Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bu iseme isini bende okudum bu cocugun heralde ne tarafta olduguyla ilgili sag sol olayimi acepp

Senin var mi cnm damarda boyle bi gorunum gerci erken daha da belirti icin

Ayy cnm nedemek burasi herkese acik tabiki hosgeldin..benimde 7 yasinda bir oglum var

Ayy cnm nedemek burasi herkese acik tabiki hosgeldin..benimde 7 yasinda bir oglum var
Teşekkür ederim canım cok sağol.Allah bagışlasın yavrunu.Umarım bu ay hepimiz kız bebişlere hamilr kalırız.Hayırlı saliha evlatlarımız olur inş.Sağlıkla gelsinler.Çok heyecanlıyım:)

Aminn hepimizin evladini ins.
Ben adetimin 9.gününden beri çalışmalara başladım her gün sık sık..yarın 15.günüm.muhtemel ovulasyon 18.gün yarın da yapıp bırakayım mı yok sa 17.gün mü bıraksam kararsız kaldım lh testi deyapıyorum henüz aynı koyulukta iki çizgiyi yakalayamadım ama adetin bitiminden beri ovulasyon testi yapıyorum o zamanlar silik çizgiler vardı adet döngüm 32 gün sanırım yumurtlama olmaz o zaman kafam cok karıstı :/ bana da bir yardımcı olsanız

Uygulayacagin bir yontem varmi?
Sık ilişki adetin 8,9,10. Günleri rahim daha sıcak oluyormus ve kız hücresi daha cabuk dölleniyormus buna dikkat ettim.bol sütlü gıda incir ve vajina ph takibi yaptım adett biter bitmez.Vajinal duş yaptım bir iki kere asidik olmak için.Ve namazlarımdan sonra dua ediyorum. He bir de sola dönüp uyuyorum oğlumda hep sağa dönüp uyumustum ve tek ilişki ile hamile kalmıştım adetimin 12.günü.yoğun bir akıntı görmüştüm ve tek sefer birliktelikten oğlusum oldu.

Cnm cift cizgi koyulugun nezaman silindigi de onemli kiminin 1 gun icinde silikleşiyo oyuzden daha erken birakiyo..2.gun aksami silinende oluyo senin oda onemli..saat bile farkediyor..yarin 15.gununmuş..sabahki testinde 2..cizgin cok silikse yarinda iliski olsun bence..kizlarda yorumlar ona gore bakarsin cnm

Whiteandblue . Canim Kuan dan 1 adet meryem bitti.devam edecegim pzt kadar
Allah kabul etsin cnm ekledim.
Bu iseme isini bende okudum bu cocugun heralde ne tarafta olduguyla ilgili sag sol olayimi acepp
Olabilir zuleyham gorunce ilginc geldi paylasmak istedim.
Demetim bir tane kaldii okunacak benimde bugun cok kosturdum hic mecalim kalmadi yarin ins bi mani cikmazsa okurum
Tmm bitanem acelesi yok. Dinlenmene bak. O minigi de yerim ben yerim..
Merhaba hosgeldin canim. Benim adim demet. 33 yasindayim. 7 ve 2 yasinda iki oglum var sukurler olsun. Birde saliha saglikli hayirlinkiz evlat istiyoruz. Rabbim ne uygun gorurse kabulumuz o ayri tabi. Gecen ay ovulasyon takibi yaptim calisma olmadi. Bu ay geven ayki bilgiler uzerinden calisma yaptik ve bata 9 gun var, beklemedeyim. 9/10/11/12. Geceler iliski oldu. Sut yogurt cok tukettim. Muz balik et tavuk yemedim. Kuruyemis tukettim. Esime sicak dus aldirdim. Vajibal dus bir kere yaptim. 14. Gun pic oldu. Hakkimizda hayirlisi olsun. İnsAllah bir kizce tutunmustur. Olmadiysa da calismalara devam..
Senin var mi cnm damarda boyle bi gorunum gerci erken daha da belirti icin
Hic bakmadim ozlemim sabah bakarim sanmiyorum daha belli olmaz gibi geliyor.
Teşekkür ederim canım cok sağol.Allah bagışlasın yavrunu.Umarım bu ay hepimiz kız bebişlere hamilr kalırız.Hayırlı saliha evlatlarımız olur inş.Sağlıkla gelsinler.Çok heyecanlıyım:)
Aminn insAllah canim. O heyecani sormaa
Hangi marka test kullaniyorsun? Hic sadece ovulasyon takibi yaptin mi? Puf noktasi o aslinda bu isin. Onceden takip yapar not tutarsan belirtilerini, denedigin ay sana buyuk destek oluyor. Mesela bende akinti olmuyor hic. Kasik agrisi oluyor bel agrisi oluyor. Benim 14. Gun gunduz 1 de catladi. Bence bu ara gunde 3 test yap. Testlere gore yok al derim. Birde derin iliski olmasin ustte ol. Benim koyulasma baslamadan test cook siliklesiyor 12. Gun. 13 gun ise koyulasma basliyor. Sen sabah ogle aksam yap. Hatta iliski oncesi yap testi ki koyulasma basladiysa hic riske girme. Birde vajinal dusu bu ara ihmal etme her iliskiden yarim saat once mitlaka yap esinde sivcak banyo yapsin cnm. Testlerini yuklersen net cvp verebiliriz bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…