- 11 Eylül 2015
- 391
- 211
- 33
- 37
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.361
Eryaman da oturuyorum canım
Evet bende merak ettim hamilelikte belirtilerde gaz olayini yogun yasayan var mi?canim ilk zamanlar senin peynir gibi beyaz akintin almus muydu kokusuz? birde gazsikintin varmiydi? birde gece usumelerin oluyor muydu?
Tabiki var cnm gorumceme 6 aya kadar erkek dediler kiz oldu..yalniz kemik yapisi boyundan dolayi erkek dediler gercekten suanda 5 yasinda ama 9 yasinda gibi..sizde de oylemi.Hazırlık ufak ufak birşeyler alıyorum hala bazı kişiler senin oğlun olacak diyip Canimi sikiyor 16dan sonra değişme ihtimali varmıdir sizce?
Son cumlene bayildim cnm..Labquick kullanıyorum canım. Adetimin bittiği gün dr daydım kontrol maksatlı yumurtalıklar güzel dedi.herhalde bir çatlama yumurtlama belirtisi görseydi söylerdi diye düşünüyorum. O gün eve gelince test yaptım cok acık ikinci biz çizgi vardı acıkcası o günü boş geçtim.9. Gün yaptım varla yok arası gibiydi 10 günde hayalet çizgiydi hiç bir zaman koyu olmadı bir de benim zaten tek taraflı ağrım oluyor gün boyu yumurtladıgım zaman onu yasamadım.erken yumurtlasaydım da onu da dr söylerdi adetin 8.günü gitmiştim çünkü.test yapmaya devam ediyorum bakalım.Aslında bazen diyorum ki kendi kendime inş Allah ın takdirine karşı gelmek değildir bu.Çabalıyoruz falan ya.sonra ditorum ki tedbir kuldan takdir Allah tan.Böyle düşününce de huzur doluyor içim.Demem o ki burda her kimin ne hayali varsa Rabbim o hayallerin oldu sevincini yaşatsın bizlere.O ki vermek istemeseydi istemeyi yaratmazdı.
:))) ne guzel bak sola kaymis:))bunu bende gördüm ayakta işime olayını çok iğrenç bişey ama meraktan yaptım duştayken sola kaydı çişim ayyy utandım
Evet bende merak ediyorumEvet bende merak ettim hamilelikte belirtilerde gaz olayini yogun yasayan var mi?
Merhaba canim topigimize hosgeldin .. sende bizim le ayni yolunuolcusu olarak hayirla saglik sihhatle kizcene kavusasin insaAllah cnmLabquick kullanıyorum canım. Adetimin bittiği gün dr daydım kontrol maksatlı yumurtalıklar güzel dedi.herhalde bir çatlama yumurtlama belirtisi görseydi söylerdi diye düşünüyorum. O gün eve gelince test yaptım cok acık ikinci biz çizgi vardı acıkcası o günü boş geçtim.9. Gün yaptım varla yok arası gibiydi 10 günde hayalet çizgiydi hiç bir zaman koyu olmadı bir de benim zaten tek taraflı ağrım oluyor gün boyu yumurtladıgım zaman onu yasamadım.erken yumurtlasaydım da onu da dr söylerdi adetin 8.günü gitmiştim çünkü.test yapmaya devam ediyorum bakalım.Aslında bazen diyorum ki kendi kendime inş Allah ın takdirine karşı gelmek değildir bu.Çabalıyoruz falan ya.sonra ditorum ki tedbir kuldan takdir Allah tan.Böyle düşününce de huzur doluyor içim.Demem o ki burda her kimin ne hayali varsa Rabbim o hayallerin oldu sevincini yaşatsın bizlere.O ki vermek istemeseydi istemeyi yaratmazdı.
Canim benim oglanlarda gaz olayi vardi . Ama bana bakma cunki bendeki belirtiler hep tersi oldu nedense .. hangi belirti kiz dendiyse erkek oldu bende .. ben istisnalar arasindayimkizi olanlara hep soruyorum buyuk sikintilari gaz olayi.
Çok çok amin sayısız amin.. Teşekkür ederim canımMerhaba canim topigimize hosgeldin .. sende bizim le ayni yolunuolcusu olarak hayirla saglik sihhatle kizcene kavusasin insaAllah cnm
Bu konuda benimde kafa karisik cunki farkli yorumlar var bu olay ile ilgili .. azgin kadinin kizi olur derlerya acaba??Hanımlar bu kız bebek için kadının zevk almaması gerek deniyor ya ben kime sorsam tam aksine kız için kadın erkekten önce orgazm olmalı (afedersiniz)
diyorlar.Kızı olanlar hep böyle söylüyor araştırınca İbrahim hakkı hazretlerinin Marifetname eserinde de böyle geçtiğine dair bir şeyler okudum.Kadının suyu erkeğin suyuna baskın gelirse kız olur aksi halde erkek olur diyor.
Ben oğlumda hiç zevk almamıştım arkadaşlarımda oğullarında zevk almadıklarını kızlarında aksine zevk aldıklarını söylüyor sanırım bununla ilgili ayette var erkeğin suyu ve kadının suyu ile ilgili.kafam cok karıştıBu konuda benimde kafa karisik cunki farkli yorumlar var bu olay ile ilgili .. azgin kadinin kizi olur derlerya acaba??
Senin adet döngün kaç gün canım hangi günler denediniz?Butun gun kasik agrilarim vardi fakat su an hic bisey kalmadi ..
ben artik eminim benimki tutmadi diye dusunuyorum ..
Tutmazsa haziranda tam anlamiyla basliyacaz artik . Zaten bu seferlik bi kaza oldu ..
sadece asiri yorgunum kendimi dinliyecek halim bile yok . Gozlerimi kapatsam uyurum o derece
Bana doktor kız dedi 16. Haftada. İnsanlar inanmıyor benim kızım olamaz gibi konuşuyorlar eşim 4 erkek ona bağlıyorlarTabiki var cnm gorumceme 6 aya kadar erkek dediler kiz oldu..yalniz kemik yapisi boyundan dolayi erkek dediler gercekten suanda 5 yasinda ama 9 yasinda gibi..sizde de oylemi.
Bende almamistim diye hatirliyorum ama emin degilim uc numarada almadigima eminim .. benim arkadasimda once kendi baslattigini iliskiyi ve 11-12 ci gunleri iliskiye girmis adeti duzenlidir 27-28 gunde bi adet goruyornus kizi olacak ..Ben oğlumda hiç zevk almamıştım arkadaşlarımda oğullarında zevk almadıklarını kızlarında aksine zevk aldıklarını söylüyor sanırım bununla ilgili ayette var erkeğin suyu ve kadının suyu ile ilgili.kafam cok karıştı
Benim adet dongum 27/28 gun cnm ama genelde 27.Senin adet döngü
Senin adet döngün kaç gün canım hangi günler denediniz?
Oysaki Ne alakasi var.. bakma canim sen onlara kiskaniyorlardirBana doktor kız dedi 16. Haftada. İnsanlar inanmıyor benim kızım olamaz gibi konuşuyorlar eşim 4 erkek ona bağlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?