- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.121
Tesekkur ederim hosbuldum.Mutlu oldum araniza katilmaktanHoş geldin arkadasim:)
Benimde 14 15 gun var guzel habeler ums.Selam kizlar .. yeni gelenler hosgeldiniz ..
Whiteandblue canim 3 tane okudum 2 kaldi onlarida bitirince yazarim cnm..
Benim bugun kasikta sancilarim devam etti uzaninca sol kasigimda dokundugum zaman batma oluyo , gebeliktir diye unuda kapilip hayal kirikligi yasamak istemiyorum , bol bol sabir cekiyorum henuz 12 gun var bata ..
Evet bayagi detayliydi kacina cvp verebildim bilmiyorum .yaki regl bitiminden heme sonra sabah poponun tam ustune bele yapisiyor 3vgun kaliyorvbildigin rczaneden aliniyor.o 3 gun icinde mutlaka iliski olmali.3 fun cikariyorsun Amamci tahmi asagi crkip yumusamasini sagliyormus spermlerin gecisini hizlandiriyormus.Bende dahavyumurta bile yoktu ama boyle yapiliyormusu.Usulu boyle..
Senin bu sorularina bayiliyorum
. Canım ben bildiğin temizlik modundayım işten geldim cam çerceve sildim şimdi oturdum kendim için kalan 2 adet meryem süresiniz okudumkasık ağrım devam ediyor ya seninde sefan olsun hayatım iyi yapmıssın
Tamam canim pazartesiye kadar insaallah tamamlar yazarim bana ne kadar sure var
Tamam canim pazartesiye kadar insaallah tamamlar yazarim bana ne kadar sure var
vallaha tatlı krizlerimde başladı. benim sanki kırmızılar gelecek gibi bakalım. böyle olunca iyi luyor aslında tutmadı deyip relax oluyorum.Ay deme gelmesin cnm ya kirmizi olan
Tabiki ni dimik,gönülden dua etmen yeter istediğin sıra olsun arkadaşım :))))
Sorma kuzumm dunden beri acliktan ölcem sandım..normalde sıksık yerim az yerim..gundüz corba ictim.okuldan bi arkadasim geldi corba yapti icirdi sagolsun.ama agzimi biraz daha acabiliyorum şükür..tüküreğimi yutamiyodum Allah im o bile be buyuk nimetmis.
ay züleyhamm 10 günüm kaldı vallaha tatlı nöbetim başladı benim tutmadı bu ay galiba yaaaSelam kizlar .. yeni gelenler hosgeldiniz ..
Whiteandblue canim 3 tane okudum 2 kaldi onlarida bitirince yazarim cnm..
Benim bugun kasikta sancilarim devam etti uzaninca sol kasigimda dokundugum zaman batma oluyo , gebeliktir diye unuda kapilip hayal kirikligi yasamak istemiyorum , bol bol sabir cekiyorum henuz 12 gun var bata ..
Nediyim:)))taksit taksit sormaktansa,bir çırpıda bitti hahahahaha:)))))))))
Senin bu sorularina bayiliyorum
hemen geliyorum masaj kremimi alıp. jetimi hazırlatıyrum cnm 1 saate ordayım :)
Whiteandblue canım O ovuc23 için kalan 2 meryem süresini okudum.Şimdi seninkine başlıyorum inşallah.
canım istersen türkçe mealden oku çabuk gidiyor. çalışıyorsun ya nasıl kolay olursa senın ıcın. okudukca ezberlıyr ınsan ben baya bakmadan meal ezberlıyrum yanıTesekkur ederim canim pazartresiye bitircem insaallah ben Kuran dan okudugum icin biraz agir okuyorum okudukca yazacagim
Yakı yi biliyorum da alakayı cozememistim.ilk defa duyuyorum,ilginçmis..Ee ozaman erkek spermlerine daha etki etmezmiEvet bayagi detayliydi kacina cvp verebildim bilmiyorum .yaki regl bitiminden heme sonra sabah poponun tam ustune bele yapisiyor 3vgun kaliyorvbildigin rczaneden aliniyor.o 3 gun icinde mutlaka iliski olmali.3 fun cikariyorsun Amamci tahmi asagi crkip yumusamasini sagliyormus spermlerin gecisini hizlandiriyormus.Bende dahavyumurta bile yoktu ama boyle yapiliyormusu.Usulu boyle..
Yumurtlamadan once oldugu icin erkek spermler oluyo kiz spermler hazir yumurtayi bekliyoYakı yi biliyorum da alakayı cozememistim.ilk defa duyuyorum,ilginçmis..Ee ozaman erkek spermlerine daha etki etmezmi
canım bat tarihini de yaz listeye ekleyelimYumurtlamadan once oldugu icin erkek spermler oluyo kiz spermler hazir yumurtayi bekliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?