- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.321
Hoşgeldin canım tabi ki kabul etmez mıyız.herkese açık topik.hepimizin amacı belli.nasip etsin yaradan.evladini da Allah bağışlasın.insallah bir bacısı olur (aminnn)Merhabalar ben de yeni üyeyim.Nasılsınız hanımlar? Biz de bu ay bebiş çalışmalarına başladık.Bir oğlum var üç yaşında.Bir de kızımız olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse.Beni de aranıza kabul eder misiniz?
Adetim bitti iki gün sonra sabah yaptım cok silik ikinci cizgi sonra ikindi de yine iyice silik ve bir kaç gündür hiç çizgi yok ama akıntım bir iki gündür az az başladı. Adet döngüsü 32 gün olunca henüz yumurtlama olmamıştır diye düşündüm.pek ağrımda olmadı çünkü. Günde iki kez yapmayı düşünüyorum bakalımCnm cift cizgi koyulugun nezaman silindigi de onemli kiminin 1 gun icinde silikleşiyo oyuzden daha erken birakiyo..2.gun aksami silinende oluyo senin oda onemli..saat bile farkediyor..yarin 15.gununmuş..sabahki testinde 2..cizgin cok silikse yarinda iliski olsun bence..kizlarda yorumlar ona gore bakarsin cnm
Evet canım :)Sirkeli vajinal duşmu yaptin..
Zatem üye olmadan takip ediyordum en iyisi üye olmak dedim :)Bizim burda konustugumuz hemen hemen herseyi uyguluyosun baska bisey aklima gelmedi acikcasi..
canim eger okuyorsan duamiza da katilabilirsin. her arkadasimiza 41 meryem suresi okuyoruz. En kabul duadir muminin mumine duasi. her arkadasa 4 adet dusuyor. 4/5 gun suresi oluyor. sonra sen bagisliyorsun. sirayla gidiyoruz.Zatem üye olmadan takip ediyordum en iyisi üye olmak dedim :)
Bana da 10. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor nub da da erkek dediler onlara takılma en iyisi 16 yi beklemekYok canım aslında ben çok teslim biriyimdir ama şu gerçek kız olmasını çok istiyorum ya bu insanın doğasında var bi olayı görünce yaşayınca hep bi adım sonrasını merak etmek hamile kalıncada insan cinsiyete odaklanıyor kalırsın canım inş gönlüne göre çokta stres yapmadan doğru zamanda
canim ankarada ogretmenlik mi yapiyorsun?Zatem üye olmadan takip ediyordum en iyisi üye olmak dedim :)
gunaydin canim nasilsin? nasil geciyor gunler hazirliklar basladi mi❤Bana da 10. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor nub da da erkek dediler onlara takılma en iyisi 16 yi beklemek
canim ilk zamanlar senin peynir gibi beyaz akintin almus muydu kokusuz? birde gazsikintin varmiydi? birde gece usumelerin oluyor muydu?Bana da 10. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor nub da da erkek dediler onlara takılma en iyisi 16 yi beklemek
Evet o akıntı hala devam ediyor diğer hamileliğimde bu kadar yoğun yoktu diye hatırlıyorum gaz sıkıntısından da ayni şekilde hala muzdaripim. Üşüme ayaklarım bazen üşüyorducanim ilk zamanlar senin peynir gibi beyaz akintin almus muydu kokusuz? birde gazsikintin varmiydi? birde gece usumelerin oluyor muydu?
Hazırlık ufak ufak birşeyler alıyorum hala bazı kişiler senin oğlun olacak diyip Canimi sikiyor 16dan sonra değişme ihtimali varmıdir sizce?gunaydin canim nasilsin? nasil geciyor gunler hazirliklar basladi mi❤
Labquick kullanıyorum canım. Adetimin bittiği gün dr daydım kontrol maksatlı yumurtalıklar güzel dedi.herhalde bir çatlama yumurtlama belirtisi görseydi söylerdi diye düşünüyorum. O gün eve gelince test yaptım cok acık ikinci biz çizgi vardı acıkcası o günü boş geçtim.9. Gün yaptım varla yok arası gibiydi 10 günde hayalet çizgiydi hiç bir zaman koyu olmadı bir de benim zaten tek taraflı ağrım oluyor gün boyu yumurtladıgım zaman onu yasamadım.erken yumurtlasaydım da onu da dr söylerdi adetin 8.günü gitmiştim çünkü.test yapmaya devam ediyorum bakalım.Aslında bazen diyorum ki kendi kendime inş Allah ın takdirine karşı gelmek değildir bu.Çabalıyoruz falan ya.sonra ditorum ki tedbir kuldan takdir Allah tan.Böyle düşününce de huzur doluyor içim.Demem o ki burda her kimin ne hayali varsa Rabbim o hayallerin oldu sevincini yaşatsın bizlere.O ki vermek istemeseydi istemeyi yaratmazdı.Allah kabul etsin cnm ekledim.
