- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.041
Anliyorum cnm bisekilde bitircez ins...anliyorum senide..akşam kalan ikisini okuyup demete başlarım inş cnm işteyim o yüzden yavaştan gittim ben
Allah kabul etsin canım.Agzina saglik cnm Allah kabul etsin..
Mealicanım sen arapçasını mı okuyorsun yoksa mealini mi ?
Canım herkese okuyalım tabi bizden sonrakilere haksızlık olmasın .Anliyorum cnm bisekilde bitircez ins...anliyorum senide..
Amin insAllah canim agzina saglik Allah razi olsunCanım benim, 5 adet okudum şimdi bitti duan,Allah kabul etsin inşallah.saglikli,Salih,elli kollu hayırlı bir kız evlat nasip etsin yaradan inşallah (aminnnnnnn)
Gittim canim hiç bir sorun yok dedi mantar için fitil verdi rahminde ters değil dedi 1 yıl boyunca olmaması normal dedi bide ben bu olayı sordum kiz istiyorum dedim ayarlama yapmiyomusunuz dedi aslında ayarlamalar var ama ben yapmıyorum dedi hatta karşıyım dedi bebek ler sakat olabilir dedi ne alakaysa folik asit icme kilo yapar dedi bende onu dinlemedim gelirken aldim ve basladimGecmis olsun cnm git bakalin ne diyecek
İyi olmana sevindim tatlim. Birdemete katiliyorum benden sobra sendr tabiki cunku bu ay senin ayin hayirlisiyla.Cnm agrim var 4 saatte bir agri kesici alirsam durabiliyorum..tabi dune gore iyim..sagolasin..
folik asit kilomu yapar dedi neyyyyyy amanınnnn kız ne yöntem biliyormuş söylüyeydiya bize de :)Gittim canim hiç bir sorun yok dedi mantar için fitil verdi rahminde ters değil dedi 1 yıl boyunca olmaması normal dedi bide ben bu olayı sordum kiz istiyorum dedim ayarlama yapmiyomusunuz dedi aslında ayarlamalar var ama ben yapmıyorum dedi hatta karşıyım dedi bebek ler sakat olabilir dedi ne alakaysa folik asit icme kilo yapar dedi bende onu dinlemedim gelirken aldim ve basladim
Allah kabul etsin cnm.Ben duayı bitirdim yarin da yenisine baslarim
Yapar tabi cnm ben kullanmiyorum acikcasi faydasi oldugunu da duaunmuyorum. Gereksiz. Onun yerine hergun bi kase yogurt ye cig kuruyemis ye kafi.folik asit kilomu yapar dedi neyyyyyy amanınnnn kız ne yöntem biliyormuş söylüyeydiya bize de :)
Ne agrim var ne sizim. Sadece gazim var on dakika namazi zor kiliyorum gaz geliyor. Baska da birsey yok. Onuncu gun goguslerim cook agrirdi kistlerden dolayi bakalim yarin da o agri baslarda ahan da kirmizi geliyor demektir. Ben Rabbime sigindim olursa cok sukur olmazsa devam..Whiteandblue Bugün çok sesin çıkmadı ağrın var mı?
Aymem öyle CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI.Ne agrim var ne sizim. Sadece gazim var on dakika namazi zor kiliyorum gaz geliyor. Baska da birsey yok. Onuncu gun goguslerim cook agrirdi kistlerden dolayi bakalim yarin da o agri baslarda ahan da kirmizi geliyor demektir. Ben Rabbime sigindim olursa cok sukur olmazsa devam..
Sen ne durumdasin camimWhiteandblue Bugün çok sesin çıkmadı ağrın var mı?
Keşke söyleseydi canim ama söylemedifolik asit kilomu yapar dedi neyyyyyy amanınnnn kız ne yöntem biliyormuş söylüyeydiya bize de :)
bende gaz var biraz ama düne göre öğleden sonra biraz daha iyi ama üşüme geçtiSen ne durumdasin camim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?