- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.181
Sende oylesin cnm benim.. Hepinizi cooook seviyorum.Sen nasıl tatlı birisin Demetimmmm
Yok cnm yumurtlsmaya bir gun kala birakti o. Vajinal dus yapmadi. İnsAllah kizi tutunmusturWhiteandblue canım @sessizcekimsesizce hamilelikten önce bir yöntem denemişmiydi ben oraları takip edemedim
Canım bu testlerde anormallik yok ise yapmaya devam etmelisin,c ve t aynı koyulukta olmalı hatta t bir tık daha koyu olmalı ki 24-72 saat içinde tekrar t çizgisi açılacak o zaman yumurtan çatlamış olucam yani pic olacak..Daha dami yapayim
Alemsin demet:))) inşallah o programda kk gibi kokoş kızın olur,karakter olarak değil de gorunusdeki gibi süslü pusluay benim adet yaklasti cok ruya gormeye basladim yine. Rabbim hayra cikarsin insAllah. Cok ruya goruncede bi mana aramak sacma geliyor. dusun ki ruyamda iste benim stilimdeki kizlari bile gordum yani o derece.
İnş canım inş benim gibiymiş oda :)Yok cnm yumurtlsmaya bir gun kala birakti o. Vajinal dus yapmadi. İnsAllah kizi tutunmustur
Valla bana benzerse hiic suslu olmaz da abartidan hic hoslanmadim sadelikten yanayim hep. Dusun ki 33 yasinda fondoten vurmadim yuzume ki cillerim oldugu halde. Cok suslu olmasin ici guzel olsun.merhametli salih kullardan olsun. Gunahtan haramdan iki yuzlulukten riyadan uzak dursun. İbadetlerini elinden geldigince yerine getirmeye calissin insAllah.Alemsin demet:))) inşallah o programda kk gibi kokoş kızın olur,karakter olarak değil de gorunusdeki gibi süslü puslu
Ee o zaman gönlünce olsun diyelim,sağlıklı olsun da en önemlisi bu :)Valla bana benzerse hiic suslu olmaz da abartidan hic hoslanmadim sadelikten yanayim hep. Dusun ki 33 yasinda fondoten vurmadim yuzume ki cillerim oldugu halde. Cok suslu olmasin ici guzel olsun.merhametli salih kullardan olsun. Gunahtan haramdan iki yuzlulukten riyadan uzak dursun. İbadetlerini elinden geldigince yerine getirmeye calissin insAllah.
Bu cumaya kadar zuleyhanin bitecek cnm. Pazartesiden cumaya kadar. Etiket yaparim bugun cnm.Whiteandblue canım ben hastalancam sanırım belirti var bir iki güne kesilirim herhalde,haftaya Züleyha için bir oturusda bitiririm nasipse,kişi dağılımında adet sayısını etiketlersin canim, yunus_ciklet arkadaşımızda katıldı ya duaya
Tabi ki en basi saglik canim. Ben izlemem sinir olurum hatta o programa nerden girdiyse ruyama da. Neyse insAllah saglikli hayirli bir kizcemiz olur hepimizin.Ee o zaman gönlünce olsun diyelim,sağlıklı olsun da en önemlisi bu :)
Bende tiplere sinir oluyorum hiç bakmam,aynen,aminnnnnnTabi ki en basi saglik canim. Ben izlemem sinir olurum hatta o programa nerden girdiyse ruyama da. Neyse insAllah saglikli hayirli bir kizcemiz olur hepimizin.
Niyetim . Allahim hayirli saglikli saliha, bi kiz evlat nasib et Allahim . AminBu cumaya kadar zuleyhanin bitecek cnm. Pazartesiden cumaya kadar. Etiket yaparim bugun cnm.
Allah kabul etsin bende öğle arası 1000 ya Evvel okuyup hepinize hediye edeceğim .Bugun bata 10 gun var. Sabahtan beri arada hafiften kasik agrim var adet olacakmis gibi gelip geciyor. Gazim var. Bugun goguslerimin agrimasi lazim her adetten on gun once cok sizlar sutyen takamam o derece. Su an hiic sizi yok. Beklemeye devam...Bugun cuma bool bool dua edelim arkadaslar. Bugun hic isim yok oglani okula gonderip duaya gecicem hayirlisiyla.
Evet henuz pozitif olmamis ama bazen pozitif olup cok catlaya biliyonyumurta bu yuzden eger adet dongusunu biliyorsa ona dikkat etmesi gerekir bi anda pic olursa oglani kapabilir .. :) bilgi olsun dedim sessizce pozitif oldugu gun iliski olmus ve ertesi gun catlamis yumurtaCanım bu testlerde anormallik yok ise yapmaya devam etmelisin,c ve t aynı koyulukta olmalı hatta t bir tık daha koyu olmalı ki 24-72 saat içinde tekrar t çizgisi açılacak o zaman yumurtan çatlamış olucam yani pic olacak..
Ama burda sanki daha yumurtlamamissin
Bende oyle kokos biri degilimdir hic .. ama makyajimi yaparim abartili olmamak kaydiyla. Ruyan hayir olsun ins canimValla bana benzerse hiic suslu olmaz da abartidan hic hoslanmadim sadelikten yanayim hep. Dusun ki 33 yasinda fondoten vurmadim yuzume ki cillerim oldugu halde. Cok suslu olmasin ici guzel olsun.merhametli salih kullardan olsun. Gunahtan haramdan iki yuzlulukten riyadan uzak dursun. İbadetlerini elinden geldigince yerine getirmeye calissin insAllah.
hadi ins gebelik habercisi olsun butun bu belirtiler . Zaten gebelik belirtisi olmasi icin henuz cok erken aslinda ama dikkat etmeden en ufak bi agriyi bile hamilelige yoruyoruz , ben oyleyim daha dogrusu .Bugun bata 10 gun var. Sabahtan beri arada hafiften kasik agrim var adet olacakmis gibi gelip geciyor. Gazim var. Bugun goguslerimin agrimasi lazim her adetten on gun once cok sizlar sutyen takamam o derece. Su an hiic sizi yok. Beklemeye devam...Bugun cuma bool bool dua edelim arkadaslar. Bugun hic isim yok oglani okula gonderip duaya gecicem hayirlisiyla.
bu senin ovu testi denemen ilkmi canim ?Koyulasma yenimi basliyo testimde bitti yaa,dun bos gecti artik bugune insaallah
AKŞAMKİ TESTE GÖRE KARAR VERKoyulasma yenimi basliyo testimde bitti yaa,dun bos gecti artik bugune insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?