Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hoşgeldin canım tabi ki kabul etmez mıyız.herkese açık topik.hepimizin amacı belli.nasip etsin yaradan.evladini da Allah bağışlasın.insallah bir bacısı olur (aminnn)

Adetim bitti iki gün sonra sabah yaptım cok silik ikinci cizgi sonra ikindi de yine iyice silik ve bir kaç gündür hiç çizgi yok ama akıntım bir iki gündür az az başladı. Adet döngüsü 32 gün olunca henüz yumurtlama olmamıştır diye düşündüm.pek ağrımda olmadı çünkü. Günde iki kez yapmayı düşünüyorum bakalım

sabah sabah bir hapsurdum uzeribize afiyet kasiklarima kramp girdi nasil canim acidi yaa. bata 9 gun kala heyecanim artiyor. sabah kasik agrim devam ediyor arada adetbolacakmisim gibi agriyor. gaz devam ediyor. ben nirmalde alttan gaz cook nadir cikartirim. midem gastritlinoldugu icin ustten cikartirdim hep. 3/4 gundur ustten cikan gaz sayisi sifir masallah alt taraf gazman gibi. ozellikle namazda yada dua okurken cok oluyor tutuyorum bagirsaklarim fenaa oluyor. cattan 6 gun gecti. acaba icerde neler oluyor?

Zatem üye olmadan takip ediyordum en iyisi üye olmak dedim :)
canim eger okuyorsan duamiza da katilabilirsin. her arkadasimiza 41 meryem suresi okuyoruz. En kabul duadir muminin mumine duasi. her arkadasa 4 adet dusuyor. 4/5 gun suresi oluyor. sonra sen bagisliyorsun. sirayla gidiyoruz.

Bana da 10. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor nub da da erkek dediler onlara takılma en iyisi 16 yi beklemek

canim ilk zamanlar senin peynir gibi beyaz akintin almus muydu kokusuz? birde gazsikintin varmiydi? birde gece usumelerin oluyor muydu?
Evet o akıntı hala devam ediyor diğer hamileliğimde bu kadar yoğun yoktu diye hatırlıyorum gaz sıkıntısından da ayni şekilde hala muzdaripim. Üşüme ayaklarım bazen üşüyordu

Labquick kullanıyorum canım. Adetimin bittiği gün dr daydım kontrol maksatlı yumurtalıklar güzel dedi.herhalde bir çatlama yumurtlama belirtisi görseydi söylerdi diye düşünüyorum. O gün eve gelince test yaptım cok acık ikinci biz çizgi vardı acıkcası o günü boş geçtim.9. Gün yaptım varla yok arası gibiydi 10 günde hayalet çizgiydi hiç bir zaman koyu olmadı bir de benim zaten tek taraflı ağrım oluyor gün boyu yumurtladıgım zaman onu yasamadım.erken yumurtlasaydım da onu da dr söylerdi adetin 8.günü gitmiştim çünkü.test yapmaya devam ediyorum bakalım.Aslında bazen diyorum ki kendi kendime inş Allah ın takdirine karşı gelmek değildir bu.Çabalıyoruz falan ya.sonra ditorum ki tedbir kuldan takdir Allah tan.Böyle düşününce de huzur doluyor içim.Demem o ki burda her kimin ne hayali varsa Rabbim o hayallerin oldu sevincini yaşatsın bizlere.O ki vermek istemeseydi istemeyi yaratmazdı.

Evet o akıntı hala devam ediyor diğer hamileliğimde bu kadar yoğun yoktu diye hatırlıyorum gaz sıkıntısından da ayni şekilde hala muzdaripim. Üşüme ayaklarım bazen üşüyordu
ben ayaklarima corap ve ustune patiksiz asla gezmem. birde terlik giyerim iki sezeryan olunca dikkat ederim cok. zaten evin her yeri parke. ilk basta kuruyemusten sandim iki gundur yemiyorum yine cok gazim var ama yogun tutynca bagirsak hareketim disardan belli oluyor resmen. akinti da dun basladi cok yogun degil arada oluyor. son iliskiden sonra iliski de olmadi icerde kalan vs gibi bir durum soz konusu degil. Bakalim hakkimizda hayirlisi olsun.

Hazırlık ufak ufak birşeyler alıyorum hala bazı kişiler senin oğlun olacak diyip Canimi sikiyor 16dan sonra değişme ihtimali varmıdir sizce?
yoktur bence degisme ihtimali. birde belirtilerin kiz zaten. iki oglumda hiic gaz sikintisi yasamadim ben mesela. karnin nasil toparlak mi yayik mi? yuzunde sivilce oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…