Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
O zamam ne diyoruz.. Hosgeldin diyoruz. İnsAllah saglikli bir kizin olur tatlim. Neler deniyorsun
valla bana en mantıklı yakı gelmişti sagına yatarsan oğlan soluna yatarsan kız diye regl bitiminden sonra 3 gün yakı kaldı hiç kalkmadan yattım ama sağ sol pek hatırlamıyorum denilenene göre yumurtlamadan önce sperm olursa erkek spermler oluyor kız sperler kalıyormuş daha dayanıklıymış yumurtyı da görünce ilk kız gidiyormuş.E artık bakalım nasıl olacak bat a 15 gün varr..

Canım bende okudum bitti Allah kabul etsin bu arada hastahaneden geldim tiroit çıktı yarın dahiliyeye gitçem uygun bulursa ilaç yazacaklar yavruyu da gördüm benden böyle kızlar
Kac degerin cnm? İlac iceveksin cnm korkma. Birde dogumdan sonra bebege de yaptir troit testi. Bende de vardi oglana yaptirdim cikmadi sukur

Yumurtlamadan 2 gun once iliskiyi keseceksin cnm. Sik sik ikiski olursa icerde kizlar kalir birde derin iliski olmayacak sen ustte olacaksin ve sen zevk almayacaksin. Kadinin menisi erkekleri besliyor dayanikliliklarini arttiriyor.

Duaya katilmak istersen listeye eklerim cnm okuyabilir misin mesela pazartesiden cunata kadar zuleyhaya acicam dua. Digerlerini boldum cunku. Zuleyhadan sonra ozlem ve bursalima birdemete sonrada sana okuruz cnm kabul edersen.

Canım ben bitirdim bugun senin duayi

Ben Kuran okuyorum Meryem suresini okurum ama çalışıyorum Benide eklermisiniz 1 mayısa kadar herkes 1 adet mi okuyor..
Hoşgeldin canım,yok kişi başı genelde 5 adet düşüyor okunacak toplam Meryem suresi 41 adet canım
İzmir'in neresindensin profiline baktım :))) bende izmirliyim aslen )

Yakı mı? Nasıl yani canım anlamadım bişey
Mesala sen hiç ovu testi kullandın mı takip amaçlı?
Adet dongun ne kadar?
Kaç gün sürüyor?
Genelde adettin ilk gününden başlayarak kaçıncı gün yumurtlaman?
İlişki denemen ne zaman oldu?
Çok sordum ama :)))
Sağlıkla sihatle kızın olur inşallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…