Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Yumurtlama gununden 2 3 gun iliski disinda uyguladiginiz baska bir yontem warmi mesela diger bir grupta sirkeli suyla vajinal dus yapip iliskiye girip kizi olani cok okudum birde iliskiden sonra sola yatani

Kızlar bı bakın 5 de yaptım bu testi.6 saatte mı catladi bu yumurta hafif siliklesmis,nedenki?

Eklentiler

• _20170315_172418.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 57
Yumurtlama gununden 2 3 gun iliski disinda uyguladiginiz baska bir yontem warmi mesela diger bir grupta sirkeli suyla vajinal dus yapip iliskiye girip kizi olani cok okudum birde iliskiden sonra sola yatani
Vajinal duştan biraz cekiniyoruz aslinda x sperminede kotu bir etki birakmasindan korkuyorum acikcasi..bi arkadasimiz sirkeli sulu vajinap duşu birakinca hamile kaldi mesale..ovuvtesti kullaniyoruz..cift cizgiden 2-3gun once iliski birakilmali.beslenmede kalsiyumlu gidalar agirlikta olmali.sut yogurt vs...derin bi iliski yerine derine bosalma yerine yuzeysep bosalma ve tabiki dua konustuklarimiz arasinda...

Iste benim encok merakettigim bu sag sol yumurta olayi..kizlar buaralar giden olursa soralim olur mu bu konuyu..senin randevun nezamandi cnm bu haftamiydi.
YoK canım pazar günü adet olacağım ins.ondan sonra gitmeyi düşünüyorum.oglumu bırakacak kimse de yok mecbur kaynana kayınpeder 1-2 saat oyalayacak

Ben doktoruma sordum o sadece bana adet bittikten sonra hergun yada 2 gunde 1 sik iliskiye girersen kizin olur dedi birde genelde sebze agirlikli beslenmemizi soyledi bildimlerim bunlar
Aynen onu yazmayi unuttum..adet bitince sık iliski olmasi..ama ovulasyin testi kullan mutlaka...cift cizgi koyu olunca iliskiyi birakacaksin..ve son iliskinde iceri bosalmadan once disari bosalma olsun bence x spermi yogunlugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…