Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Gecmis olsun cnm git bakalin ne diyecek
Gittim canim hiç bir sorun yok dedi mantar için fitil verdi rahminde ters değil dedi 1 yıl boyunca olmaması normal dedi bide ben bu olayı sordum kiz istiyorum dedim ayarlama yapmiyomusunuz dedi aslında ayarlamalar var ama ben yapmıyorum dedi hatta karşıyım dedi bebek ler sakat olabilir dedi ne alakaysa folik asit icme kilo yapar dedi bende onu dinlemedim gelirken aldim ve basladim

folik asit kilomu yapar dedi neyyyyyy amanınnnn kız ne yöntem biliyormuş söylüyeydiya bize de :)

Cuma gününden itibaren Whiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET YA RABBİM." 1 hafta süresi var. 28 Nisan Cuma başlıyor, 1 Mayis Pazartesi akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn5-2
@zuleyha835-1
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
@Whiteandblue5
muzikk04 4
@Birdemetumut 5
O ovuc23 4

ALLAH KABUL ETSİN.

Arkadaslar duayi hizlandirmamiz lazim bu ara sirasi gelen zuleyha ve ozlem var. Liste belli okuyamayacak yetistiremeyecek varsa simdi soylesin. Pazartesi aksam son.

Son düzenleme:
Whiteandblue Bugün çok sesin çıkmadı ağrın var mı?
Ne agrim var ne sizim. Sadece gazim var on dakika namazi zor kiliyorum gaz geliyor. Baska da birsey yok. Onuncu gun goguslerim cook agrirdi kistlerden dolayi bakalim yarin da o agri baslarda ahan da kirmizi geliyor demektir. Ben Rabbime sigindim olursa cok sukur olmazsa devam..

Aymem öyle CANIM HERŞEYİN HAYIRLISI.

1. ALİNTİDİR. FİKİR OLSUN.

2. Taze Taze Erken Gebelik Belirtilerim
    - Yumurtlama zamanındaki sağ tarfımdaki ince sinek ısırığı gibi ağrıyı hep hissettim.
    - Direk kasıklarımda ani hareket ettiğim de aniden oturma kalma gibi kasıkalrımda dayanılmaz ağrı ve kasılma oluyordu.
    - Göğüs uçlarım daha iri oldu, Göğsümün Kahverengi kısmının etrafında daha acık tonda bir daire daha oluştu. Göğüs uclarımda acayip sızlama şeklinde ağrı oluyordu.
    -Normal zamanda adet olduğumda vucudum soğuk olur hatta üşüme olur ama aksine sıcak basıyordu.özellikle ayaklarım ellerim yanıyordu.
    - Normalde Adet sancısı cekmem Adetin 1. Günü ağrım olur sökülene kadar. Salı gecesi Adet olduğumda çektiğim o kasık ağrılarım, bacak kramplarım hepsini yaşadım ama sabahına adet olmadım bunun üstüne Dün öğlen gibi idrar testi yaptım.
    İdrar testinden önce 4 saat idrarımı tutarak yaptım ikinci çizgi hemen çıktı ve silikti.Pozitif çıkınca akşam kanda baktırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…