- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.201
Aminnnnn inşallah canım,ağzına yüreğine sağlık.allah kabul eylesinArkadaşlar Sela ile Ezan arası okudugum 1001 "Ya Evvel "ismi şerife sayfadaki tüm arkadaşlarıma hediyemdir Salavatla Aminleyelim inşallah Rabbim hepimize bir kız çocuğu bağışlasın inşaallah.."
Teşekkür ederim canım .Allah kabul etsin .AminArkadaşlar Sela ile Ezan arası okudugum 1001 "Ya Evvel "ismi şerife sayfadaki tüm arkadaşlarıma hediyemdir Salavatla Aminleyelim inşallah Rabbim hepimize bir kız çocuğu bağışlasın inşaallah.."
ne guzel birlikte bekliiyecez heyecani hep birlikte ayni anda yasiyacaz..
Iyi etmisin cnm yanlizfazlada yorma kendini cnm .. valla uzun suredir cikmiyorduk iyi oldu kafam dagildi biraz.. benimde aslinda evde cook isim var ama cocuklardi evdi isti derken firsatim yok yaa .
demetcim tutmazsa bile ki ins tutmustur , stres yapmayalim oluruna ve akisina birakalim gun gun artiririz iliski gunlerini
Super olurdu canim benim cok dusuncelisin yaa senn
Senmi benmi , bu kizne diyor diye dusunuyorum baskasindan bahsediyormus gibi , deliiiiii kizhahahah
Ne guzel o ekranda gorup haretlerininizlemek cok heyecanli oluyo .. canim benkm once can sagligi sonra cinsiyeti istiyo nefis iste , Rabbim tattirsin bi kizceye anne olmayi .. hepimize ins
cancazim 3 tane okudum toplamda 5'er okuyacaz diye 2 kaldi yazdim
Senin Allah kalbine gonlune versin iyi yurekli insan ,ne guzel dusunmussun Allah razi olsun senden ozlemi dusunup okumussun
inş. Canım Allah hepimize versin gönlümüzdekilerine guzel birlikte bekliiyecez heyecani hep birlikte ayni anda yasiyacaz..
Iyi etmisin cnm yanlizfazlada yorma kendini cnm .. valla uzun suredir cikmiyorduk iyi oldu kafam dagildi biraz.. benimde aslinda evde cook isim var ama cocuklardi evdi isti derken firsatim yok yaa .
demetcim tutmazsa bile ki ins tutmustur , stres yapmayalim oluruna ve akisina birakalim gun gun artiririz iliski gunlerini
Super olurdu canim benim cok dusuncelisin yaa senn
Senmi benmi , bu kizne diyor diye dusunuyorum baskasindan bahsediyormus gibi , deliiiiii kizhahahah
Ne guzel o ekranda gorup haretlerininizlemek cok heyecanli oluyo .. canim benkm once can sagligi sonra cinsiyeti istiyo nefis iste , Rabbim tattirsin bi kizceye anne olmayi .. hepimize ins
cancazim 3 tane okudum toplamda 5'er okuyacaz diye 2 kaldi yazdim
Senin Allah kalbine gonlune versin iyi yurekli insan ,ne guzel dusunmussun Allah razi olsun senden ozlemi dusunup okumussun
Evet çok şükür Allah'ın verdiği de vermediğinde çok şükür ben bişey demiyorum ztnburası kız bebek topiği bende herkes gibi kızım olmasını istiyorumSağlıklı olsun da canım ne mutlu ki bir can var içimiz de,nice kadının cabaladigi belki de servetini yığıp bulamadığı bir can.cok şükür bin şükür.allah nazardan esirgesin.saglikli haberleri olsun hep insallah
Evet kız topigi,dualarımız herkese kız için.insallah kızımız gelsinEvet çok şükür Allah'ın verdiği de vermediğinde çok şükür ben bişey demiyorum ztnburası kız bebek topiği bende herkes gibi kızım olmasını istiyorum
evet canım bencede sanki koyulaşma var tekrardan akşam tekrar yapayım geçmi yumurtluyorum yeniden başka yumurtamı var bilemedim ovs akıntım 11.gün oldu bugün 15.gün. artık bakalımAKŞAMKİ TESTE GÖRE KARAR VER
Valla basta sevmedim simdi iyi ki diyorum onu almisim net anliyorum yaniWhiteandblue Cnm seninle benim ovu testi aynıydı dimi.tahta çubuk:)))) mayisda Alicam da aynısı ile mı takibe devam etsem?
Yazilari silindigi icin tekrar yaziyorum ustlerineKafam karisti ya tumurtladummi bana gore tumurtladim ama testler bi garip su gibi akinti ile uyandim
hemen test temin et cnm gunde 3 adet yap. bence yeni başlıyor bak gec yumurtluyr olabılırsınKoyulasma yenimi basliyo testimde bitti yaa,dun bos gecti artik bugune insaallah
Allah kabul etsin cnm ağzına sağlık.Allah kabul etsin bende öğle arası 1000 ya Evvel okuyup hepinize hediye edeceğim .
işteyim akşam giderken alıp yapayım..yumurtlarsam geç kalmış sayılmam değilmi ilişki olsun yani tekrar.hemen test temin et cnm gunde 3 adet yap. bence yeni başlıyor bak gec yumurtluyr olabılırsın
okdum inşaallah.Amin.Allah kabul etsin cnm ağzına sağlık.
EĞER BU AKŞAM YUMURTLARSAN NE KADAR NCE İLİŞKİ OLDU? 2-3-4 GUN ONCE BIRAKABILIRSIN CNMişteyim akşam giderken alıp yapayım..yumurtlarsam geç kalmış sayılmam değilmi ilişki olsun yani tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?