- 2 Ekim 2009
- 2.683
- 3.548
- 133
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Lutfen negatif dusunmek yok..(laf aramizda bazen bendw dusunuyorum oglum mu olur diye))) :))) neyse iyi dusunelim iyi olsunBana da kendimde öyle geliyor((
Ahhh elli kollu sağlıklı bir kızım olsa,bir oğlum bir kızım olur dükkanı kapatırım..Sonra çalışmayı düşünürüm biraz ikinciyide büyütunce..
Allah'ım duysun hepimizin sesini,nasip etsin hayırlısı ile insallah
İşte elimizde olmuyorki canim,gonlumuzce olsun inşallahLutfen negatif dusunmek yok..(laf aramizda bazen bendw dusunuyorum oglum mu olur diye))) :))) neyse iyi dusunelim iyi olsun
Iste benim encok merakettigim bu sag sol yumurta olayi..kizlar buaralar giden olursa soralim olur mu bu konuyu..senin randevun nezamandi cnm bu haftamiydi.Git canim kesinlikle,ne var soyleyinde doktora ben netten araştırıyorum herşey Allah'tan tabiki ama birde kız bebek olsun istiyorum diyin.netice de Kıbrıs da filan kız erkek sperm ayrımı yapıyorlar,var yani böyle bişey..Valla bende şu muayeneyi atlatirim hamilelik düşündüğümde gidip takip ettirmeyi düşünüyorum.benim sanki hep sağ kasigim ağrıyor,sol ağrısını hatırlamıyorum. üç gundur yine ağrım sağda.kocami yaklastirmayim bari tehlikeli donemim diyip
Amin cnm.amin basimizin ustunde gonlumuzde sonsuz yerleri var erkekte olsa..Rabbin isteyin benden demiş bizlerde dua edip istiyoruz...burada o gunlerimizide yazdigimizi goruruzİşte elimizde olmuyorki canim,gonlumuzce olsun inşallah
Kızı olursa cnm esinin,, ozaman anlar.erkekler erkek babasi olmayi severler...aslinda simdi dusunuyorumda bizde bayan olarak kız istiyoruzTam bir erkek delisi kendisi oglunun olacagini ogrenince iki kurban adamisti dusunun sinir ediyor beni
Ama bizim oglumuz vr ondan istiyoruz ilki kiz olsaydi erkek isterdik bence :) bence de kizi olsa ucuncuyu de kiz ister hep diyorum bi tatsan kizi bidaha istersin diye ama gonul bu soz dinlemiyor ve hala erkek istiyor hayirlisi sagliklisi olsun insallahKızı olursa cnm esinin,, ozaman anlar.erkekler erkek babasi olmayi severler...aslinda simdi dusunuyorumda bizde bayan olarak kız istiyoruaz
baba icin erkek cocuk gucu simgeler..ama kizlari olsun korumaci olurlar..nazlari edalari babayada babaligini hissettirir.Cok ilginc yaa aslinda erkekler kiz daha cok sever gibime geliyor. Gerci ilk vevtek askim sevgilim esim oldu baskasini tanimadim da. Sanki kizlar daha cok babaci olur ya, gerci benim iki erkegim de baba asigi babayla bogussunlar etsinler. İnsAllah kiz olur cnm beklenen adet tarihin nedir cnm listeye yaziyim
Cnm biliyorum oglun oldugunu..sunu demeye calistim..erkeklerin 1 de 2 de olsa erkek tutkusu oluyor..Ama bizim oglumuz vr ondan istiyoruz ilki kiz olsaydi erkek isterdik bence :) bence de kizi olsa ucuncuyu de kiz ister hep diyorum bi tatsan kizi bidaha istersin diye ama gonul bu soz dinlemiyor ve hala erkek istiyor hayirlisi sagliklisi olsun insallah
Ovuvtestinde bunu anlarsin cnmBen bu sy 14 ve 15'ci gunu kirmizi cizgiyi gordum ama16'ci gunumu catladi acaba onu bilemiyorum
Yok cnmKizlar aranizda sirkeli suyla vajinal dus yapip kiz bebegi tutturan varmi acaba?
Takma cnm sen kendini kiza odaklaBenimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beni
Masallah ne guzel imreniyor insanHahah evet aynen . Bugun bi arkadasin gelinleri uc erkekten sonra kizi buldu yeni dogum yapti . Allahim kiz bebisleri gorunce gozum kaliyo ya
Ay seninkidemi oyle diyo , benimkide oyle diyo moralimi bozuyo . Bende ayni duygulari yasiyorum sanki yine oglum olur gibi geliyo ama yapmazsamda icimde ukte olarak kalir pisman olurum dogurmazsam diye dusunuyorum ..Benimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beni
Tatlim testleri gozden gecirdim saklamistim . Ayin biri 14'cu gundu en belirgin o gun 15'ci gunki test daha silik ama baya belirgin yine.. ..Siliklestigi gun catliyormus cnm. Bazen 3/4 gun hep kirmizi oldugu da oluyormus bu da yumurtanin olgunlastigini kabindan henuz cikmadigini nazlandigini gosteriyormus ayyy biz kadinlarin yumurtasi bile nazli. Bizim yumurtamiza tahammulumuz yok adamlar bizle ne yapsin
Evet ya sorma ya .. cok heves ediyorum , Allah insaAllah nasib etsin hayirlisiylaMasallah ne guzel imreniyor insan
Sagol canim oyle edecegim artik , testlerle ilgili yumurtlamayla ilgili arastirma yapmaktan zaten kendimi baska biseye veremiyorumKalem kağıt al gün gün yaz canım.kolayliklar olsun ins
Bende öyle yaptım zatenTakma cnm sen kendini kiza odakla
Kolay gelsin cmm.gerci ben okuyana kadar sen bitirmissindir isleri ..Ufakligi uyuttum bir oda bitti simdi cocuklarin odasina daliyorum. Sonra gorusuruz kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?