- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #6.981
Allah kabul etsin .Selam kizlar yasin mulk ve amme duasi okudum sizinde olmuslerinize hediyemdir. Bir fatiha ile aminleyelim. Allah kabul etsin.
Benim de aksam bitecek canim insallahBitirdim cnm..:)
Kesinlikle katılıyorum.Dua gönüş işidir..Buarada bat a 7 var erken gebelik testi yapsam mı acaba??Hayirli cumalar canlar. Bilgilendirme yapacagim. Duadan bazi arkadaslari cikarttim. Dua sayisi fazlalastigi icin sureyi uzatiyorum. Her gune bir meryem suresi olarak ayarlayacagim. Lutfen okuyamayacak arkadaslar bildirsin. Dua gonul isidir gonulden okunmalidir.
ben varım canım.Cumartesi gününden itibaren B bursalim 123 (Munevver) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz " Hayirli saglikli merhametli bir kiz evladi nasip et Ya Rabbim(AMİN)"
6 MAYIS Cumartesi başlıyor 12 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.
hayatsn 6
zuleyha83 6
B bursalim 6
Whiteandblue 6
muzikk04 6
muzikk04 6
muzikk04 5
Erken canim bence. Bata kac gun oldugunu degil yumurtlamadan kac gun gectigi onemli. Ben hep yaptin hic cikmadi. Cat olduktan 12 gun sonra yap bence yinede sen bilirsinKesinlikle katılıyorum.Dua gönüş işidir..Buarada bat a 7 var erken gebelik testi yapsam mı acaba??
Hiç okunmayanlardan başlar değilmi galibaBastaki sayfamiz gunceldir. Lutfen dualarimizi burdan takip edelim. Bolusturmeyisirayla yapacagim yoksa karisiklik olacak. Duasi biten arkadaslarimizin bilgilerini bir alt satira alacagim cunku konumuzda fazla yer isgal ediyor bir slttan takip edebiliriz. Ust tarafta sadece sirada okunan kisinin duasi olacaktir. Bilgilerinize...
yumurtlamanın üzerinden 8 geçti bana 7 var.Ne bileyim bazen erken olan testler çıkarıyor ya..sen kaset test mi yapmıştın?Erken canim bence. Bata kac gun oldugunu degil yumurtlamadan kac gun gectigi onemli. Ben hep yaptin hic cikmadi. Cat olduktan 12 gun sonra yap bence yinede sen bilirsin
erken görenlere hep hayran olmuşumdur..Erken canim bence. Bata kac gun oldugunu degil yumurtlamadan kac gun gectigi onemli. Ben hep yaptin hic cikmadi. Cat olduktan 12 gun sonra yap bence yinede sen bilirsin
Erken gebelik iki adet strip test 4 adet ama iki oglanda da 2 gun kala kasetle ogrendim. Erken de gene cikmamisti.yumurtlamanın üzerinden 8 geçti bana 7 var.Ne bileyim bazen erken olan testler çıkarıyor ya..sen kaset test mi yapmıştın?
Canim okunana neden okunsun zaten. Siralari belirledim bassayfayi daimi takip edin surekli guncelliyorumHiç okunmayanlardan başlar değilmi galiba
yapma testlerine yazık ben kaç defa yaptım çıkmadı bak regle oldum .yumurtlamanın üzerinden 8 geçti bana 7 var.Ne bileyim bazen erken olan testler çıkarıyor ya..sen kaset test mi yapmıştın?
Erken test alacaksan prediktorun var cok erken belli eden hassas testi ondan alabilirsin. Fiyati 20 lira falan sanirimyumurtlamanın üzerinden 8 geçti bana 7 var.Ne bileyim bazen erken olan testler çıkarıyor ya..sen kaset test mi yapmıştın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?