsesizce Pamuk13 Bursalim 123 muzikk04 haydi kızlar el atın yarım kalmasın :))))
5 i en fazla 1.5 saate bitiyor
Yap tabi cnm ne kaybedersinkiSelam hanimlar 2 mayista beklnen adet tarihim bu sabah cok sancili uyandim akintim vardi hafif cok cok acik pembe gibi kasiklarim patlicak gibi bir kac gundur kendimi dinliyorum butun belirtiler var gibiydi yada psikolojik bilemiyorumtest yapsam mi acaba ya
akşam kalan ikisini okuyup demete başlarım inş cnm işteyim o yüzden yavaştan gittim benBencede katiliyorum hepimiz bastan beri bi hevesle okuyoruz itinali olalim
Agzina saglik cnm Allah kabul etsin..Canım benim, 5 adet okudum şimdi bitti duan,Allah kabul etsin inşallah.saglikli,Salih,elli kollu hayırlı bir kız evlat nasip etsin yaradan inşallah (aminnnnnnn)
Agzina saglik cnm Allah kabul etsin..Canım benim, 5 adet okudum şimdi bitti duan,Allah kabul etsin inşallah.saglikli,Salih,elli kollu hayırlı bir kız evlat nasip etsin yaradan inşallah (aminnnnnnn)
Duşünceli arkadaşim benim tesekkur ederim..zuleyha83 arkadaşımız içinde nasip olursa ptesi ona başlıyorum.
Whiteandblue canım sen dua dağılımını yapsan yine,ben bi oturdum mu 5 ini bir kaç saate bitireyim diyorum.hem dediğin gibi hızlı gitsin hepimiz bekliyoruz.zuleyha dan sonra hayatsn a başlayalım bence
Ne dersiniz arkadaşlar???
Cnm agrim var 4 saatte bir agri kesici alirsam durabiliyorum..tabi dune gore iyim..sagolasin..hayatsn canım nasılsın? Dişin nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?