- 5 Mart 2017
- 88
- 79
- 88
- 38
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.341
Yüzümde bayagi sivilce var hala da geçmedi ilkinde karnım aşırı yaygındı hatta inanmıyorlardı yumuşacık karin mi olur nasılsın hamilesin bunda yukarda top gibi sertyoktur bence degisme ihtimali. birde belirtilerin kiz zaten. iki oglumda hiic gaz sikintisi yasamadim ben mesela. karnin nasil toparlak mi yayik mi? yuzunde sivilce oldu mu?
Ve kasik agrisi hiç geçmek bilmiyor bazen topallıyorum bile o derece agrim oluyor. En büyük kız belirtisi benceYüzümde bayagi sivilce var hala da geçmedi ilkinde karnım aşırı yaygındı hatta inanmıyorlardı yumuşacık karin mi olur nasılsın hamilesin bunda yukarda top gibi sert
Ben ev hanımlığını tercih ettim canım şimdilik belki.ilerde düşünebilirim:) öğretmenim ama çalışmıyorumcanim ankarada ogretmenlik mi yapiyorsun? @hayatsn da ankarada ogretmenlik yapiyor. @Birdemetumut arkadasimizda ankarada oturuyor.
Canım sağol ben nubu kimseye göstermedim sadece analık hissi ile erkek hissettim okadar çok istiyorumki kızım olsun sanki olmıcak gibi geliyor haklısın bende 16 yı bekleme taraftarıyımBana da 10. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor nub da da erkek dediler onlara takılma en iyisi 16 yi beklemek
alinti.......
Muhammed bin Zekeriyyâ der ki: gebe kadının ayağında damarlar kızıl renk olursa erkek doğurur, eğer kara olursa kız doğurur; sınav da gebe kadının ayak üzerinde dururken işemesidir. Eğer sidiği sağ ayağına doğru akarsa erkektir ve aksi halde değildir.
eskiler böyle anlıyomuş
Sık ilişki adetin 8,9,10. Günleri rahim daha sıcak oluyormus ve kız hücresi daha cabuk dölleniyormus buna dikkat ettim.bol sütlü gıda incir ve vajina ph takibi yaptım adett biter bitmez.Vajinal duş yaptım bir iki kere asidik olmak için.Ve namazlarımdan sonra dua ediyorum. He bir de sola dönüp uyuyorum oğlumda hep sağa dönüp uyumustum ve tek ilişki ile hamile kalmıştım adetimin 12.günü.yoğun bir akıntı görmüştüm ve tek sefer birliktelikten oğlusum oldu.[/QUOTMrhba hoşgeldin topiğe bişey sorabilirmiyim oğlumda adetin 12. Günü tek ilişki ile kaldım demişsin o zaman döngünde böylemiydi kaçıncı gün yumurtluyordun
Adet döngüm aynıydı ama erken yumurtlamıstım yoğun akıntı gördüm akabinde ilişkş oldu bir kere hemen döllenme olmus adetime daha bir hfta varken kanda ve idrarda cıkmıstı.
:)))))bunu bende gördüm ayakta işime olayını çok iğrenç bişey ama meraktan yaptım duştayken sola kaydı çişim ayyy utandım
Çünkü ilişkilerden önce pek yoktu ne zaman calışmalara başladık gaz da başladı belki de üşütüyoruzdur farkında olmadankizi olanlara hep soruyorum buyuk sikintilari gaz olayi.
benim cattan 6 gun gecti bugun. son iliskiden de 8 gun gectiÇünkü ilişkilerden önce pek yoktu ne zaman calışmalara başladık gaz da başladı belki de üşütüyoruzdur farkında olmadan
ya nurum sen birseye bakma bence bosuna kizin olacak hayirlisi ile. topigimizin de ilk kizcesi olacak. ilk hediyesini de ben gonderecegim insallah.bunu bende gördüm ayakta işime olayını çok iğrenç bişey ama meraktan yaptım duştayken sola kaydı çişim ayyy utandım
Sen büyük ihtimal hamilesin cnm benim :)benim cattan 6 gun gecti bugun. son iliskiden de 8 gun gecti
Hadi bakalım inş. Canımm nekadar eminsin yâ sağol desteklerin içinsol olunca ne oluyordu
ya nurum sen birseye bakma bence bosuna kizin olacak hayirlisi ile. topigimizin de ilk kizcesi olacak. ilk hediyesini de ben gonderecegim insallah.
O gaz olayı benim oğlumda da vardı bunda da var görümcemde öyle gazdan duramıyordu oğlu oldu bence gaz hamileliğin belirtesibenim cattan 6 gun gecti bugun. son iliskiden de 8 gun gecti
Ben de kız bebek hamileliğinin başlarımda anne de gribal enfeksiyon ve sık sık hastalık oldugunu okumustum belki de onla alakalıdır.Rabbim gönlünüze göre versin. Hepimizin kızı olur inşYa bi de onemli soru dudagimda ucuk cikti hiic cikmaz duyduguma gore hamlevkalan bayanda agzinda burnunda cikan varmis varmiydi gebe kaldiginizda ucuk hic merak ettim
Amin insaallahBen de kız bebek hamileliğinin başlarımda anne de gribal enfeksiyon ve sık sık hastalık oldugunu okumustum belki de onla alakalıdır.Rabbim gönlünüze göre versin. Hepimizin kızı olur inş
Haha hadi hadi kandirma beni .. peki neden ben uzerime alindimayy ölcem simdi gulmekten ama ben ameliyatliyim bilyon demi ayy agzim ayy acamiyom..Züleyha ya ne diyim sana valla cok şekersin..sıfır ima emin ol..:))valla hic aklima gelmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?