Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bugun giremedim hic is sonrasi arkadaslarla carsiya ciktik bi cafede oturduk keyif yaptik biraz .. bugun hafif bi basagrim var omuzlarim tutulmus biri bi guzel masaj yapsa fena olmaz di yani ..

O ovuc23 cnm sen ne alemdesin ?

Benimde 14 15 gun var guzel habeler ums.

Senin bu sorularina bayiliyorum
Evet bayagi detayliydi kacina cvp verebildim bilmiyorum .yaki regl bitiminden heme sonra sabah poponun tam ustune bele yapisiyor 3vgun kaliyorvbildigin rczaneden aliniyor.o 3 gun icinde mutlaka iliski olmali.3 fun cikariyorsun Amamci tahmi asagi crkip yumusamasini sagliyormus spermlerin gecisini hizlandiriyormus.Bende dahavyumurta bile yoktu ama boyle yapiliyormusu.Usulu boyle..

C
Bugun giremedim hic is sonrasi arkadaslarla carsiya ciktik bi cafede oturduk keyif yaptik biraz .. bugun hafif bi basagrim var omuzlarim tutulmus biri bi guzel masaj yapsa fena olmaz di yani ..

. Canım ben bildiğin temizlik modundayım işten geldim cam çerceve sildim şimdi oturdum kendim için kalan 2 adet meryem süresiniz okudumkasık ağrım devam ediyor ya seninde sefan olsun hayatım iyi yapmıssın

Tamam canim pazartesiye kadar insaallah tamamlar yazarim bana ne kadar sure var
Tamam canim pazartesiye kadar insaallah tamamlar yazarim bana ne kadar sure var

Canim siramiz muhtemel su sekilde olacak
1.Whiteandblue(okunuyor)1 mayis son
2.zuleyha83
3.hayatsn
4.bursalim 123
5.yunus_ciklet
6.birdemetumut

Ay deme gelmesin cnm ya kirmizi olan
vallaha tatlı krizlerimde başladı. benim sanki kırmızılar gelecek gibi bakalım. böyle olunca iyi luyor aslında tutmadı deyip relax oluyorum.
beyaz bı akıntı başladı kokusuz öğleden snra. adet zamanına yakın olmamış hiç baktım dmeşhuur defterime. inşallah tutmuştur.

maşallah canım keşke yakın lsak bende bakardım sana minki getirip canım benim. Allah şfa versin tez zamanda cnm. 1000 ya şafi çektim sana Rabbim kabul etsin şifa versin çabucak iyileş inşallah.

tukuruk yutma olayı faranjıt olunca oluyor bende. ayy çok haklısın cnm buyuk nımet vallaha.

ay züleyhamm 10 günüm kaldı vallaha tatlı nöbetim başladı benim tutmadı bu ay galiba yaaa

hemen geliyorum masaj kremimi alıp. jetimi hazırlatıyrum cnm 1 saate ordayım :)

Tesekkur ederim canim pazartresiye bitircem insaallah ben Kuran dan okudugum icin biraz agir okuyorum okudukca yazacagim
canım istersen türkçe mealden oku çabuk gidiyor. çalışıyorsun ya nasıl kolay olursa senın ıcın. okudukca ezberlıyr ınsan ben baya bakmadan meal ezberlıyrum yanı

Yakı yi biliyorum da alakayı cozememistim.ilk defa duyuyorum,ilginçmis..Ee ozaman erkek spermlerine daha etki etmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…