Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Cnm 2 okuduysan 2 tanen kaldi 3 degil. Bi arkadas katildi oda okuyacak sagolsun

Cnm 2 okuduysan 2 tanen kaldi 3 degil. Bi arkadas katildi oda okuyacak sagolsun

Yoktu evet hatta hamile kalmadan önce yaptırmıştım bi çıkmamıştı gördüm evet görüncede bebeği erkek hissettim

PNur buyuk para yatırırım ki kızın olacak. sen de şu oldu erkek dusuneyım kız olursa suprız olur. sen fazla kaptırdın bu dusunceye cnm. ben bıle cınsıyete su durumda bu kadar takılmıyrum ıkı oglum oldugu halde başka sansım da olmayacak hanı sezeryanlıyım. senın erkek dahı olsa bır sansın daha olabılır unutma bunu ve relax ol. şu an sadece saglıklı olmasını dusun gerısını dusunme. benım su anda amacım hamıle kalmak bakalım o dongude hamıle kalabılecek mıyım? esımın spermlerı buna musaıt mı? ck sukur sıgara vs kotu alışkanlıgımız yok evımıze gırmez ama kılosu yerınde masallah. Rabbıme teslım ol canım hayırlısını dıle.

Cnmm gercekten mi benim icin mi okudun?Allah razi olsun senden Rabbim ginlune gore versin..duygulandim simdi..biraz sulu gozumdur:))cidden duygulandim..cok tesekkur ederim

Yok canım aslında ben çok teslim biriyimdir ama şu gerçek kız olmasını çok istiyorum ya bu insanın doğasında var bi olayı görünce yaşayınca hep bi adım sonrasını merak etmek hamile kalıncada insan cinsiyete odaklanıyor kalırsın canım inş gönlüne göre çokta stres yapmadan doğru zamanda

Cnmm gercekten mi benim icin mi okudun?Allah razi olsun senden Rabbim ginlune gore versin..duygulandim simdi..biraz sulu gozumdur:))cidden duygulandim..cok tesekkur ederim
zikirimi çekiyrdum senin yazını gorunce aklıma geldi kendim bile hasta lsam çocuklar hasta lsa cekerım daha cabuk ıyılesıyr gıbı geliyor. ne biliyim hersey Rabbimin elinde isteyin kulum vereyim demiş. bende senin için şifa istedim tez zmaanda inşallah.

inşallah cnm hiç stres yapmıyrum olmadı gıbı geliyr bu ay nedense. umudum yok. olursa suprız olur. tatlı krızım basladı benım hafıften gguslerde başladı sızlamaya. kırmızılara yol acıldı. akıntı belkı adet habercısıdır. gaz neyın nesı oonu cozemedım ama olmadı gıbı. pazartesi dollendı yumurta az da olsa bı belirti olurdu herhalde. 10 gun var bata

Bende bu ay hamile kaldığını düşünüyorum senin sıkı çalıştın ilk başlarda hiç belirti vermiyor ztn ben hamile kalmadığım aylar kendimi hamile hissettim hamile kaldığım ay bu ay olmadı sanki dedim

Yok tam aksine bak simdi yumurta yok daha iliski oldu erkek spermlerin yasam kalitesi az dokuluyor kizlar yumurtayi bekliyo yumurta catladiginda kiz dolluyi anlatabildim mi
Cnm bu eczaneden aldigin kullandigin sey ney ben mi kacirdim acaba?sen kullandin mi?2.cocugun mu olacak cnm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…