- 2 Mart 2017
- 508
- 903
- 18
- 39
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
Sağ ol canım hakikaten gire neden yapami yorum aklım hep burdaKolay gelsin canım..İnsan giremeden yapamıyor dimi :)))
Şu an sadece uykuya aseriyorum.bi de dün sabah bulantım vardı baya.benim asıl aserme ve kusma 7.haftada başlar.bu iyi gunlerimutkumuz cnm nasilsin? Nasil geciyor hamislik bulantin felan var mi? As ermeler basladimi?
Hepimiz ayniyiz sanirimSagol canim oyle edecegim artik , testlerle ilgili yumurtlamayla ilgili arastirma yapmaktan zaten kendimi baska biseye veremiyorum
Vajinal duştan biraz cekiniyoruz aslinda x sperminede kotu bir etki birakmasindan korkuyorum acikcasi..bi arkadasimiz sirkeli sulu vajinap duşu birakinca hamile kaldi mesale..ovuvtesti kullaniyoruz..cift cizgiden 2-3gun once iliski birakilmali.beslenmede kalsiyumlu gidalar agirlikta olmali.sut yogurt vs...derin bi iliski yerine derine bosalma yerine yuzeysep bosalma ve tabiki dua konustuklarimiz arasinda...Yumurtlama gununden 2 3 gun iliski disinda uyguladiginiz baska bir yontem warmi mesela diger bir grupta sirkeli suyla vajinal dus yapip iliskiye girip kizi olani cok okudum birde iliskiden sonra sola yatani
YoK canım pazar günü adet olacağım ins.ondan sonra gitmeyi düşünüyorum.oglumu bırakacak kimse de yok mecbur kaynana kayınpeder 1-2 saat oyalayacakIste benim encok merakettigim bu sag sol yumurta olayi..kizlar buaralar giden olursa soralim olur mu bu konuyu..senin randevun nezamandi cnm bu haftamiydi.
Ben gidince sorayım ama hatırlat canım bana watsapdan olurmu?Iste benim encok merakettigim bu sag sol yumurta olayi..kizlar buaralar giden olursa soralim olur mu bu konuyu..senin randevun nezamandi cnm bu haftamiydi.
Aynen onu yazmayi unuttum..adet bitince sık iliski olmasi..ama ovulasyin testi kullan mutlaka...cift cizgi koyu olunca iliskiyi birakacaksin..ve son iliskinde iceri bosalmadan once disari bosalma olsun bence x spermi yogunlugu icinBen doktoruma sordum o sadece bana adet bittikten sonra hergun yada 2 gunde 1 sik iliskiye girersen kizin olur dedi birde genelde sebze agirlikli beslenmemizi soyledi bildimlerim bunlar
Cnm catlamis daha dogrusucatlamak uzere gibi...sivi alimini kesip 8 de yapsana bidaha bakalim..sabaha kalmayabilirKızlar bı bakın 5 de yaptım bu testi.6 saatte mı catladi bu yumurta hafif siliklesmis,nedenki?
Benim yumurtalar dengesiz desene o kadar her gün takip et sen gel 6-12 saatte çatla :)))))Cnm catlamis daha dogrusucatlamak uzere gibi...sivi alimini kesip 8 de yapsana bidaha bakalim..sabaha kalmayabilir
Anladim cnm tmm.iyi dusunmussun,zaten randevun olur uzun surmezYoK canım pazar günü adet olacağım ins.ondan sonra gitmeyi düşünüyorum.oglumu bırakacak kimse de yok mecbur kaynana kayınpeder 1-2 saat oyalayacak
Cnm icimi okudun msj atmayi dusunuyodum sana sag sol yumurta olayini sor dicektim.tmm.B
Ben gidince sorayım ama hatırlat canım bana watsapdan olurmu?
Benimde oyle olmustu gecen ay aksamina catladi.Benim yumurtalar dengesiz desene o kadar her gün takip et sen gel 6-12 saatte çatla :)))))
Ee o zaman biz oğlanları iyi tutturmusuz:))Benimde oyle olmustu gecen ay aksamina catladi.
Cnm ne dicem;simdi bizim hamile kalacagimiz ayda boyle erken catlarsa 2 gun degil 3 gun once iliskiyi birakmamiz gerek diye dusunuyorum..sence?Benim yumurtalar dengesiz desene o kadar her gün takip et sen gel 6-12 saatte çatla :)))))
Oyle olmuş:))Ee o zaman biz oğlanları iyi tutturmusuz:))
Cnm bebek sahibi olmak icinmi?yoksa baska bi niyet icinmi okunuyorKizlar bir de ben ilk hamilelgimde gunde 1000 kez ya Evvel 707 kez ya Varis okumusum cok eski yazdigim topigi okuyunca gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?