Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
ay benim adet yaklasti cok ruya gormeye basladim yine. Rabbim hayra cikarsin insAllah. Cok ruya goruncede bi mana aramak sacma geliyor. dusun ki ruyamda iste benim stilimdeki kizlari bile gordum yani o derece.
Alemsin demet:))) inşallah o programda kk gibi kokoş kızın olur,karakter olarak değil de gorunusdeki gibi süslü puslu

Alemsin demet:))) inşallah o programda kk gibi kokoş kızın olur,karakter olarak değil de gorunusdeki gibi süslü puslu
Valla bana benzerse hiic suslu olmaz da abartidan hic hoslanmadim sadelikten yanayim hep. Dusun ki 33 yasinda fondoten vurmadim yuzume ki cillerim oldugu halde. Cok suslu olmasin ici guzel olsun.merhametli salih kullardan olsun. Gunahtan haramdan iki yuzlulukten riyadan uzak dursun. İbadetlerini elinden geldigince yerine getirmeye calissin insAllah.

Ee o zaman gönlünce olsun diyelim,sağlıklı olsun da en önemlisi bu :)

Bu cumaya kadar zuleyhanin bitecek cnm. Pazartesiden cumaya kadar. Etiket yaparim bugun cnm.

Bugun bata 10 gun var. Sabahtan beri arada hafiften kasik agrim var adet olacakmis gibi gelip geciyor. Gazim var. Bugun goguslerimin agrimasi lazim her adetten on gun once cok sizlar sutyen takamam o derece. Su an hiic sizi yok. Beklemeye devam...Bugun cuma bool bool dua edelim arkadaslar. Bugun hic isim yok oglani okula gonderip duaya gecicem hayirlisiyla.

Allah kabul etsin bende öğle arası 1000 ya Evvel okuyup hepinize hediye edeceğim .

Evet henuz pozitif olmamis ama bazen pozitif olup cok catlaya biliyonyumurta bu yuzden eger adet dongusunu biliyorsa ona dikkat etmesi gerekir bi anda pic olursa oglani kapabilir .. :) bilgi olsun dedim sessizce pozitif oldugu gun iliski olmus ve ertesi gun catlamis yumurta

Bende oyle kokos biri degilimdir hic .. ama makyajimi yaparim abartili olmamak kaydiyla. Ruyan hayir olsun ins canim

hadi ins gebelik habercisi olsun butun bu belirtiler . Zaten gebelik belirtisi olmasi icin henuz cok erken aslinda ama dikkat etmeden en ufak bi agriyi bile hamilelige yoruyoruz , ben oyleyim daha dogrusu .
Benim bugunde kasigimda sancim var belimede vuruyo bazen .

Koyulasma yenimi basliyo testimde bitti yaa,dun bos gecti artik bugune insaallah
bu senin ovu testi denemen ilkmi canim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…