- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.061
Ayy kız tam da sana diğer taraftan benim de bir kızım olur inşaallah yazmıştım.İstesem olmaz sagolasın.. Herkese Merhabalar...yunus_ciklet canim merhaba burasi da bizim grubumuz tecrubeli arkadaslarimiz cok. Sormak istedigin olyrsa yardimci okuruz canim
Hoşgeldin canım .Ayy kız tam da sana diğer taraftan benim de bir kızım olur inşaallah yazmıştım.İstesem olmaz sagolasın.. Herkese Merhabalar...
Hoşgeldin canım .
O zamam ne diyoruz.. Hosgeldin diyoruz. İnsAllah saglikli bir kizin olur tatlim. Neler deniyorsunAyy kız tam da sana diğer taraftan benim de bir kızım olur inşaallah yazmıştım.İstesem olmaz sagolasın.. Herkese Merhabalar...
Yok hayatim 3/4 gunde mesela boluyoruz 3/4 adet okuyoruz. Cogu arkadasa okuduk. Ben zuleyha hayatsn birdemetumut ve bursalim kaldi.Ben Kuran okuyorum Meryem suresini okurum ama çalışıyorum Benide eklermisiniz 1 mayısa kadar herkes 1 adet mi okuyor..
Meryem suresi kisa zaten cogu arkadas bi oturusta 2/3 adet okuyorBen Kuran okuyorum Meryem suresini okurum ama çalışıyorum Benide eklermisiniz 1 mayısa kadar herkes 1 adet mi okuyor..
valla bana en mantıklı yakı gelmişti sagına yatarsan oğlan soluna yatarsan kız diye regl bitiminden sonra 3 gün yakı kaldı hiç kalkmadan yattım ama sağ sol pek hatırlamıyorum denilenene göre yumurtlamadan önce sperm olursa erkek spermler oluyor kız sperler kalıyormuş daha dayanıklıymış yumurtyı da görünce ilk kız gidiyormuş.E artık bakalım nasıl olacak bat a 15 gün varr..O zamam ne diyoruz.. Hosgeldin diyoruz. İnsAllah saglikli bir kizin olur tatlim. Neler deniyorsun
6 sayfa falandı hatırladığım kadarı ile ama okuma bitmiş sanırım artık nyapalım.Meryem suresi kisa zaten cogu arkadas bi oturusta 2/3 adet okuyor
Canım bende okudum bitti Allah kabul etsin bu arada hastahaneden geldim tiroit çıktı yarın dahiliyeye gitçem uygun bulursa ilaç yazacaklar yavruyu da gördüm benden böyle kızlarMeryem suresi kisa zaten cogu arkadas bi oturusta 2/3 adet okuyor
Valla bariz bir ilk belirtim olmadı ne göğüs agrisi ne başka birşey zaten yumurtlamadan 11 gün sonra gittim kan verdim orda erkenden ögrendim hamileliği. Daha ileri zaman belirtilerim de kasik agrisi oldu.A Angellgirl17 canim ilk belirtilerin ne oldu?
Benim iki çocuğumda aralık ocak arasında oldu takvime göre erkek olması gerek. biri erkek biri kiz. Bence takılma takvimlereYok cnm o degil..Demet dün bi yazi atti sonunda da aylara gore dagilim vardi..20nisan-20 mayis kız gibi...
Kac degerin cnm? İlac iceveksin cnm korkma. Birde dogumdan sonra bebege de yaptir troit testi. Bende de vardi oglana yaptirdim cikmadi sukurCanım bende okudum bitti Allah kabul etsin bu arada hastahaneden geldim tiroit çıktı yarın dahiliyeye gitçem uygun bulursa ilaç yazacaklar yavruyu da gördüm benden böyle kızlar
Yumurtlamadan 2 gun once iliskiyi keseceksin cnm. Sik sik ikiski olursa icerde kizlar kalir birde derin iliski olmayacak sen ustte olacaksin ve sen zevk almayacaksin. Kadinin menisi erkekleri besliyor dayanikliliklarini arttiriyor.valla bana en mantıklı yakı gelmişti sagına yatarsan oğlan soluna yatarsan kız diye regl bitiminden sonra 3 gün yakı kaldı hiç kalkmadan yattım ama sağ sol pek hatırlamıyorum denilenene göre yumurtlamadan önce sperm olursa erkek spermler oluyor kız sperler kalıyormuş daha dayanıklıymış yumurtyı da görünce ilk kız gidiyormuş.E artık bakalım nasıl olacak bat a 15 gün varr..
Canım ben bitirdim bugun senin duayiCuma gününden itibarenWhiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET YA RABBİM." 1 hafta süresi var. 28 Nisan Cuma başlıyor, 1 Mayis Pazartesi akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
@hayatsn5-2
@zuleyha835-1
@sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
Pamuk13 4
@Whiteandblue5
muzikk04 4
@Birdemetumut 5
O ovuc23 4
ALLAH KABUL ETSİN.
Arkadaslar duayi hizlandirmamiz lazim bu ara sirasi gelen zuleyha ve ozlem var. Liste belli okuyamayacak yetistiremeyecek varsa simdi soylesin. Pazartesi aksam son.
Hoşgeldin canım,yok kişi başı genelde 5 adet düşüyor okunacak toplam Meryem suresi 41 adet canımBen Kuran okuyorum Meryem suresini okurum ama çalışıyorum Benide eklermisiniz 1 mayısa kadar herkes 1 adet mi okuyor..
Yakı mı? Nasıl yani canım anlamadım bişeyvalla bana en mantıklı yakı gelmişti sagına yatarsan oğlan soluna yatarsan kız diye regl bitiminden sonra 3 gün yakı kaldı hiç kalkmadan yattım ama sağ sol pek hatırlamıyorum denilenene göre yumurtlamadan önce sperm olursa erkek spermler oluyor kız sperler kalıyormuş daha dayanıklıymış yumurtyı da görünce ilk kız gidiyormuş.E artık bakalım nasıl olacak bat a 15 gün varr..
Meryem suresi kisa zaten cogu arkadas bi oturusta 2/3 adet okuyor
Ağzına sağlık canım,korkma trioit dengeleniyor ilaçla,nasıldı minik? Kaç haftalık oldun?Canım bende okudum bitti Allah kabul etsin bu arada hastahaneden geldim tiroit çıktı yarın dahiliyeye gitçem uygun bulursa ilaç yazacaklar yavruyu da gördüm benden böyle kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?