Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bilmiyoorum ki Nurum artık hakkımızda hayırlısı olsun. umutsuzum bu ay ama sıkıntı yok özlemlerle devam ederım ınsAllah zuleyhanın ve didarın tutmustur kızcelerı.

Benimde 14 15 gun var guzel habeler ums.
ne guzel birlikte bekliiyecez heyecani hep birlikte ayni anda yasiyacaz..

Iyi etmisin cnm yanlizfazlada yorma kendini cnm .. valla uzun suredir cikmiyorduk iyi oldu kafam dagildi biraz.. benimde aslinda evde cook isim var ama cocuklardi evdi isti derken firsatim yok yaa .

ay züleyhamm 10 günüm kaldı vallaha tatlı nöbetim başladı benim tutmadı bu ay galiba yaaa
demetcim tutmazsa bile ki ins tutmustur , stres yapmayalim oluruna ve akisina birakalim gun gun artiririz iliski gunlerini

hemen geliyorum masaj kremimi alıp. jetimi hazırlatıyrum cnm 1 saate ordayım :)
Super olurdu canim benim cok dusuncelisin yaa senn

ya varya salak oldum yazıyı okuyrum yazana bakıyorum deli ettin kız gece geceee
Senmi benmi , bu kizne diyor diye dusunuyorum baskasindan bahsediyormus gibi , deliiiiii kiz hahahah
canım bat tarihini de yaz listeye ekleyelim
9 mayis bat canim

zuleyha83 cnm bat neydi listeye ekleyelim

Canım iyidi kıpır kıpırdı 10 hafta 2 günlükmüş görünce erkek gibi geldi
Ne guzel o ekranda gorup haretlerininizlemek cok heyecanli oluyo .. canim benkm once can sagligi sonra cinsiyeti istiyo nefis iste , Rabbim tattirsin bi kizceye anne olmayi .. hepimize ins

Cnm 2 okuduysan 2 tanen kaldi 3 degil. Bi arkadas katildi oda okuyacak sagolsun
cancazim 3 tane okudum toplamda 5'er okuyacaz diye 2 kaldi yazdim

Senin Allah kalbine gonlune versin iyi yurekli insan ,ne guzel dusunmussun Allah razi olsun senden ozlemi dusunup okumussun

ay benim adet yaklasti cok ruya gormeye basladim yine. Rabbim hayra cikarsin insAllah. Cok ruya goruncede bi mana aramak sacma geliyor. dusun ki ruyamda iste benim stilimdeki kizlari bile gordum yani o derece.

hic stres yapmiyorum tatlim. bu ay olmazsa onumuzdeki ay olur vaktimiz var insAllah. Rabbim saglik versin gerisi bos.

Sen nasıl tatlı birisin Demetimmmm

Canım iyidi kıpır kıpırdı 10 hafta 2 günlükmüş görünce erkek gibi geldi
Sağlıklı olsun da canım ne mutlu ki bir can var içimiz de,nice kadının cabaladigi belki de servetini yığıp bulamadığı bir can.cok şükür bin şükür.allah nazardan esirgesin.saglikli haberleri olsun hep insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…