- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.161
Bilmiyoorum ki Nurum artık hakkımızda hayırlısı olsun. umutsuzum bu ay ama sıkıntı yok özlemlerle devam ederım ınsAllah zuleyhanın ve didarın tutmustur kızcelerı.Bende bu ay hamile kaldığını düşünüyorum senin sıkı çalıştın ilk başlarda hiç belirti vermiyor ztn ben hamile kalmadığım aylar kendimi hamile hissettim hamile kaldığım ay bu ay olmadı sanki dedim
Haha ettim dimi bu arada senin dört taneyi de okudum canım Allah kabul etsin
ya varya salak oldum yazıyı okuyrum yazana bakıyorum deli ettin kız gece geceee
Valla Demet in dedigi gibi hep kiz hissettim bende cnm..demekki hamilelikle basladi ilac kullanabiliyo musun ama uygunmuymusYoktu evet hatta hamile kalmadan önce yaptırmıştım bi çıkmamıştı gördüm evet görüncede bebeği erkek hissettim
Anliyorum cnm:)Yok özlemcim öğrenmeyim ya
ne guzel birlikte bekliiyecez heyecani hep birlikte ayni anda yasiyacaz..Benimde 14 15 gun var guzel habeler ums.
Iyi etmisin cnm yanlizfazlada yorma kendini cnm .. valla uzun suredir cikmiyorduk iyi oldu kafam dagildi biraz.. benimde aslinda evde cook isim var ama cocuklardi evdi isti derken firsatim yok yaa .C
. Canım ben bildiğin temizlik modundayım işten geldim cam çerceve sildim şimdi oturdum kendim için kalan 2 adet meryem süresiniz okudumkasık ağrım devam ediyor ya seninde sefan olsun hayatım iyi yapmıssın
demetcim tutmazsa bile ki ins tutmustur , stres yapmayalim oluruna ve akisina birakalim gun gun artiririz iliski gunleriniay züleyhamm 10 günüm kaldı vallaha tatlı nöbetim başladı benim tutmadı bu ay galiba yaaa
Super olurdu canim benim cok dusuncelisin yaa sennhemen geliyorum masaj kremimi alıp. jetimi hazırlatıyrum cnm 1 saate ordayım :)
Senmi benmi , bu kizne diyor diye dusunuyorum baskasindan bahsediyormus gibi , deliiiiii kiz
ya varya salak oldum yazıyı okuyrum yazana bakıyorum deli ettin kız gece geceee
canım bat tarihini de yaz listeye ekleyelim
9 mayis bat canim
zuleyha83 cnm bat neydi listeye ekleyelim
Ne guzel o ekranda gorup haretlerininizlemek cok heyecanli oluyo .. canim benkm once can sagligi sonra cinsiyeti istiyo nefis iste , Rabbim tattirsin bi kizceye anne olmayi .. hepimize insCanım iyidi kıpır kıpırdı 10 hafta 2 günlükmüş görünce erkek gibi geldi
cancazim 3 tane okudum toplamda 5'er okuyacaz diye 2 kaldi yazdimCnm 2 okuduysan 2 tanen kaldi 3 degil. Bi arkadas katildi oda okuyacak sagolsun
Senin Allah kalbine gonlune versin iyi yurekli insan ,ne guzel dusunmussun Allah razi olsun senden ozlemi dusunup okumussunzikirimi çekiyrdum senin yazını gorunce aklıma geldi kendim bile hasta lsam çocuklar hasta lsa cekerım daha cabuk ıyılesıyr gıbı geliyor. ne biliyim hersey Rabbimin elinde isteyin kulum vereyim demiş. bende senin için şifa istedim tez zmaanda inşallah.
Amin canim sagolasin Sevdim grubi iyiki soyledinekliyorum uğur getirsin inşallah
agzina saglik canim. Allah kabul etsin.Haha ettim dimi bu arada senin dört taneyi de okudum canım Allah kabul etsin
gecen ay da ayni oldu diyorsan gerek yok canim. insAllah tutunmustur bir kizce..Daha dami yapayim
hic stres yapmiyorum tatlim. bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur vaktimiz var insAllah. Rabbim saglik versin gerisi bos.ne guzel birlikte bekliiyecez heyecani hep birlikte ayni anda yasiyacaz..
Iyi etmisin cnm yanlizfazlada yorma kendini cnm .. valla uzun suredir cikmiyorduk iyi oldu kafam dagildi biraz.. benimde aslinda evde cook isim var ama cocuklardi evdi isti derken firsatim yok yaa .
demetcim tutmazsa bile ki ins tutmustur , stres yapmayalim oluruna ve akisina birakalim gun gun artiririz iliski gunlerini
Super olurdu canim benim cok dusuncelisin yaa senn
Senmi benmi , bu kizne diyor diye dusunuyorum baskasindan bahsediyormus gibi , deliiiiii kizhahahah
Ne guzel o ekranda gorup haretlerininizlemek cok heyecanli oluyo .. canim benkm once can sagligi sonra cinsiyeti istiyo nefis iste , Rabbim tattirsin bi kizceye anne olmayi .. hepimize ins
cancazim 3 tane okudum toplamda 5'er okuyacaz diye 2 kaldi yazdim
Senin Allah kalbine gonlune versin iyi yurekli insan ,ne guzel dusunmussun Allah razi olsun senden ozlemi dusunup okumussun
Özlemim bugün dahiliyye gitçem ilaç işine o karar vercek sanırım kullanmam gerekiyormuşValla Demet in dedigi gibi hep kiz hissettim bende cnm..demekki hamilelikle basladi ilac kullanabiliyo musun ama uygunmuymus
Anliyorum cnm:)
Dahiliye veya gebel cerrah bajiyorcnmÖzlemim bugün dahiliyye gitçem ilaç işine o karar vercek sanırım kullanmam gerekiyormuş
Geçmiş olsun canım stres yapma ilaçla dengeliyorlarÖzlemim bugün dahiliyye gitçem ilaç işine o karar vercek sanırım kullanmam gerekiyormuş
Sen nasıl tatlı birisin Demetimmmmzikirimi çekiyrdum senin yazını gorunce aklıma geldi kendim bile hasta lsam çocuklar hasta lsa cekerım daha cabuk ıyılesıyr gıbı geliyor. ne biliyim hersey Rabbimin elinde isteyin kulum vereyim demiş. bende senin için şifa istedim tez zmaanda inşallah.
Sağlıklı olsun da canım ne mutlu ki bir can var içimiz de,nice kadının cabaladigi belki de servetini yığıp bulamadığı bir can.cok şükür bin şükür.allah nazardan esirgesin.saglikli haberleri olsun hep insallahCanım iyidi kıpır kıpırdı 10 hafta 2 günlükmüş görünce erkek gibi geldi
Hiiii erkeklerin spermini öldürüyor o zaman,kızların spermini dollemeye yardımcı oluyor yakıYok tam aksine bak simdi yumurta yok daha iliski oldu erkek spermlerin yasam kalitesi az dokuluyor kizlar yumurtayi bekliyo yumurta catladiginda kiz dolluyi anlatabildim mi
Birinci sayfa da yazar canımWhiteandblue canım sessizcekimsesizce hamilelikten önce bir yöntem denemişmiydi ben oraları takip edemedim
Himmm takma anladım şimdi yakı yöntemi kız icinYani yumurtlama gunu erkek oncrsi kiz oluyor benim bildigim..kiz kromozomlu spermler fazla omurlu oldugu icin yumurtayi bekleyip dolluyor mus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?