- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Var canım 13martta başladı iki gün önce..Bugünde dev ediyor..Gidaklicam az kaldı hahahahaha :)))))Anladim cnm ben bitince hmn basliyim diyorum belli olmaz belki erken yumurtluyorumdur. Bu ay hergun olsun sonraki aylar bakariz.
Sende bir agri vs var mi yumurtluyon bugun
Cevabin için çok sagol akşamdan beri uykularım kaçtı şimdi içim rahatladı aslında bende üroloji doktoruna sordum öyle bişey olmaz dedi spermle yumurtanın alakası yok dedi gene de içim rahat etmedi ama şimdi rahatladım demekki eşim beni vazgeçirmek için dedi ama ben vazgecmicemHiiic alakasi yok canim cunku kuzenim de olmustu ameliyat 2 kizi 1 oglu var. Tek yumurtayla ne isler halleti der annemler :)
Aynen cnm erkegin istememesi normal aslinda. Benimki de basta istemefi sonra kendisi geldi son bir tane daha yapalim. Ben biliyorum ki 3. Kiz olsun erkek olsun 4. Yapsak mi der bana cunku cocuklari cok seviyor.Cevabin için çok sagol akşamdan beri uykularım kaçtı şimdi içim rahatladı aslında bende üroloji doktoruna sordum öyle bişey olmaz dedi spermle yumurtanın alakası yok dedi gene de içim rahat etmedi ama şimdi rahatladım demekki eşim beni vazgeçirmek için dedi ama ben vazgecmicem
Gozün aydin olsun cnm:)))gelmiş beklenen.cift cizgi nezaman silincek bakalimKizlarrr toplasin hele nihayet gıd gıd gıdakkkk hahahahaha:))) sanki hamile kalacakmisim gibi heyecan yaptım.testime bı bakın 10.45 de yaptım.digerlerini de hepsini bir atacağım buraya
3 bucuk 4 yas ideal bence de benim de tam 3 yasinda oglum 4 yasa yakin olacak arasi olursaSimdi evde 26 ve 23 aylik iki bebe var biri gorumcemin onlara bakarken zorlanmiyorum. Eylulde baslasam tutsa mesela o ay diyelim haziranda dogsa ufakla aralari 3.5 yas olur buyukle 9 yas ideal mi kizlar yaa
TEsekkur ederim canım şükür kavuşturana diyim :))) evet bakalım akşam üstü tekrar yaparım testiGozün aydin olsun cnm:)))gelmiş beklenen.cift cizgi nezaman silincek bakalim
WC ye gidebilirsin Cnm ama sıvı almayacaksinBat tarihin 2 nisan ben de birazdAn testini yapcam kasiklarimda ağır var yoksa yumurtam catlamayami başladı testi yaparken 4 saat hiç tuvalete gitmicezmi nasi dayan caz
Yok Cnm sadece sıvı alımı yok.wc ye gidilirWoooo 4 saatmi catlarim ben zaten o kadar bekleyene kdr. 2 saat diye okudum sanki ben ama.
Kolay gelsin canım..İnsan giremeden yapamıyor dimi :)))Ben evde temislik yapıyorum ama aklım hep burda biraz iş yapıyorum sonra gene buraya bakıyorum bağımlılık yaptı çok güzel bir topik oldu
Bencede aynen oyle olmus cnm..Bugün 19.gun
Bat 19 mart yani surda 4 gün sonra hastalancam gecikmezse.demekki ben adete 4 gün kala yumurtluyorum,2-3 gün kala da catliyordur arkasından hastalaniyorumdur..
Kızlar demekki ben oğluma adetimin ilk günkü ilişkiden hamile kaldım.(ilk gün leke olur bende,kesilmem) yumurtlama öncesi sonrası olan teori bende de tuttu %90
Ben duymuştum canım.evet olabiliyor kimisi hem doktorla hem evde kendi takip ediyor.daha iyi olur.doktora da söylersin evde de testle takip edicem diye..O da bakar..Gerisi dua ile Allah'a kalmış..Netice de doktor yumurtanın durum boyutuna bakmış olur biraz daha garantili olur.bende düşünmedim değil.Kizlar birsey danismak istiyorum kafam karisti. Dun gorumceme anlattim bir tane daha istedihmgimi kendisi bendrn 2 yas buyuk 5 ve 2 yasinda iki oglu var. Bana dedi ki yerinde olsam hem doktora takip ettiririm hemde evde kontrol ederim dedi. Acaba oyle birsry yapsam mi? Hic bu konuda doktora giden oldu mu hani kiz istiyorum yumurta takibi yaptirmak istiyorum desem ne tepki alirim aceba
Kalem kağıt al gün gün yaz canım.kolayliklar olsun insGunaydin canlar ..
sabah 6.30 da uyan cocuklari okula krese gotur alisveris yap derken ancak girebildim. Saat 8.30 itibariyle kirmizilarim geldi . Hadi bakalim bismillah
Bana da kendimde öyle geliyorBenimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beni
Siliklestigi gun catliyormus cnm. Bazen 3/4 gun hep kirmizi oldugu da oluyormus bu da yumurtanin olgunlastigini kabindan henuz cikmadigini nazlandigini gosteriyormus ayyy biz kadinlarin yumurtasi bile nazli. Bizim yumurtamiza tahammulumuz yok adamlar bizle ne yapsin
Cnm o an gidisinde bakar soyler ama takibini sanmiyorum..aslinda bi sormak lazim..benimde bu dr konusu surda aklima geldi..hani solda olunca yumurta kiz bebek olma sansi cok denilir ya dr a baktirmak icin gitsemmi diye dusundum..Kizlar birsey danismak istiyorum kafam karisti. Dun gorumceme anlattim bir tane daha istedihmgimi kendisi bendrn 2 yas buyuk 5 ve 2 yasinda iki oglu var. Bana dedi ki yerinde olsam hem doktora takip ettiririm hemde evde kontrol ederim dedi. Acaba oyle birsry yapsam mi? Hic bu konuda doktora giden oldu mu hani kiz istiyorum yumurta takibi yaptirmak istiyorum desem ne tepki alirim aceba
İdeal bence,ikiye bakan üçe de dörde de bakarSimdi evde 26 ve 23 aylik iki bebe var biri gorumcemin onlara bakarken zorlanmiyorum. Eylulde baslasam tutsa mesela o ay diyelim haziranda dogsa ufakla aralari 3.5 yas olur buyukle 9 yas ideal mi kizlar yaa
Git canim kesinlikle,ne var soyleyinde doktora ben netten araştırıyorum herşey Allah'tan tabiki ama birde kız bebek olsun istiyorum diyin.netice de Kıbrıs da filan kız erkek sperm ayrımı yapıyorlar,var yani böyle bişey..Valla bende şu muayeneyi atlatirim hamilelik düşündüğümde gidip takip ettirmeyi düşünüyorum.benim sanki hep sağ kasigim ağrıyor,sol ağrısını hatırlamıyorum. üç gundur yine ağrım sağda.kocami yaklastirmayim bari tehlikeli donemim diyipCnm o an gidisinde bakar soyler ama takibini sanmiyorum..aslinda bi sormak lazim..benimde bu dr konusu surda aklima geldi..hani solda olunca yumurta kiz bebek olma sansi cok denilir ya dr a baktirmak icin gitsemmi diye dusundum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?