- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.221
Canım sanırım sessizce girmeyecekti bir süre topigeğlanı uyuttum duaya devam arkadaşlar. 2 adet meryem suresı okudum. ıkı adetı daha bıtırıp zuleyhama başlayacağım hayırlısıyla. @muzikk04 ve @sessizcekimsesizce arkadaşlar O ovuc23 arkadaşımızın duası yarım. duyarlı olalım lutfen. okuyamayacaksanız soyleyın haber verın tamamlayalım.
hayır ara ara yapıyoru lh hep silik çıkar benim çoook koyu olmaz. yumurta takibi klomen falanda kullandım 21.gün progestoren testi de yaptırdım yumurtam çatlıyor..Evet henuz pozitif olmamis ama bazen pozitif olup cok catlaya biliyonyumurta bu yuzden eger adet dongusunu biliyorsa ona dikkat etmesi gerekir bi anda pic olursa oglani kapabilir .. :) bilgi olsun dedim sessizce pozitif oldugu gun iliski olmus ve ertesi gun catlamis yumurta
Bende oyle kokos biri degilimdir hic .. ama makyajimi yaparim abartili olmamak kaydiyla. Ruyan hayir olsun ins canim
hadi ins gebelik habercisi olsun butun bu belirtiler . Zaten gebelik belirtisi olmasi icin henuz cok erken aslinda ama dikkat etmeden en ufak bi agriyi bile hamilelige yoruyoruz , ben oyleyim daha dogrusu .
Benim bugunde kasigimda sancim var belimede vuruyo bazen .
bu senin ovu testi denemen ilkmi canim ?
hayatım bence testi değiştir. bak nette keremküçük.com var strip test ben kullanıyorum hatta başta tereddut ettım şmdi iyiki almışım diyorum yaptığımda neyse 5 dk snra da aynı 1 saat sonra da bu da benim işimi kolaylaştırıyor tabi. geçen ayın testleri de duruyor mesela yaptığım gibi hala. böylelikle saptamak klay oluyor. bir de defter tutuyrum gun gun belirtiler ağrılar vs yazıyorum. bu ay ağrılarımdan erkenn olacak dedim 2 saat erken çat oldu mesela. ben 55 adet lh 15 adet hcg testini 55 tl ye aldım kapıda odeme kargo bedeli yok ve 2 erken gebelik testi de hediye evrdiler.hayır ara ara yapıyoru lh hep silik çıkar benim çoook koyu olmaz. yumurta takibi klomen falanda kullandım 21.gün progestoren testi de yaptırdım yumurtam çatlıyor..
valla 5 tanesine 26 tl verdim ben kredi kartı kullanmıyorum o yüzden hep nakit almak zorunda kalıyorum.Buay hislerim erken yumurtladığından yana belirtilerde öyle birkaç tane daha alayım gersi Rabbimin takdiri artık.hayatım bence testi değiştir. bak nette keremküçük.com var strip test ben kullanıyorum hatta başta tereddut ettım şmdi iyiki almışım diyorum yaptığımda neyse 5 dk snra da aynı 1 saat sonra da bu da benim işimi kolaylaştırıyor tabi. geçen ayın testleri de duruyor mesela yaptığım gibi hala. böylelikle saptamak klay oluyor. bir de defter tutuyrum gun gun belirtiler ağrılar vs yazıyorum. bu ay ağrılarımdan erkenn olacak dedim 2 saat erken çat oldu mesela. ben 55 adet lh 15 adet hcg testini 55 tl ye aldım kapıda odeme kargo bedeli yok ve 2 erken gebelik testi de hediye evrdiler.
bende kredi kartı kullanmadığım için burdan aldım canım. çokmuş 26 lirada 5 taneye hemde. dediğim gibi almak istersen sadece gebelik testi bile var bir incele. cnm.valla 5 tanesine 26 tl verdim ben kredi kartı kullanmıyorum o yüzden hep nakit almak zorunda kalıyorum.Buay hislerim erken yumurtladığından yana belirtilerde öyle birkaç tane daha alayım gersi Rabbimin takdiri artık.
