Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
DEMOM benim bu ay tuzmaz sa bana yapalım kız bunları :)

Hayirlisi olsun bence beklemeye gec derim cnm

Ben bi bisryi kacirdim sen kiz icinmi ugrasiyorsun erkekmi canim ?? Yada hamile kalmak icin ?

Hayatim 4 adet ya 3 okuduysan 1 kalmis. Liste guncellendi basta
Pardon canim bakmadigim icin haberim yoktu .. tmm bugun okurum bagislarim bitanem .. senin gibi tatli mi tatli seker bal en oncede hayirli bi kizinnn olsun emiiii .. dun bi arkadasim diguma gitti kizi oldu banada dua etmis sagolsun ..

Canım Oğlum var..Kız için uğraşıyorum Tabi hamile kalabilirsem tekrar..
Kalirsin cnm. Bir olduysa ins ikincide olur insaAllah . oglunda olsa ucuncu bi deneme sansin var , bende uc oglan var son bi sans Rabbim nasib ederse kiza niyetlendik insaAllah hayirli bi sekilde Rabbim verir .. hepimizeeee

Kalirsin cnm. Bir olduysa ins ikincide olur insaAllah . oglunda olsa ucuncu bi deneme sansin var , bende uc oglan var son bi sans Rabbim nasib ederse kiza niyetlendik insaAllah hayirli bi sekilde Rabbim verir .. hepimizeeee
inşallahhh rabbim sana güzel mi güzel bir prenses basip eder zülooo

Allah bağışlasın biz iki kızız tabi önce hayırlı evlat versin ama.Ben annemden kendimi ayrı düşünemem hiç..Kızın yeri ayrı .

kivikivi canım hoşgeldin topigimize,bir kızın var uyguladigin yöntemleri yazarmisin kız bebek için..
Arkadaşlar kivikivi arkadaşımızda erkek bebek olması için çalışma yapicam,bizde ona yardımcı olalım kızlar
Allah hepimizin kalbine göre versin (aminnn)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…