Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Anladim cnm ben bitince hmn basliyim diyorum belli olmaz belki erken yumurtluyorumdur. Bu ay hergun olsun sonraki aylar bakariz.
Sende bir agri vs var mi yumurtluyon bugun
Var canım 13martta başladı iki gün önce..Bugünde dev ediyor..Gidaklicam az kaldı hahahahaha :)))))

Hiiic alakasi yok canim cunku kuzenim de olmustu ameliyat 2 kizi 1 oglu var. Tek yumurtayla ne isler halleti der annemler :)
Cevabin için çok sagol akşamdan beri uykularım kaçtı şimdi içim rahatladı aslında bende üroloji doktoruna sordum öyle bişey olmaz dedi spermle yumurtanın alakası yok dedi gene de içim rahat etmedi ama şimdi rahatladım demekki eşim beni vazgeçirmek için dedi ama ben vazgecmicem

Aynen cnm erkegin istememesi normal aslinda. Benimki de basta istemefi sonra kendisi geldi son bir tane daha yapalim. Ben biliyorum ki 3. Kiz olsun erkek olsun 4. Yapsak mi der bana cunku cocuklari cok seviyor.

Simdi evde 26 ve 23 aylik iki bebe var biri gorumcemin onlara bakarken zorlanmiyorum. Eylulde baslasam tutsa mesela o ay diyelim haziranda dogsa ufakla aralari 3.5 yas olur buyukle 9 yas ideal mi kizlar yaa

Simdi evde 26 ve 23 aylik iki bebe var biri gorumcemin onlara bakarken zorlanmiyorum. Eylulde baslasam tutsa mesela o ay diyelim haziranda dogsa ufakla aralari 3.5 yas olur buyukle 9 yas ideal mi kizlar yaa
3 bucuk 4 yas ideal bence de benim de tam 3 yasinda oglum 4 yasa yakin olacak arasi olursa

Bencede aynen oyle olmus cnm..

Ben duymuştum canım.evet olabiliyor kimisi hem doktorla hem evde kendi takip ediyor.daha iyi olur.doktora da söylersin evde de testle takip edicem diye..O da bakar..Gerisi dua ile Allah'a kalmış..Netice de doktor yumurtanın durum boyutuna bakmış olur biraz daha garantili olur.bende düşünmedim değil.
Diğer hamile kalacak arkadaşlarım da düşünsün bunu,iki taraflı takip en en iyisi bence
hayatsn

Benimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beni
Bana da kendimde öyle geliyor ((
Ahhh elli kollu sağlıklı bir kızım olsa,bir oğlum bir kızım olur dükkanı kapatırım..Sonra çalışmayı düşünürüm biraz ikinciyide büyütunce..
Allah'ım duysun hepimizin sesini,nasip etsin hayırlısı ile insallah

Cnm o an gidisinde bakar soyler ama takibini sanmiyorum..aslinda bi sormak lazim..benimde bu dr konusu surda aklima geldi..hani solda olunca yumurta kiz bebek olma sansi cok denilir ya dr a baktirmak icin gitsemmi diye dusundum..

Cnm o an gidisinde bakar soyler ama takibini sanmiyorum..aslinda bi sormak lazim..benimde bu dr konusu surda aklima geldi..hani solda olunca yumurta kiz bebek olma sansi cok denilir ya dr a baktirmak icin gitsemmi diye dusundum..
Git canim kesinlikle,ne var soyleyinde doktora ben netten araştırıyorum herşey Allah'tan tabiki ama birde kız bebek olsun istiyorum diyin.netice de Kıbrıs da filan kız erkek sperm ayrımı yapıyorlar,var yani böyle bişey..Valla bende şu muayeneyi atlatirim hamilelik düşündüğümde gidip takip ettirmeyi düşünüyorum.benim sanki hep sağ kasigim ağrıyor,sol ağrısını hatırlamıyorum. üç gundur yine ağrım sağda.kocami yaklastirmayim bari tehlikeli donemim diyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…