Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Lutfen negatif dusunmek yok..(laf aramizda bazen bendw dusunuyorum oglum mu olur diye))) :))) neyse iyi dusunelim iyi olsun

Iste benim encok merakettigim bu sag sol yumurta olayi..kizlar buaralar giden olursa soralim olur mu bu konuyu..senin randevun nezamandi cnm bu haftamiydi.

Kızı olursa cnm esinin,, ozaman anlar.erkekler erkek babasi olmayi severler...aslinda simdi dusunuyorumda bizde bayan olarak kız istiyoruaz
Ama bizim oglumuz vr ondan istiyoruz ilki kiz olsaydi erkek isterdik bence :) bence de kizi olsa ucuncuyu de kiz ister hep diyorum bi tatsan kizi bidaha istersin diye ama gonul bu soz dinlemiyor ve hala erkek istiyor hayirlisi sagliklisi olsun insallah

baba icin erkek cocuk gucu simgeler..ama kizlari olsun korumaci olurlar..nazlari edalari babayada babaligini hissettirir.

Cnm biliyorum oglun oldugunu..sunu demeye calistim..erkeklerin 1 de 2 de olsa erkek tutkusu oluyor..

Benimde sanki benim hiç kızım olmazmış gibi geliyor bide üstüne eşim gorcen bak gene oğlan olacak de yip duruyo sinir ediyo beni
Ay seninkidemi oyle diyo , benimkide oyle diyo moralimi bozuyo . Bende ayni duygulari yasiyorum sanki yine oglum olur gibi geliyo ama yapmazsamda icimde ukte olarak kalir pisman olurum dogurmazsam diye dusunuyorum ..

Tatlim testleri gozden gecirdim saklamistim . Ayin biri 14'cu gundu en belirgin o gun 15'ci gunki test daha silik ama baya belirgin yine.. ..
bizim herseyimiz nazli . Hayirlisi olsun bakalim bekleyip gorecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…