Yumurtlamadan onceki iliskide bebeginizin cinsiyeti nedir?

• KIZ

OY: 234 62,9%
  • ERKEK

OY: 138 37,1%

• Ankete Katılan
    372
Bazi kadinlarin yumurta olunlasiyor pic olmasi catlamasi uzun suruyor. Muhtemel seninki de oyledir cnm.
Canım bu sabah test iki çizgi ama koyu olan hafif silikti akşam tekrar test yaptım iyice silikleşmii ikinci çizgi yani catladı drmek mi oluyor bu sabah catladı mı akşam mı çatladı

Valla kasigimda batma arada adet agrisi oluyor gecen gece basladi bugun daha yogun agri var. Hatta kist mi okdu fitik mi diye dusundum oyleydi arada hafifliyo sonra yine basliyor. Gece usuyorum gunduz daha iyiyim. Goz bebeklerim buyudu kas ve kirpiklerim karisik ve bitisik. Akintim vardi oglen kesildi. Var gibi geliyor tuhaf bi heyecan garip bir stres ve sinirlilik hali var. Tuhaf calkantili bi haller...

Rabbim tez zamanda saglikli saliha bir kiz evlat nasip etsin. Cok gecmis olsun canim.

1 MAYIS Pazartesi başlıyor 5 MAYIS Cuma akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn4-1
zuleyha83 5
sessizcekimsesizce 4
Bursalim 123 4
Pamuk13 4
Whiteandblue 4
muzikk04 4-4
@Birdemetumut 4-4
O ovuc23 4-4
yunus_ciklet 4-2

sessizcekimsesizce Bursalim 123 Pamuk13 zuleyha83 @ hayatsn Whiteandblue yunus_ciklet

Duamiz yarin aksam sondur. Okuyamayacak olan arkadaslar lutfen bildirim yapsin tamamlayalim. Cumartesi bursalima baslayacagiz

Cumartesi gününden itibaren Bursalim 123 (Munevver) arkadaşımıza 41 meryem suresi okuyoruz. Niyetimiz " Hayirli saglikli merhametli bir kiz evladi nasip et Ya Rabbim(AMİN)"
6 MAYIS Cumartesi başlıyor 10 MAYIS Carsamba akşamı son buluyor. Okuyamayacak arkadaşlar lütfen bildirsinler,duayı bölüştürelim. Dua gonul isidir arkadaslar. Gonulden yapilirsa kabul olur. Allah kabul etsin.

@hayatsn4
@zuleyha83 4
@sessizcekimsesizce5
@bursalim 123 5
@Pamuk13 5
@Whiteandblue 5
@Birdemetumut 4
@ovuc23 5
@yunus_ciklet 4

hayatsn zuleyha83 sessizcekimsesizce @Bursalim 123 Pamuk13 @Birdemetumut O ovuc23 yunus_ciklet

Son düzenleme:
Bitirdim cnm..:)

Selam kizlar yasin mulk ve amme duasi okudum sizinde olmuslerinize hediyemdir. Bir fatiha ile aminleyelim. Allah kabul etsin.
Allah razi olsun cankm benim .agzina yuregine saglik . Okudum (fatiha)

Canim ben tamamladim ,
Allah herkesten razi olsun .
Ne guzel bi dua zinciri olusturduk , muminin birbirine ettigi dus adaha makbulmus ..

Kafa yapısını kıza benzettim canim hayırlı sağlıklı olur ins

Kizlar yaklasik 70 sayfa kadar birikmis, hepsini tek tek okudum. Sitemlerinizde haklisiniz ama bazen firsat bulamiyor insan. Cok yogun bi donem gecirdim. Dugunumuz vardi. Onun disinda oglum hastalandi. Az once de istifra etti yine rahatladi uyuyor simdi, bu mevsim gecislerinde cok hirpalaniyor yavrumn bunyesi zayif pek istahli degil normalde de mahvoldu kuzum. Salgin herhalde valla o hastalaninca ben ondan daha beter oluyorum uzuntuden. Onun disinda ben ztn yumurta takibindeyim. Sat 26 nisandi. Yarindan itibaren de ovu testlerine baslayacagim. Bat 24 mayis olacak tahmini. Sonrasinda da ramazan ilk gunlerinde Haziran da dusunuyorum tabii Rabbim nasip ederse kiz ayina denk geldigi icin bi umut Ama oglumu boyle gorunce icimdeki tum istek yok oluyor. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun insallah. Rabbim gonlumuzden gecen saglikli sihhatli imanli kiz evlatlari nasip etsin hepimize. Daha sık girmeye calisirim oglumda duzelirse insallah. Hepinize simdiden hayirli cumalar

Gunaydin canim. Oglun sanirim alerjik mevsim gecisleri alerjik bunyeleri cok hirpalar. Benim oglum da alerjik ve mevsim gecislerinde cok hirpalanir. Hala antibiyotik kullaniyoruz bizde. Uzulme onlar cocuk tabi ki hadta olacaklar. Rabbim dermansiz dert bermesin. Gecici hastaliklar olsun. Her sabah keciboynuzu ozu ver cnm bi kasik istahini da acar. Balik yagi mutlqka kullan ben cok faydasino gordum. Benimki de istahsizdi mama yerdi sadece. Simdi her corbasina yemegi epaca suyu kemik suyu kullaniyorum. Masallah baya kilo aldi. Eskiye nazaran dahaaz hasta oluyor. Ranbim sifa versin. Bir de oglunun bunyesini iyi bilen bir dr a gidin cnm surekli dr degisikligi fena etkiliyor onlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…