Olabilir zuleyham gorunce ilginc geldi paylasmak istedim.
Tmm bitanem acelesi yok. Dinlenmene bak. O minigi de yerim ben yerim..
Merhaba hosgeldin canim. Benim adim demet. 33 yasindayim. 7 ve 2 yasinda iki oglum var sukurler olsun. Birde saliha saglikli hayirlinkiz evlat istiyoruz. Rabbim ne uygun gorurse kabulumuz o ayri tabi. Gecen ay ovulasyon takibi yaptim calisma olmadi. Bu ay geven ayki bilgiler uzerinden calisma yaptik ve bata 9 gun var, beklemedeyim. 9/10/11/12. Geceler iliski oldu. Sut yogurt cok tukettim. Muz balik et tavuk yemedim. Kuruyemis tukettim. Esime sicak dus aldirdim. Vajibal dus bir kere yaptim. 14. Gun pic oldu. Hakkimizda hayirlisi olsun. İnsAllah bir kizce tutunmustur. Olmadiysa da calismalara devam..
Hic bakmadim ozlemim sabah bakarim sanmiyorum daha belli olmaz gibi geliyor.
Aminn insAllah canim. O heyecani sormaa
Hangi marka test kullaniyorsun? Hic sadece ovulasyon takibi yaptin mi? Puf noktasi o aslinda bu isin. Onceden takip yapar not tutarsan belirtilerini, denedigin ay sana buyuk destek oluyor. Mesela bende akinti olmuyor hic. Kasik agrisi oluyor bel agrisi oluyor. Benim 14. Gun gunduz 1 de catladi. Bence bu ara gunde 3 test yap. Testlere gore yok al derim. Birde derin iliski olmasin ustte ol. Benim koyulasma baslamadan test cook siliklesiyor 12. Gun. 13 gun ise koyulasma basliyor. Sen sabah ogle aksam yap. Hatta iliski oncesi yap testi ki koyulasma basladiysa hic riske girme. Birde vajinal dusu bu ara ihmal etme her iliskiden yarim saat once mitlaka yap esinde sivcak banyo yapsin cnm. Testlerini yuklersen net cvp verebiliriz bu konuda.
sabah sabah bir hapsurdum uzeribize afiyet kasiklarima kramp girdi nasil canim acidi yaa. bata 9 gun kala heyecanim artiyor. sabah kasik agrim devam ediyor arada adetbolacakmisim gibi agriyor. gaz devam ediyor. ben nirmalde alttan gaz cook nadir cikartirim. midem gastritlinoldugu icin ustten cikartirdim hep. 3/4 gundur ustten cikan gaz sayisi sifir masallah alt taraf gazman gibi. ozellikle namazda yada dua okurken cok oluyor tutuyorum bagirsaklarim fenaa oluyor. cattan 6 gun gecti. acaba icerde neler oluyor?
ben ayaklarima corap ve ustune patiksiz asla gezmem. birde terlik giyerim iki sezeryan olunca dikkat ederim cok. zaten evin her yeri parke. ilk basta kuruyemusten sandim iki gundur yemiyorum yine cok gazim var ama yogun tutynca bagirsak hareketim disardan belli oluyor resmen. akinti da dun basladi cok yogun degil arada oluyor. son iliskiden sonra iliski de olmadi icerde kalan vs gibi bir durum soz konusu degil. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.Evet o akıntı hala devam ediyor diğer hamileliğimde bu kadar yoğun yoktu diye hatırlıyorum gaz sıkıntısından da ayni şekilde hala muzdaripim. Üşüme ayaklarım bazen üşüyordu
kizi olanlara hep soruyorum buyuk sikintilari gaz olayi.Bu gaz olayı bende de var acaba mı :))))
yoktur bence degisme ihtimali. birde belirtilerin kiz zaten. iki oglumda hiic gaz sikintisi yasamadim ben mesela. karnin nasil toparlak mi yayik mi? yuzunde sivilce oldu mu?Hazırlık ufak ufak birşeyler alıyorum hala bazı kişiler senin oğlun olacak diyip Canimi sikiyor 16dan sonra değişme ihtimali varmıdir sizce?
Aynen hem ağızdan hem alttan oluyor hem de. Acaba ilkini sezeryan oldum diye mi dedim ilk başlarda.kizi olanlara hep soruyorum buyuk sikintilari gaz olayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?