- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.081
Ben en son olurum kızlar sorun değil,onceligimiYumurtlamadan 2 gun once iliskiyi keseceksin cnm. Sik sik ikiski olursa icerde kizlar kalir birde derin iliski olmayacak sen ustte olacaksin ve sen zevk almayacaksin. Kadinin menisi erkekleri besliyor dayanikliliklarini arttiriyor.
Duaya katilmak istersen listeye eklerim cnm okuyabilir misin mesela pazartesiden cunata kadar zuleyhaya acicam dua. Digerlerini boldum cunku. Zuleyhadan sonra ozlem ve bursalima birdemete sonrada sana okuruz cnm kabul edersen.
Buca Sirinyer canim.Sen..Hoşgeldin canım,yok kişi başı genelde 5 adet düşüyor okunacak toplam Meryem suresi 41 adet canım
İzmir'in neresindensin profiline baktım :))) bende izmirliyim aslen)
CaNim Allah razi olsun nasibini cevirme.OlsunBen en son olurum kızlar sorun değil,onceligimiyunus_ciklet e verebilirim.ama en son olupta dona kalmayayim hahahahaha:)))))
Kiz Abdestsiz kuran okunurmu Tabiki alirim.Kime okuyoruz..yunus_ciklet tabi canim okumaya başlamadan önce abdest aliyoruz
Buay ki ovulasyon testim regl 28 gunde bir 14 nisanda regl oldum Reglimin 11 gunu ovs akintim oldu muhtemelen bugunde catladin bugun 14.gunum.Yakiyi detayli anlatirimYakı mı? Nasıl yani canım anlamadım bişey
Mesala sen hiç ovu testi kullandın mı takip amaçlı?
Adet dongun ne kadar?
Kaç gün sürüyor?
Genelde adettin ilk gününden başlayarak kaçıncı gün yumurtlaman?
İlişki denemen ne zaman oldu?
Çok sordum ama :)))
Sağlıkla sihatle kızın olur inşallah :))
Kuran için demedim Meryem suresi için dedimKiz Abdestsiz kuran okunurmu Tabiki alirim.Kime okuyoruz..
Allah kabul etsin bitanem agzina yuregine saglik.Canım ben bitirdim bugun senin duayi
Teşekkür ederim canımm duşünmeniz yeterli:)İyi olmana sevindim tatlim. Birdemete katiliyorum benden sobra sendr tabiki cunku bu ay senin ayin hayirlisiyla.
Canım ben şuan Ankara'dayım ama aslen narlidereliyim.2005-2011 yılları arası yıldız MH de oturdum :))Buca Sirinyer canim.Sen..
Yok hayatim olur mu :) bu grup bitince yine doneriz bir sira daha onda da insAllah hayirli dogumlar icin okuruzBen en son olurum kızlar sorun değil,onceligimiyunus_ciklet e verebilirim.ama en son olupta dona kalmayayim hahahahaha:)))))
Olsun canım bişey olmaz Allah hepimizin gönlüne göre versin yeterki bir kişi sonrası ne farkeder,ben seneye kadar Hamilelik düşünmüyorum tabi yine nasip.oglum 27 aylık tek baktığım için biraz daha büyüsün diyorumV
CaNim Allah razi olsun nasibini cevirme.Olsun
Acaba bu testlerin markasindan mi daha koyu olmadi gerekiyor tatlim ya. Markasi nedir bunun?Buay ki ovulasyon testim regl 28 gunde bir 14 nisanda regl oldum Reglimin 11 gunu ovs akintim oldu muhtemelen bugunde catladin bugun 14.gunum.Yakiyi detayli anlatirim
Yemek yeme olayin nasil ozlemim basladin mi? Dikisler ne zmn alinacak?Teşekkür ederim canımm duşünmeniz yeterli:)
Bana da öyle geldi,sanki T tam koyu değil gibiAcaba bu testlerin markasindan mi daha koyu olmadi gerekiyor tatlim ya. Markasi nedir bunun?
Sagol cnm Allah razi olsunzuleyha83 arkadaşımız içinde nasip olursa ptesi ona başlıyorum.
Whiteandblue canım sen dua dağılımını yapsan yine,ben bi oturdum mu 5 ini bir kaç saate bitireyim diyorum.hem dediğin gibi hızlı gitsin hepimiz bekliyoruz.zuleyha dan sonra hayatsn a başlayalım bence
Ne dersiniz arkadaşlar???
Merateck marka canim.en koyu boyle 13.gun iste.belki sivi alimimdan kaynakli olabilir.Canim Meryem suteaini kime okuyacagiz..Bana da öyle geldi,sanki T tam koyu değil gibi
Whiteandblue canım ütü bitti mı ogluslar nasıl
Bitti canim bende bittim . tek utuye baksam cabuk biter de oglanlari da doyur yemek yap. Birde kocamin ozel siparisi vardi onu yaptim. Cocuklari uyutuyorum cnm.Whiteandblue canım ütü bitti mı ogluslar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?