- 6 Kasım 2011
- 1.337
- 1.937
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.241
Benim acimdan 13'cu gun riskli son iki oglum 13'cu gunlerdeki iliskiden oldular cnm bu yuzden ne olursa olsun 13'cu gun iliskiye girmem :)benim de öyle düşündüm ama 13 gün pozitif dediğimz pik değilmi zaten ertesi gün çatlamıış gibi sonra koyulaşma olmuş gibi anladım zaten günleri öncesini değerlendirdim 13. günüde ama..
muhtemelen erken yumurtlorsun benim oğlum da hiç hatırlamıyorum ben ama ovs önce kız olur deniyor..Benim acimdan 13'cu gun riskli son iki oglum 13'cu gunlerdeki iliskiden oldular cnm bu yuzden ne olursa olsun 13'cu gun iliskiye girmem :)
Hayatim 4 adet ya 3 okuduysan 1 kalmis. Liste guncellendi bastaAynen kurban aynen .. oyle diyorum ama yinede cat kapi geliyo dusunceler sinir oldum kendi kendime kiziyorum , yeterrr varsa var yoksa yok diye ama yoookk anacim nafile..
bu arada cnm ben sana 3 meryem okudum iki kaldi onlarida bugun veya yarin bitiririm ins .
Akinti basladigi zaman ve en yogun oldugu gun catladi catliyacsk anlamina geliyormus akintin nasildi cnm? Ben bazi aylar cok yogun akintidan anliyorum bazende fazla olmuyo ama yinede yumurtlamam ayni gunlere denk geldi
Demet senin testler gercekten cok iyi , benim testler manyak 5 dk icinde negatift olunca ,5 dk sonrasinda bildigin pozitif gosteriyo , bu yuzden bende farkli bisey deniyecem siparis verdim arti gebelik testi icinde ..
Hadi bakalim asil simdi heyecanli bekleyis. Tuttu mu tutmadi mi icerde neler oluyor ne var ne yok.benim akıntım 11.gün başladı bildiğin uzayan şeffaf ovs akıntısı ogün ilişki oldu sabaha yakın zaten dedim bir iki güne çatlar 13.gün de ilişki oldu ..artık 14.gün dün gece boş tu Ya sanip artık bata 14 gün var işte..
REGLEYE 8 GÜN VAR 20. GÜNkaçıncı gündesin..
❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤REGLEYE 8 GÜN VAR 20. GÜN
Aynen yaa çok heyecanlııHadi bakalim asil simdi heyecanli bekleyis. Tuttu mu tutmadi mi icerde neler oluyor ne var ne yok.
❤❤❤❤❤❤ ❤❤❤❤❤❤Canim pozitif olup ardindan negatif olunca pic olmus oluyo catlamis oluyo diye biliyorum
gelmş olmuş bile bekle az sabır inş seninledir..REGLEYE 8 GÜN VAR 20. GÜN
Seviyorum seniii... ❤❤❤❤❤❤Aynen yaa çok heyecanlıı
Bende valla iyiki gruba dahil olmuşum çook sagol canım benim..Seviyorum seniii... ❤❤❤❤❤❤
Hayırlı güzel sonuçlar sen 3. bekliyorsun değil mi?Oyy benim acayip uykum geldi cok severim oglen uykusunu sindi yatsaam oglan uyanir.
Namaz kilarken sag kasigim batti hep rukuda. 5 gun gecti cattan sonra. Ayy nasil heyecan ya testlerin hepsini yapasim var.
Aynen cnm biri 7 yasinda biri de 28 aylik iki oglus var. Buyugum kiz kardes istiyor. Rabbim nasip ederse insAllah. Babamizda kizlari cok seviyor. Bakalim.Hayırlı güzel sonuçlar sen 3. bekliyorsun değil mi?
benim oğlum 8,5 yaşında 3. sınıfa gidiyor Oğlumda geç gelmişti sebepsiz bunuda bekliyorum 2 yıla yakındır.Sen 2. ci için çok zorlandın mı?Aynen cnm biri 7 yasinda biri de 28 aylik iki oglus var. Buyugum kiz kardes istiyor. Rabbim nasip ederse insAllah. Babamizda kizlari cok seviyor. Bakalim.
