Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cuma gününden itibaren Whiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET YA RABBİM." 28 Nisan Cuma başlıyor, 1 Mayis Pazartesi akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn4-2
@zuleyha834-1
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 4
Pamuk13 4
@Whiteandblue4
muzikk04 4
@Birdemetumut 5-5
O ovuc23 4
yunus_ciklet 4

ALLAH KABUL ETSİN.

Tesekkur ederim canim
Tamam canim sagol @Birdemetumut sitasini bana vermek isterse alabilrim

Ay deme gelmesin cnm ya kirmizi olan

Hoş geldin arkadasim:)

Senin bu sorularina bayiliyorum

Yemek yeme olayin nasil ozlemim basladin mi? Dikisler ne zmn alinacak?
Sorma kuzumm dunden beri acliktan ölcem sandım..normalde sıksık yerim az yerim..gundüz corba ictim.okuldan bi arkadasim geldi corba yapti icirdi sagolsun.ama agzimi biraz daha acabiliyorum şükür..tüküreğimi yutamiyodum Allah im o bile be buyuk nimetmis.

Selam kizlar .. yeni gelenler hosgeldiniz ..
Whiteandblue canim 3 tane okudum 2 kaldi onlarida bitirince yazarim cnm..

Benim bugun kasikta sancilarim devam etti uzaninca sol kasigimda dokundugum zaman batma oluyo , gebeliktir diye unuda kapilip hayal kirikligi yasamak istemiyorum , bol bol sabir cekiyorum henuz 12 gun var bata ..

Selam kizlar .. yeni gelenler hosgeldiniz ..
Whiteandblue canim 3 tane okudum 2 kaldi onlarida bitirince yazarim cnm..

Benim bugun kasikta sancilarim devam etti uzaninca sol kasigimda dokundugum zaman batma oluyo , gebeliktir diye unuda kapilip hayal kirikligi yasamak istemiyorum , bol bol sabir cekiyorum henuz 12 gun var bata ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…