Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Pardon canim bakmadigim icin haberim yoktu .. tmm bugun okurum bagislarim bitanem .. senin gibi tatli mi tatli seker bal en oncede hayirli bi kizinnn olsun emiiii .. dun bi arkadasim diguma gitti kizi oldu banada dua etmis sagolsun ..
Ayy aminnnn yaradana kurbannn
Hepimizin olsunnn hepimizin
Minis minis kizlari
İnsAllahhh

Canım ben bitirdim duayı seninkine geçicem artık

Arkadaşlar Sela ile Ezan arası okudugum 1001 "Ya Evvel "ismi şerife sayfadaki tüm arkadaşlarıma hediyemdir Salavatla Aminleyelim inşallah Rabbim hepimize bir kız çocuğu bağışlasın inşaallah.."
Agzina saglik arkadasim Allah razi olsun. aldim. (gec gordum cnm kusuruma bakma)

Hayırlı cumalar kizlar
hayirli cumalar canim (gec gordum kusura bakma)
Ya kızlar benim çok ağrım var sol kasığımda hem ağrı hem yanma bacağıma vuruyor ben yine mi dış gebelik geçiriyorum acaba offfff offfff yine tutmadı kesin
hemen kotuyu dusunme bu sefer iyi olacak de saglikla kucagima slacagim de canim. pozitifff

alinti.......

Muhammed bin Zekeriyyâ der ki: gebe kadının ayağında damarlar kızıl renk olursa erkek doğurur, eğer kara olursa kız doğurur; sınav da gebe kadının ayak üzerinde dururken işemesidir. Eğer sidiği sağ ayağına doğru akarsa erkektir ve aksi halde değildir.

eskiler böyle anlıyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…