İki yil mi cok olmus cnm dr gittin mi hsg cekindin mi esin gittimi? Benimde ikinci gec oldu cok ara verince gec olur diyorlar zaten. Benimki 9 ayda oldu. Cunku troitim yuksekmis. Duzene girdigi ay oldu. Ucuncuyu beklemeden yapmak istiyorum. Yas da 33 olacak eylulde. Simdi hamis kalsam aralikta dogacak hayirlisiyla. Ayy zor isler bacimmbenim oğlum 8,5 yaşında 3. sınıfa gidiyor Oğlumda geç gelmişti sebepsiz bunuda bekliyorum 2 yıla yakındır.Sen 2. ci için çok zorlandın mı?
Canim bu ay olmazsa onumuzdeki ay sana bir kur yapalim ne dersin benim ikinci siki calismayla oldu. Bak corekotu kuru yapalim yumurtan kaliteli olsun. Keciboynuzu ozu al esinde sende her sabah icin. Kuru incir icine crvaz koyup sandvic gibi hergun 4/5 adet sende esinde yiyin. İliski oncesi esin kahve icsin. Birde ovulasyona kadar hergun iliski olacak. Ne dersin?benim oğlum 8,5 yaşında 3. sınıfa gidiyor Oğlumda geç gelmişti sebepsiz bunuda bekliyorum 2 yıla yakındır.Sen 2. ci için çok zorlandın mı?
bende 35 yaşındayım hem devlet hem özel de reg 3.günü verieln hormon testlerinden verdim değerler iyiydi. Sadece 1 ay yumurtam çatlamadı 2 ay kullandım normale döndü .dahiliye gittim belki dedi tioid vardır tüm değerlerim normal çıktı d vit düşüktü onada vitamin aldım.İşl doğumda eşim ben ikimizde tüm muayyene ve testlerden geçtik birşeyiniz yok dedi dr lar. Eşim zaten benim hastanede memur. Neyse ilkinde rahim filmi istedi son kez dr ona girmedim korktum.Hamile kaldım. Çokda sağlıklı geçti..Şimdi yine kont yapıldı ama eşim budefa gitmedi sürüklüyon beni dr demiş sperm çook sperm sayın fazla. gitmedi sadece ürolga gidip varikosel varmı diye baktırdı. Rahim filmi içinde gün aldım Oda ilişki oldu arada diye çekmedi filmi.. durum bundan ibaret canım hiç düşük kürtaj vs.. yokİki yil mi cok olmus cnm dr gittin mi hsg cekindin mi esin gittimi? Benimde ikinci gec oldu cok ara verince gec olur diyorlar zaten. Benimki 9 ayda oldu. Cunku troitim yuksekmis. Duzene girdigi ay oldu. Ucuncuyu beklemeden yapmak istiyorum. Yas da 33 olacak eylulde. Simdi hamis kalsam aralikta dogacak hayirlisiyla. Ayy zor isler bacimm
inşaallah bu ay nisan yağmur suyu topladım okunacak..Ve birde zetinyagının içine inciri 4 5 parçaya bölüp hergün sabah akşam yedim artık biraktım bide kist olmasın diye.Eğer bu ay olmazsa önümüzdeki ay yaparım canım inş.Canim bu ay olmazsa onumuzdeki ay sana bir kur yapalim ne dersin benim ikinci siki calismayla oldu. Bak corekotu kuru yapalim yumurtan kaliteli olsun. Keciboynuzu ozu al esinde sende her sabah icin. Kuru incir icine crvaz koyup sandvic gibi hergun 4/5 adet sende esinde yiyin. İliski oncesi esin kahve icsin. Birde ovulasyona kadar hergun iliski olacak. Ne dersin?
Tabi oncelikle insAllah bu ay tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?