Sağol canım kontrol altına alcaklarmş değer düşük bulundu yükselirse ilaç verceklermişGeçmiş olsun canım stres yapma ilaçla dengeliyorlar
iyi çok şükür cnm. dereotu iyi gelir hergun bir tutam salatana kataran dengeye alır troitleri cnm. hamileyken böyle lması normal butun hormonlar altust oluyoer.Sağol canım kontrol altına alcaklarmş değer düşük bulundu yükselirse ilaç verceklermiş
Allah razi olsun canim .. Aminnnn insaAllahhhhAminnnnn inşallah canım,ağzına yüreğine sağlık.allah kabul eylesin
Canim sanki 13 gun aksam diger testlere gore pozitif olmus ve 14'cu gunun sabahi pic olmusKafam karisti ya yumurtladımmi bana gore yumurtladim ama testler bi garip su gibi akinti ile uyandim
Benim de ilk akintim 11'ci gun oldu ve ogun iliski oldu ve dahada olmadi canimevet canım bencede sanki koyulaşma var tekrardan akşam tekrar yapayım geçmi yumurtluyorum yeniden başka yumurtamı var bilemedim ovs akıntım 11.gün oldu bugün 15.gün. artık bakalım
Sila nasilsin canim iyi misin? Carsambadan beri girmemissin hersey yolundadir insAllah. Meraktayiz bi ses ver canim.Kızlar bir kaç gündür yazamıyorum dün ben eksik yasinleri okuyup bağışlamıştım baktım kizuleyha83 de fazladan okumuş 44 Yasin oldu dün hepiniz için dua ettim kız bebekleriniz olsun sağlıklı sıhatli diye Allah kabul etsin fazladan okumuşsun teşekkürler canım
benim de öyle düşündüm ama 13 gün pozitif dediğimz pik değilmi zaten ertesi gün çatlamıış gibi sonra koyulaşma olmuş gibi anladım zaten günleri öncesini değerlendirdim 13. günüde ama..Canim sanki 13 gun aksam diger testlere gore pozitif olmus ve 14'cu gunun sabahi pic olmus
bende akşam başlarım nasipse..Kendi duami da bitirdim Allah kabul etsin. Zuleyhama baslayacagim Allahin izniyle. Oglan uyanana kadar okuyabildigim kadar okuyayim.sobra yemek fasli vs derken aksam oluyor.
test yapmasam kafam daha rahat olacaktı Aman işte tam gününü yakalyım diye hepsi..Benim de ilk akintim 11'ci gun oldu ve ogun iliski oldu ve dahada olmadi canim
Aynen kurban aynen .. oyle diyorum ama yinede cat kapi geliyo dusunceler sinir oldum kendi kendime kiziyorum , yeterrr varsa var yoksa yok diye ama yoookk anacim nafile..Ay zuleyham hiç dinlememeye çalışıyorum kendimi bende. aklıma geldikçe işe veriyorum kendimi hep. düşünmüyorum. hep yok gıbı dusunuyrum lursa buyuk sprız olacak. Rabbım hakkımızda hayırlı olanı versın ınsallah.
zuleyha83
Akinti basladigi zaman ve en yogun oldugu gun catladi catliyacsk anlamina geliyormus akintin nasildi cnm? Ben bazi aylar cok yogun akintidan anliyorum bazende fazla olmuyo ama yinede yumurtlamam ayni gunlere denk geldihayır ara ara yapıyoru lh hep silik çıkar benim çoook koyu olmaz. yumurta takibi klomen falanda kullandım 21.gün progestoren testi de yaptırdım yumurtam çatlıyor..
Demet senin testler gercekten cok iyi , benim testler manyak 5 dk icinde negatift olunca ,5 dk sonrasinda bildigin pozitif gosteriyo , bu yuzden bende farkli bisey deniyecem siparis verdim arti gebelik testi icinde ..hayatım bence testi değiştir. bak nette keremküçük.com var strip test ben kullanıyorum hatta başta tereddut ettım şmdi iyiki almışım diyorum yaptığımda neyse 5 dk snra da aynı 1 saat sonra da bu da benim işimi kolaylaştırıyor tabi. geçen ayın testleri de duruyor mesela yaptığım gibi hala. böylelikle saptamak klay oluyor. bir de defter tutuyrum gun gun belirtiler ağrılar vs yazıyorum. bu ay ağrılarımdan erkenn olacak dedim 2 saat erken çat oldu mesela. ben 55 adet lh 15 adet hcg testini 55 tl ye aldım kapıda odeme kargo bedeli yok ve 2 erken gebelik testi de hediye evrdiler.
kaçıncı gündesin..Ya kızlar benim çok ağrım var sol kasığımda hem ağrı hem yanma bacağıma vuruyor ben yine mi dış gebelik geçiriyorum acaba offfff offfff yine tutmadı kesin
Canim pozitif olup ardindan negatif olunca pic olmus oluyo catlamis oluyo diye biliyorumbenim de öyle düşündüm ama 13 gün pozitif dediğimz pik değilmi zaten ertesi gün çatlamıış gibi sonra koyulaşma olmuş gibi anladım zaten günleri öncesini değerlendirdim 13. günüde ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?