Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Canım Ben İzmirde yaşıyorum bir Hukuk Ofisinde Tahsilat Bölümünde çalışıyorum.Eşim Hastanede Memur.Sizler hangi şehirdesiniz neler yapıyorsunuz..
Ayy ne guzelfir simdi orasi deniz sezonunu actiniz mi? Bayiliyorum izmire. Ben istanbuldayim canim muhasebeciyim ama ikinciden sonra ev hanimi olmayi tercih ettim. İs ev cocuk es cok yipratici oluyordu benim icin ve oglumda krese gidiyordu. Dimdi iki oglumla evdeyim. Esimde uskudar belediyesinde memur ve kentsel donisum isi yapiyor bilg..muhendisi simdide mimarlik egitimi aliyor. Bende ikinciyi dogurmadan once hayalimde mali musavir olmak vardi ama esim de calismami istemeyince evime ve cocullari.a adadim. İyiki de bunu secmisim diyorum sakin stressiz bi hayatim oldu. İnsAllah birde kizim olursa son hayalim gerceklesmis olacak.

bende sirkeye bağladım cnm çünkü çok sıktım bu ay daha tecrübeli olarak devam edicem inş.
Yerinde olsam cnm Rahim temizleme suyu satiliyor eczanelerde. Ondan alir rahmi temizlerim. Bu sirke cok kullanilinca birkac ay etkisi devam ediyor spermleri olduruyormus. Bahsetmistim bir bayan anlatti 6 ay olmamis. En azindan sirkeden arindirirsin. Sonra bir litreye bir tatli kasigi ile bir kere yaparsin.

Evet canım bende iktisat lişsans mezunuyum liseden ticaret lisesi mezunu.Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor Ama şu bir gerçek ki Evladı olan bilir..Evladın yerini hiç birşey tutmuyor Allah acılarını göstermesin Saglıklı uzun ömürlü etsin..İş ten bende sıkıldım hamile kalsam çıkarım bahane ile..Ama şuan evde beni tutacak bişey de yok npayım işte bölee..

Kızlar bugün kaşıntı için Dr gittim bata 7 günüm var pko olan yumurtalihimda bak dedi bi tane catlamayan yumurtan var moralim çok bozuldu bu ay soğan kuru yapmıştım umutluydum .sizce şimdi daha onceden çatlayan yumurta m olmusmudur yoksa tek bi keremi yumurta gelisip catlar

Hanımlar Sela İle ezan arası okuduğum 1001 Adet Ya Evvel hediyemdir.Salavatla Aminleyelim.Hayırlısı ile rabbim evlat nasip etsin inşallah Sizlerede hedyemdir.
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ben de okuyayım derken uyuyakalmışım gözlerimi açamıyorumm iki gündür bu ne uyku böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…