Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
yoktur bence degisme ihtimali. birde belirtilerin kiz zaten. iki oglumda hiic gaz sikintisi yasamadim ben mesela. karnin nasil toparlak mi yayik mi? yuzunde sivilce oldu mu?
Yüzümde bayagi sivilce var hala da geçmedi ilkinde karnım aşırı yaygındı hatta inanmıyorlardı yumuşacık karin mi olur nasılsın hamilesin bunda yukarda top gibi sert

Bana da 10. Haftada erkeğe benziyor dedi doktor nub da da erkek dediler onlara takılma en iyisi 16 yi beklemek
Canım sağol ben nubu kimseye göstermedim sadece analık hissi ile erkek hissettim okadar çok istiyorumki kızım olsun sanki olmıcak gibi geliyor haklısın bende 16 yı bekleme taraftarıyım

Bunu bende

Pe

sol olunca ne oluyordu
bunu bende gördüm ayakta işime olayını çok iğrenç bişey ama meraktan yaptım duştayken sola kaydı çişim ayyy utandım
ya nurum sen birseye bakma bence bosuna kizin olacak hayirlisi ile. topigimizin de ilk kizcesi olacak. ilk hediyesini de ben gonderecegim insallah.

Ya bi de onemli soru dudagimda ucuk cikti hiic cikmaz duyduguma gore hamlevkalan bayanda agzinda burnunda cikan varmis varmiydi gebe kaldiginizda ucuk hic merak ettim

Ya bi de onemli soru dudagimda ucuk cikti hiic cikmaz duyduguma gore hamlevkalan bayanda agzinda burnunda cikan varmis varmiydi gebe kaldiginizda ucuk hic merak ettim
Ben de kız bebek hamileliğinin başlarımda anne de gribal enfeksiyon ve sık sık hastalık oldugunu okumustum belki de onla alakalıdır.Rabbim gönlünüze göre versin. Hepimizin kızı olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…