- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.101
Ne kadar once sivi alimini birakiyorsunMerateck marka canim.en koyu boyle 13.gun iste.belki sivi alimimdan kaynakli olabilir.Canim Meryem suteaini kime okuyacagiz..
Ekliyorum cnm o zmn. Yeni liste paylasirim.Benide ekleyinn
Tamam kime okunacaksa okurum nasipse..Ekliyorum cnm o zmn. Yeni liste paylasirim.
Bana okunuyor canim. 4 adet pazartesi aksama kadar. Allah kabul etsin.Tamam kime okunacaksa okurum nasipse..
Ya calistigim icin ben bide diyet icin bol sivi tuketiyorum mesela bugun isten cikmadan 17.30 yakin su ictim eve geldim testi 19.30 da yaptim yaklasik 2 saat.Ne kadar once sivi alimini birakiyorsun
Canim nasilsin? Nedir son durumlar?
Sagol cnm Allah razi olsun
Tamam canim pazartesiye kadar insaallah tamamlar yazarim bana ne kadar sure varBana okunuyor canim. 4 adet pazartesi aksama kadar. Allah kabul etsin.
Normal cnm bende 2 saate yaptim. Bazi testler cok duyarli bazilari degil. Senin testin duyarliligi az olabilir.Ya calistigim icin ben bide diyet icin bol sivi tuketiyorum mesela bugun isten cikmadan 17.30 yakin su ictim eve geldim testi 19.30 da yaptim yaklasik 2 saat.
Tamam canim sagol @Birdemetumut sitasini bana vermek isterse alabilrimCuma gününden itibarenWhiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET YA RABBİM." 28 Nisan Cuma başlıyor, 1 Mayis Pazartesi akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
@hayatsn4-2
@zuleyha834-1
sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 4
Pamuk13 4
@Whiteandblue4
muzikk04 4
@Birdemetumut 5-5
O ovuc23 4
yunus_ciklet 4
ALLAH KABUL ETSİN.
Ay deme gelmesin cnm ya kirmizi olanNe agrim var ne sizim. Sadece gazim var on dakika namazi zor kiliyorum gaz geliyor. Baska da birsey yok. Onuncu gun goguslerim cook agrirdi kistlerden dolayi bakalim yarin da o agri baslarda ahan da kirmizi geliyor demektir. Ben Rabbime sigindim olursa cok sukur olmazsa devam..
Hoş geldin arkadasim:)valla bana en mantıklı yakı gelmişti sagına yatarsan oğlan soluna yatarsan kız diye regl bitiminden sonra 3 gün yakı kaldı hiç kalkmadan yattım ama sağ sol pek hatırlamıyorum denilenene göre yumurtlamadan önce sperm olursa erkek spermler oluyor kız sperler kalıyormuş daha dayanıklıymış yumurtyı da görünce ilk kız gidiyormuş.E artık bakalım nasıl olacak bat a 15 gün varr..
Ayy ne guzel cnm gormussun yavrunu.gecmis olsun oncesinde yoktu hamilelikle mi basladiCanım bende okudum bitti Allah kabul etsin bu arada hastahaneden geldim tiroit çıktı yarın dahiliyeye gitçem uygun bulursa ilaç yazacaklar yavruyu da gördüm benden böyle kızlar
Sagol cnm:)Benim iki çocuğumda aralık ocak arasında oldu takvime göre erkek olması gerek. biri erkek biri kiz. Bence takılma takvimlere
Senin bu sorularina bayiliyorumYakı mı? Nasıl yani canım anlamadım bişey
Mesala sen hiç ovu testi kullandın mı takip amaçlı?
Adet dongun ne kadar?
Kaç gün sürüyor?
Genelde adettin ilk gününden başlayarak kaçıncı gün yumurtlaman?
İlişki denemen ne zaman oldu?
Çok sordum ama :)))
Sağlıkla sihatle kızın olur inşallah :))
Yokk okuruz kuzumm merak etmeBen en son olurum kızlar sorun değil,onceligimiyunus_ciklet e verebilirim.ama en son olupta dona kalmayayim hahahahaha:)))))
Sorma kuzumm dunden beri acliktan ölcem sandım..normalde sıksık yerim az yerim..gundüz corba ictim.okuldan bi arkadasim geldi corba yapti icirdi sagolsun.ama agzimi biraz daha acabiliyorum şükür..tüküreğimi yutamiyodum Allah im o bile be buyuk nimetmis.Yemek yeme olayin nasil ozlemim basladin mi? Dikisler ne zmn alinacak?
Bencede cnm daha koyu olmali..testten mi acaba sivi alimina dikkat etMerateck marka canim.en koyu boyle 13.gun iste.belki sivi alimimdan kaynakli olabilir.Canim Meryem suteaini kime okuyacagiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?