Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Hayirli cumalar canlar. Bilgilendirme yapacagim. Duadan bazi arkadaslari cikarttim. Dua sayisi fazlalastigi icin sureyi uzatiyorum. Her gune bir meryem suresi olarak ayarlayacagim. Lutfen okuyamayacak arkadaslar bildirsin. Dua gonul isidir gonulden okunmalidir.

Cumartesi gününden itibaren B bursalim 123 (Munevver) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz " Hayirli saglikli merhametli bir kiz evladi nasip et Ya Rabbim(AMİN)"
6 MAYIS Cumartesi başlıyor 12 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

hayatsn 6

zuleyha83 6
B bursalim 6
Whiteandblue 6
muzikk04 6
muzikk04 6
muzikk04 5

Bastaki sayfamiz gunceldir. Lutfen dualarimizi burdan takip edelim. Bolusturmeyisirayla yapacagim yoksa karisiklik olacak. Duasi biten arkadaslarimizin bilgilerini bir alt satira alacagim cunku konumuzda fazla yer isgal ediyor bir slttan takip edebiliriz. Ust tarafta sadece sirada okunan kisinin duasi olacaktir. Bilgilerinize...

Kesinlikle katılıyorum.Dua gönüş işidir..Buarada bat a 7 var erken gebelik testi yapsam mı acaba??

ben varım canım.

İlk 41 meryem suresi hamile arkadasimiz @Pamuk13(NUR) icin okunacak. Niyetimiz "Hz.Meryem gibi saliha bir kiz evlat nasip et Ya Rabbim"dir. Her aksam kac adet okudugunuzu beni etiketleyerek paylasabilirsiniz. Rabbim kabul etsin.

hayatsn 6-6
zuleyha83 7-7
sessizcekimsesizce [/USER] 7-7
B bursalim 123 6-6
Pamuk13 7-7
Whiteandblue 7-7
@Birdemetumut 1

ALLAH KABUL ETSİN.

-----------------------------------------------------------------------------------
Çarşamba gününden itibaren @sezzizcekimsesizce arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz 'şuanki hamileligi hayirli saglikli uzun omurlu bir kız evlatla tamamlanip saglikla kucagina alsin' . 1 hafta süresi var. 30.03.2017 perşembe başlıyor. 05.04.2017 çarşamba akşamı son buluyor. okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Allah kabul etsin.

hayatsn 6-6
zuleyha83 6-6
sessizcekimsesizce 6-6
B bursalim 123 6-6
Pamuk13 6-6
Whiteandblue 6-6
muzikk04 6-6

ALLAH KABUL ETSİN.

-----------------------------------------------------------------------------------
Persembeden itibaren muzikk04 (Sıla) arkadasimiz icin 41 yasin basliyoruz. Niyetimiz sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağina almak hayırlı bir evlat olsun ve Allah kaza bela vermesin(amin). Dua 13.04.2017 persembe aksami bitecek.

hayatsn 5-7
zuleyha83 5-5
B bursalim 123 2-2
Whiteandblue 6-6
sessizcekimsesizce 5-5
Pamuk13 5-5
muzikk04 6-6
O ovuc23 5-5

Cuma gününden itibaren @ovuc23 arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Didar arkadasimiza hayirli saglikli bir kiz evladi nasi et insAllah" 1 hafta süresi var. 21 Nisan Cuma başlıyor, 27 Nisan Persembe akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

hayatsn 5-5

zuleyha83 5-5
sessizcekimsesizce 4-4 bitti
B bursalim 123 5-5
Pamuk13 4-4
Whiteandblue 4-6
muzikk04 4-4
muzikk04 5-5
muzikk04 5-7

ALLAH KABUL ETSİN.
------------------------------------
Cuma gününden itibaren @whiteandblue (Demet) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz '"Ya Rabbim. Demet arkadasimiza SALİH KULLARİNDAN HAYIRLI SAĞLIKLI MERHAMETLİ BİR KIZ EVLAT NASİP ET (AMİN)" 28 Nisan Cuma başlıyor, 1 Mayis Pazartesi akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

hayatsn 4-4 bitti

zuleyha83 4-4 bitti
sessizcekimsesizce 2-2
B bursalim 123 4-4 bitti
Pamuk13 4-4 bitti
Whiteandblue 6-4 bitti
muzikk04 4
muzikk04 5-5 bitti
muzikk04 4-4 bitti
muzikk04 4-4 bitti.

ALLAH KABUL ETSİN.

------------------------------------

Hiç okunmayanlardan başlar değilmi galiba

Erken canim bence. Bata kac gun oldugunu degil yumurtlamadan kac gun gectigi onemli. Ben hep yaptin hic cikmadi. Cat olduktan 12 gun sonra yap bence yinede sen bilirsin
yumurtlamanın üzerinden 8 geçti bana 7 var.Ne bileyim bazen erken olan testler çıkarıyor ya..sen kaset test mi yapmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…