Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Selam kizlar. Herkesin belirtisi ayni olmaz ama benim mide bulantilarim mahvediyor beni. Ozellikle sabahlari. Gun boyu geçmiyor. Annem de bana hamileyken cok zorluk cekmis hic rahat degildim diyor. Ama oglanlarda kolaymis. Acaba benimki de kiz mi ki boyle oluyorum ben? Sizler nasil gecirdiniz hamilelgi?

Hazırlık ufak ufak birşeyler alıyorum hala bazı kişiler senin oğlun olacak diyip Canimi sikiyor 16dan sonra değişme ihtimali varmıdir sizce?
Tabiki var cnm gorumceme 6 aya kadar erkek dediler kiz oldu..yalniz kemik yapisi boyundan dolayi erkek dediler gercekten suanda 5 yasinda ama 9 yasinda gibi..sizde de oylemi.

Son cumlene bayildim cnm..

Merhaba canim topigimize hosgeldin .. sende bizim le ayni yolunuolcusu olarak hayirla saglik sihhatle kizcene kavusasin insaAllah cnm

Hanımlar bu kız bebek için kadının zevk almaması gerek deniyor ya ben kime sorsam tam aksine kız için kadın erkekten önce orgazm olmalı (afedersiniz)
diyorlar.Kızı olanlar hep böyle söylüyor araştırınca İbrahim hakkı hazretlerinin Marifetname eserinde de böyle geçtiğine dair bir şeyler okudum.Kadının suyu erkeğin suyuna baskın gelirse kız olur aksi halde erkek olur diyor.

Bu konuda benimde kafa karisik cunki farkli yorumlar var bu olay ile ilgili .. azgin kadinin kizi olur derlerya acaba??

Butun gun kasik agrilarim vardi fakat su an hic bisey kalmadi ..
ben artik eminim benimki tutmadi diye dusunuyorum ..
Tutmazsa haziranda tam anlamiyla basliyacaz artik . Zaten bu seferlik bi kaza oldu ..
sadece asiri yorgunum kendimi dinliyecek halim bile yok . Gozlerimi kapatsam uyurum o derece

Bu konuda benimde kafa karisik cunki farkli yorumlar var bu olay ile ilgili .. azgin kadinin kizi olur derlerya acaba??
Ben oğlumda hiç zevk almamıştım arkadaşlarımda oğullarında zevk almadıklarını kızlarında aksine zevk aldıklarını söylüyor sanırım bununla ilgili ayette var erkeğin suyu ve kadının suyu ile ilgili.kafam cok karıştı

Senin adet döngü
Senin adet döngün kaç gün canım hangi günler denediniz?

Bende almamistim diye hatirliyorum ama emin degilim uc numarada almadigima eminim .. benim arkadasimda once kendi baslattigini iliskiyi ve 11-12 ci gunleri iliskiye girmis adeti duzenlidir 27-28 gunde bi adet goruyornus kizi olacak ..
Bu kaza olan iliskide bende oldu . Ustelik gecen ay 14'cu gun test pozitif oldu bu ay 13'cu gun pozitif oldu yani bir gun once , gecen ayki testlerle kiyasliyacinca gecen ayin 13'cu gunu gayet silik .. hayirlisi bakalim beklemek cok zor yaa vakit gecmiyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…