- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.281
Bir yıl olucak nerdeyse canım geçen sene ağustostan beriRabbim tez zamanda nasip etsin ne kadar dır bekliyordun?
DEMOM benim bu ay tuzmaz sa bana yapalım kız bunları :)
Evet yas kac buarada.Valla anlam veremiyom neyle korunmustun ben geri cekilmeyle korundum hepBir yıl olucak nerdeyse canım geçen sene ağustostan beri
Benbbirinden buldum copy+paste yaptim bitanemmKlavyedeki imojiler oluyormuydu yaaw
Ayy aminnnn yaradana kurbannnPardon canim bakmadigim icin haberim yoktu .. tmm bugun okurum bagislarim bitanem .. senin gibi tatli mi tatli seker bal en oncede hayirli bi kizinnn olsun emiiii .. dun bi arkadasim diguma gitti kizi oldu banada dua etmis sagolsun ..
Allah razi olsun cnm..aminArkadaşlar Sela ile Ezan arası okudugum 1001 "Ya Evvel "ismi şerife sayfadaki tüm arkadaşlarıma hediyemdir Salavatla Aminleyelim inşallah Rabbim hepimize bir kız çocuğu bağışlasın inşaallah.."
Deme cnm aklina getirme.Ya kızlar benim çok ağrım var sol kasığımda hem ağrı hem yanma bacağıma vuruyor ben yine mi dış gebelik geçiriyorum acaba offfff offfff yine tutmadı kesin
Deme cnm aklina getirme.Ya kızlar benim çok ağrım var sol kasığımda hem ağrı hem yanma bacağıma vuruyor ben yine mi dış gebelik geçiriyorum acaba offfff offfff yine tutmadı kesin
Hayatim 4 adet ya 3 okuduysan 1 kalmis. Liste guncellendi basta
Benimde oglum 7 yasinda cnm.2.ciyi zamanini bekliyoruz ins.benim oğlum 8,5 yaşında 3. sınıfa gidiyor Oğlumda geç gelmişti sebepsiz bunuda bekliyorum 2 yıla yakındır.Sen 2. ci için çok zorlandın mı?
Canım ben bitirdim duayı seninkine geçicem artıkhayatsn 5-5 bitti
zuleyha83 5-5 bitti
@sessizcekimsesizce 4
@bursalim 123 5
@Pamuk13 4
Whiteandblue 4-4 bitti
muzikk04 4
muzikk04 5-5 bitti
muzikk04 5-3
@sessizcekimsesizce @Pamuk13muzikk04 @Bursalim 123
Dua bu aksam sondur. Bu hafta hizli okumamiz gerekiyor arkadaslar ben ve zuleyhaya acil okunmasi gerekiyor. Bu yuzden okuyamayacak arkadaslar bildirsinler. Tembellik yapmayalim 10 dakikamizi almiyor duayi okumak. Gonulden okumak isteyeceksiniz yoksa kabul olmaz dualarimiz. Bu aksama kadar firsat yaratip bitirelim lutfen.
Allah kabul etsin cnm. Allah razi olsun. Amin insAllah cumlemize nasip etsin Rabbim.Whiteandblue Demetcim duani bitirdim cnm Allah kabul etsin hayırlı,vicdanlı,sevgi dolu,akıllı bi kızın olsun insallah:) 4 tane
Allah kabul etsin canim.Canım ben bitirdim duayı seninkine geçicem artık
Kiz ozlem 3 okuduysan 2 kaldi yazmistin don gecmise bak cadi senibende gecen dedimde yok Demet e okuyorum 5 okuyoruz ya dedi..Züleyhacimm ya cok tatlisin cnm benim..
Agzina saglik arkadasim Allah razi olsun. aldim. (gec gordum cnm kusuruma bakma)Arkadaşlar Sela ile Ezan arası okudugum 1001 "Ya Evvel "ismi şerife sayfadaki tüm arkadaşlarıma hediyemdir Salavatla Aminleyelim inşallah Rabbim hepimize bir kız çocuğu bağışlasın inşaallah.."
hayirli cumalar canim (gec gordum kusura bakma)Hayırlı cumalar kizlar
hemen kotuyu dusunme bu sefer iyi olacak de saglikla kucagima slacagim de canim. pozitifffYa kızlar benim çok ağrım var sol kasığımda hem ağrı hem yanma bacağıma vuruyor ben yine mi dış gebelik geçiriyorum acaba offfff offfff yine tutmadı kesin
kepcuk dilliiimm yirimmmKiz ozlem 3 okuduysan 2 kaldi yazmistin don gecmise bak cadi seni
Hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?