- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 44
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #7.001
Tamam canım bakıyorum ara ara..Canim okunana neden okunsun zaten. Siralari belirledim bassayfayi daimi takip edin surekli guncelliyorum
evet ondan alıyorum daha öncede ondan almıştım ama negatif sonuçtu tabiki alırsam ondan alırım yine çıkmazsa zaten yok demektir..Erken test alacaksan prediktorun var cok erken belli eden hassas testi ondan alabilirsin. Fiyati 20 lira falan sanirim
Ya canim deme oyle. Senin sikintin sirkede oldu. Birde riskliydi zaten birakma zamanin cnm. Bu ay daha temkinli olup devam edecegiz insAllah.yapma testlerine yazık ben kaç defa yaptım çıkmadı bak regle oldum .
Aynen canim. O xaman insAllah guzel sonuclar verirsin bize. Ne is yapiyorsun bu aradaevet ondan alıyorum daha öncede ondan almıştım ama negatif sonuçtu tabiki alırsam ondan alırım yine çıkmazsa zaten yok demektir..
evet çok haklısın testlere harcadığım para gördğüm negatifler... çok yıpratıcı merak ediyorum çok..belirtide yok hiçyapma testlerine yazık ben kaç defa yaptım çıkmadı bak regle oldum .
Canım Ben İzmirde yaşıyorum bir Hukuk Ofisinde Tahsilat Bölümünde çalışıyorum.Eşim Hastanede Memur.Sizler hangi şehirdesiniz neler yapıyorsunuz..Aynen canim. O xaman insAllah guzel sonuclar verirsin bize. Ne is yapiyorsun bu arada
bende sirkeye bağladım cnm çünkü çok sıktım bu ay daha tecrübeli olarak devam edicem inş.Ya canim deme oyle. Senin sikintin sirkede oldu. Birde riskliydi zaten birakma zamanin cnm. Bu ay daha temkinli olup devam edecegiz insAllah.
Ayy ne guzelfir simdi orasi deniz sezonunu actiniz mi? Bayiliyorum izmire. Ben istanbuldayim canim muhasebeciyim ama ikinciden sonra ev hanimi olmayi tercih ettim. İs ev cocuk es cok yipratici oluyordu benim icin ve oglumda krese gidiyordu. Dimdi iki oglumla evdeyim. Esimde uskudar belediyesinde memur ve kentsel donisum isi yapiyor bilg..muhendisi simdide mimarlik egitimi aliyor. Bende ikinciyi dogurmadan once hayalimde mali musavir olmak vardi ama esim de calismami istemeyince evime ve cocullari.a adadim. İyiki de bunu secmisim diyorum sakin stressiz bi hayatim oldu. İnsAllah birde kizim olursa son hayalim gerceklesmis olacak.Canım Ben İzmirde yaşıyorum bir Hukuk Ofisinde Tahsilat Bölümünde çalışıyorum.Eşim Hastanede Memur.Sizler hangi şehirdesiniz neler yapıyorsunuz..
Yerinde olsam cnm Rahim temizleme suyu satiliyor eczanelerde. Ondan alir rahmi temizlerim. Bu sirke cok kullanilinca birkac ay etkisi devam ediyor spermleri olduruyormus. Bahsetmistim bir bayan anlatti 6 ay olmamis. En azindan sirkeden arindirirsin. Sonra bir litreye bir tatli kasigi ile bir kere yaparsin.bende sirkeye bağladım cnm çünkü çok sıktım bu ay daha tecrübeli olarak devam edicem inş.
Evet canım bende iktisat lişsans mezunuyum liseden ticaret lisesi mezunu.Hayatın insana ne getireceği belli olmuyor Ama şu bir gerçek ki Evladı olan bilir..Evladın yerini hiç birşey tutmuyor Allah acılarını göstermesin Saglıklı uzun ömürlü etsin..İş ten bende sıkıldım hamile kalsam çıkarım bahane ile..Ama şuan evde beni tutacak bişey de yok npayım işte bölee..Ayy ne guzelfir simdi orasi deniz sezonunu actiniz mi? Bayiliyorum izmire. Ben istanbuldayim canim muhasebeciyim ama ikinciden sonra ev hanimi olmayi tercih ettim. İs ev cocuk es cok yipratici oluyordu benim icin ve oglumda krese gidiyordu. Dimdi iki oglumla evdeyim. Esimde uskudar belediyesinde memur ve kentsel donisum isi yapiyor bilg..muhendisi simdide mimarlik egitimi aliyor. Bende ikinciyi dogurmadan once hayalimde mali musavir olmak vardi ama esim de calismami istemeyince evime ve cocullari.a adadim. İyiki de bunu secmisim diyorum sakin stressiz bi hayatim oldu. İnsAllah birde kizim olursa son hayalim gerceklesmis olacak.
GÜnaydın canım,hayırlısı olsun vardır yaradanin bildigiGünaydın kızlar ben sabah regle oldum hemde 27. Günde umutlar Mayıs'a kaldı artık
Ben adet gununun geçmesini bekler derim.Kesinlikle katılıyorum.Dua gönüş işidir..Buarada bat a 7 var erken gebelik testi yapsam mı acaba??
AMİN CANIMG
GÜnaydın canım,hayırlısı olsun vardır yaradanin bildigi
Canıım ben göremedim sen gördüysen vardır hayırlı olsun :)Kizlar daaymamayip yaptim bata 7 var ben silik goruyorum ama cok silik
Allah razı olsun canım Allah kabul etsin ben de okuyayım derken uyuyakalmışım gözlerimi açamıyorumm iki gündür bu ne uyku böyleHanımlar Sela İle ezan arası okuduğum 1001 Adet Ya Evvel hediyemdir.Salavatla Aminleyelim.Hayırlısı ile rabbim evlat nasip etsin inşallah Sizlerede hedyemdir.
Allah kabul etsin canım .aminHanımlar Sela İle ezan arası okuduğum 1001 Adet Ya Evvel hediyemdir.Salavatla Aminleyelim.Hayırlısı ile rabbim evlat nasip etsin inşallah Sizlerede hedyemdir.
Hayırlı olsun canım. İnşallah hamilesindir.Kizlar daaymamayip yaptim bata 7 var ben silik goruyorum ama cok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?