Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım sanırım sessizce girmeyecekti bir süre topige

hayır ara ara yapıyoru lh hep silik çıkar benim çoook koyu olmaz. yumurta takibi klomen falanda kullandım 21.gün progestoren testi de yaptırdım yumurtam çatlıyor..

hayır ara ara yapıyoru lh hep silik çıkar benim çoook koyu olmaz. yumurta takibi klomen falanda kullandım 21.gün progestoren testi de yaptırdım yumurtam çatlıyor..
hayatım bence testi değiştir. bak nette keremküçük.com var strip test ben kullanıyorum hatta başta tereddut ettım şmdi iyiki almışım diyorum yaptığımda neyse 5 dk snra da aynı 1 saat sonra da bu da benim işimi kolaylaştırıyor tabi. geçen ayın testleri de duruyor mesela yaptığım gibi hala. böylelikle saptamak klay oluyor. bir de defter tutuyrum gun gun belirtiler ağrılar vs yazıyorum. bu ay ağrılarımdan erkenn olacak dedim 2 saat erken çat oldu mesela. ben 55 adet lh 15 adet hcg testini 55 tl ye aldım kapıda odeme kargo bedeli yok ve 2 erken gebelik testi de hediye evrdiler.

valla 5 tanesine 26 tl verdim ben kredi kartı kullanmıyorum o yüzden hep nakit almak zorunda kalıyorum.Buay hislerim erken yumurtladığından yana belirtilerde öyle birkaç tane daha alayım gersi Rabbimin takdiri artık.

valla 5 tanesine 26 tl verdim ben kredi kartı kullanmıyorum o yüzden hep nakit almak zorunda kalıyorum.Buay hislerim erken yumurtladığından yana belirtilerde öyle birkaç tane daha alayım gersi Rabbimin takdiri artık.
bende kredi kartı kullanmadığım için burdan aldım canım. çokmuş 26 lirada 5 taneye hemde. dediğim gibi almak istersen sadece gebelik testi bile var bir incele. cnm.

Sağol canım kontrol altına alcaklarmş değer düşük bulundu yükselirse ilaç verceklermiş
iyi çok şükür cnm. dereotu iyi gelir hergun bir tutam salatana kataran dengeye alır troitleri cnm. hamileyken böyle lması normal butun hormonlar altust oluyoer.

Sila nasilsin canim iyi misin? Carsambadan beri girmemissin hersey yolundadir insAllah. Meraktayiz bi ses ver canim.

Aynen kurban aynen .. oyle diyorum ama yinede cat kapi geliyo dusunceler sinir oldum kendi kendime kiziyorum , yeterrr varsa var yoksa yok diye ama yoookk anacim nafile..
bu arada cnm ben sana 3 meryem okudum iki kaldi onlarida bugun veya yarin bitiririm ins .

Akinti basladigi zaman ve en yogun oldugu gun catladi catliyacsk anlamina geliyormus akintin nasildi cnm? Ben bazi aylar cok yogun akintidan anliyorum bazende fazla olmuyo ama yinede yumurtlamam ayni gunlere denk geldi

Demet senin testler gercekten cok iyi , benim testler manyak 5 dk icinde negatift olunca ,5 dk sonrasinda bildigin pozitif gosteriyo , bu yuzden bende farkli bisey deniyecem siparis verdim arti gebelik testi icinde ..

benim de öyle düşündüm ama 13 gün pozitif dediğimz pik değilmi zaten ertesi gün çatlamıış gibi sonra koyulaşma olmuş gibi anladım zaten günleri öncesini değerlendirdim 13. günüde ama..
Canim pozitif olup ardindan negatif olunca pic olmus oluyo catlamis oluyo diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…